№ 38

19 вересня 2024 року

МІСЬКІ НОВИНИ

  • Середа, Січ. 25 2017
  • Написав: 
  • розмір шрифта зменшити шрифт збільшити шрифт

З нагоди Дня Соборності

 

Зранку 20 січня посадовці міської ради, депутати, члени громадських організацій і небайдужі жителі міста вклонилися перед заслугами героїв минулого й сьогодення. Прилучани поклали квіти до пам’ятника Тарасу Шевченку, пам’ятного знака воїнам АТО, які загинули за Незалежність України, та банера Героїв Небесної сотні.

А в Центрі творчості дітей та юнацтва відбулося зібрання «Єднання заради Незалежності». Перед студентською та шкільною молоддю з вітальними словами виступили міський голова Ольга Попенко, учитель історії гімназії №1 ім. Георгія Вороного Валентина Борох, студентка агротехнічного коледжу Анна Кудряшова та захисник нашої держави, воїн АТО Сергій Цибенко. Останній наголосив, що головним багатством і рушійною силою нації завжди була амбітна й нестримна молодь. І сьогодні, коли йдуть бойові дії на Сході України, наш народ піднявся на боротьбу за єдність і незалежність.

 

На земляцькій зустрічі

 

20 січня в Міжнародному виставковому центрі відбулись урочистості з нагоди 21-ї річниці з дня створення товариства «Чернігівське земляцтво» в Києві. На зустрічі побувала й делегація з Прилук, очолювана міським головою Ольгою Попенко.

Учасники урочистостей ознайомилися з міні-виставками провідних музеїв і митців, творами народних майстрів та аматорів мистецтва Чернігівщини, переглянули документальний фільм «Наш час» про вихідців із Чернігівської області, які волею долі вкоренилися у столиці, але продовжували та продовжують сприяти духовному й культурному розвитку своєї малої батьківщини.

Також земляки-чернігівці вшанували світлу пам’ять тих, хто поклав своє життя на вівтар боротьби за волю і незалежність рідного краю та соборність Української держави.

Після вітальних слів та вручення подарунків пройшла традиційна церемонія підписання угоди про співпрацю між Чернігівською обласною державною адміністрацією, Чернігівською обласною радою та радою товариства «Чернігівське земляцтво» в Києві.

 

Боржників лише троє

 

Сума заборгованості заробітної плати по місту нижча минулорічної. Про це стало відомо 19 січня під час засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат.

Станом на 1 січня 2017 року загальна сума зарплатного боргу на підприємствах, в установах та організаціях міста становила 650,4 тисячі гривень, що на 104,8 тисячі або на 13,9% менше, ніж на 1 січня 2016 року. У порівнянні з минулим місяцем заборгованість зменшилася на 279,4 тисячі гривень (30,0%).

Уся сума боргу належить трьом економічно активним підприємствам: ПАТ «Завод Будмаш», ТОВ «БУ-1 Прилуки», КП «Прилукижитлобуд».

Прочитано 1913 разів
Оцінити матеріал
(0 голосів)
Опубліковано в Міські новини
Web-editor

Веб-редактор та адміністратор сайту.

Website : gradpryluky.info

Написати коментар

Переконайтеся, що Ви заповнили поля, помічені зірочкой (*). HTML коди заборонені.

Фото зі статті

Систематично Благодійний фонд молодіжної ініціативи «Надія»...
Не дивлячись на військовий час, міська рада не лишає комунальні...
Прилуцька дитяча лікарня, у рамках співпраці з Державним...
адання пільг, компенсацій особам, які постраждали внаслідок...
Пропонуємо інформацію про ще одну з вулиць нашого міста, яку було...
Благодійний фонд молодіжної ініціативи «Надія» з Благодійним...
На виконання Національної стратегії зі створення безбар’єрного...
Нещодавно в Прилуках розпочалися роботи з грейдерування та...
У 2024 році КП «Послуга» розпочало реалізовувати проєкт...
У лютому 2022 р. Прилуцький район був частково окупований, а...

Хто на сайті

Зараз 503 гостей и жодного зареєстрованого користувача на сайті

Телефон редакції

050-916-95-31

Підпишись на нашу розсилку!