№ 38

19 вересня 2024 року

МІСЬКІ НОВИНИ

  • Середа, Квт. 26 2017
  • Написав: 
  • розмір шрифта зменшити шрифт збільшити шрифт

Чекаємо
подорожчання проїзду

18 квітня на засіданні громадської ради обговорювалося питання щодо підвищення тарифу на проїзд у міських автобусах. На розгляд дорадчого органу було запропоновано два проекти рішень, ініційованих приватними підприємцями-перевізниками.
Одним із проектів пропонується затвердити основний тариф у розмірі 4 гривень і 1,50 гривні для пільгових категорій населення (з 9 години ранку) та дітей шкільного віку при наявності учнівського квитка (без обмежень у часі).
Інший проект передбачає погодження тарифу на перевезення пасажирів у звичайному режимі в розмірі 4 гривень, а для пільгових категорій (з 9 години) та школярів у період навчання – 50% від основного тарифу.
Члени громадської ради запропонували третій варіант проекту рішення: затвердити тариф на перевезення пасажирів у звичайному режимі в розмірі 4 гривень, для пільгових категорій (з 9 години) – 50% від погодженого тарифу, а для школярів у період навчально-виховного процесу – 1 гривня.
Остаточне рішення щодо вартості проїзду в міських автобусах прийме виконавчий комітет міськради.

 

Весняний місячник
завершено

Головний спеціаліст санітарно-екологічного контролю міської ради Андрій Бойченко підбив підсумки проведення весняного місячника з благоустрою та санітарної очистки міста. За його словами, основний обсяг робіт, запланований на період місячника, виконаний вчасно.
Найбільша частина заходів із прибирання та вивезення сміття зроблена комунальним підприємством «Послуга». Прибудинковими територіями опікувались КП «Прилукижитлобуд» і власники (користувачі) житлових будинків. КП «Міськсвітло» виконувало роботи по ліквідації захаращеності самосійними паростками багаторічних зелених насаджень. До прибирання долучилось і КП Прилукитепловодопостачання». Велику роботу проведено головами комітетів самоорганізації населення в мікрорайонах.
Активну участь у заходах із прибирання взяли Прилуцький гуманітарно-педагогічний коледж ім. І.Я. Франка, Прилуцький агротехнічний коледж, Прилуцький професійний ліцей, Прилуцьке медичне училище, заклади управління освіти міської ради.
Не залишились осторонь і суб’єкти господарювання – ТОВ «Фінком», СТОВ «Батьківщина», ПАТ «Завод «Будмаш», ТОВ ВТФ «Керамік-Прилуки», Прилуцька райдержадміністрація, залізнична станція, вокзал, автостанція та інші.
Також до місячника долучилися громадська рада при виконавчому комітеті Прилуцької міської ради разом із Прилуцькою міськрайонною громадською організацією «Прилуцький козацький курінь ім. І.Сірка», службовці виконавчого комітету, управління освіти, управління соціального захисту населення міської ради.
Більшість підприємств, установ, закладів і громадських організацій брали активну участь у прибиранні, але дехто навіть і не збирався привести прилеглу територію до ладу. Найбільше проблем виникло з жителями приватного сектора, які виносили сміття, ігноруючи загальноміський графік. Зібрані мешканцями рештки рослинного походження та побутові відходи не лише повторно засмічували прибрані ділянки, а й змушували «Послугу» постійного збиватися з наміченого графіка роботи по вивезенню сміття.

 

Підготовлено за інформацією прес-секретаря міської ради Любові Рубан

Прочитано 1823 разів
Оцінити матеріал
(0 голосів)
Опубліковано в Міські новини
Web-editor

Веб-редактор та адміністратор сайту.

Website : gradpryluky.info

Написати коментар

Переконайтеся, що Ви заповнили поля, помічені зірочкой (*). HTML коди заборонені.

Фото зі статті

Систематично Благодійний фонд молодіжної ініціативи «Надія»...
Не дивлячись на військовий час, міська рада не лишає комунальні...
Прилуцька дитяча лікарня, у рамках співпраці з Державним...
адання пільг, компенсацій особам, які постраждали внаслідок...
Пропонуємо інформацію про ще одну з вулиць нашого міста, яку було...
Благодійний фонд молодіжної ініціативи «Надія» з Благодійним...
На виконання Національної стратегії зі створення безбар’єрного...
Нещодавно в Прилуках розпочалися роботи з грейдерування та...
У 2024 році КП «Послуга» розпочало реалізовувати проєкт...
У лютому 2022 р. Прилуцький район був частково окупований, а...

Хто на сайті

Зараз 508 гостей и жодного зареєстрованого користувача на сайті

Телефон редакції

050-916-95-31

Підпишись на нашу розсилку!