№ 38

19 вересня 2024 року

«Собака лает, а караван идет»

  • Середа, Трав. 12 2021
  • Написав: 
  • розмір шрифта зменшити шрифт збільшити шрифт

Так я звертаюся, не вперше, до міського голови Ольги Попенко, як голова комітету сімей загиблих афганців. Тема дуже болюча, бо не перший раз наші сім’ї опинилися «на задвірках» (це слова однієї матері загиблого сина). Дуже красиво ТБ «Прилуки» показувало, як вітали до Великодня та Дня Перемоги ветеранів, чорнобильців і сім’ї загиблих воїнів АТО. Ось тільки про наші сім’ї чомусь забули. Де ж була ваша команда, Ольго Михайлівно? 6 травня я особисто зателефонувала Вам і висловила своє обурення. Ви сказали, що є час до 9 травня, і Ви все виправите. Але, як завжди, Ваші слова пішли на вітер. Ніхто нас не привітав ні 8-го, ні 9-го травня. Чому ж так працює Ваша команда? Де ж Ваш відділ внутрішньої політики, Ваші радники, заступники? Таке враження, що наші сини «п’яні повипадали з балконів». І батькам немає ніякої шани.


До речі, 9 травня було свято – День Матері. Але Ви такою нагодою не скористалися. Я розумію Вас: у Вас особиста неприязнь до Яременко С.В., бо я на сторінках наших місцевих ЗМІ викладаю своє обурення. Але ж, крім мене, в місті ще шість сімей загиблих. Я не буду повторюватися, як Ви нас «шанували» на День виведення військ із Афганістану, на 8 Березня. Ви й далі гнете свою лінію. Але ж у Вас також чоловік афганець. Здавалося б, Ви не повинні про нас забувати. Окрім цього, в нашому місті є жінки «афганки», учасниці бойових дій. Їх близько десяти. Більшість із них пенсіонери, отримують мінімальну пенсію. Багатьох я знаю особисто. Вони скаржаться, що міська влада про них навіть ніколи й не згадує. А багато з них одинокі та хворі.
Ольго Михайлівно, я знову повторюю: без нашої історії, без минулого не буде майбутнього. Так ми вчимо своїх дітей та онуків. Ваше ставлення до сімей загиблих афганців – ніби в тих чиновників, які казали «Ми вас туди не посилали». Слава Богу, що ще є добрі благочинники: Анатолій Мірошніченко, Олег Дмитренко, Артем і Микола Рожки, які нас ніколи не забувають і допомагають. Ви не маєте до цього ніякого відношення, бо «поганому виду немає стиду». Ганьба! Слава Україні і Героям її слава!

Світлана Яременко, депутат Прилуцької міської ради 5-6 скликань,
голова комітету сімей загиблих афганців

Прочитано 5610 разів
Оцінити матеріал
(0 голосів)
Опубліковано в Є проблема
Web-editor

Веб-редактор та адміністратор сайту.

Website : gradpryluky.info

Написати коментар

Переконайтеся, що Ви заповнили поля, помічені зірочкой (*). HTML коди заборонені.

Фото зі статті

Систематично Благодійний фонд молодіжної ініціативи «Надія»...
Не дивлячись на військовий час, міська рада не лишає комунальні...
Прилуцька дитяча лікарня, у рамках співпраці з Державним...
адання пільг, компенсацій особам, які постраждали внаслідок...
Пропонуємо інформацію про ще одну з вулиць нашого міста, яку було...
Благодійний фонд молодіжної ініціативи «Надія» з Благодійним...
На виконання Національної стратегії зі створення безбар’єрного...
Нещодавно в Прилуках розпочалися роботи з грейдерування та...
У 2024 році КП «Послуга» розпочало реалізовувати проєкт...
У лютому 2022 р. Прилуцький район був частково окупований, а...

Хто на сайті

Зараз 233 гостей и жодного зареєстрованого користувача на сайті

Телефон редакції

050-916-95-31

Підпишись на нашу розсилку!