№ 38

19 вересня 2024 року

«Патріот Прилуки» завітали в гості

  • Середа, Груд. 13 2017
  • Написав: 
  • розмір шрифта зменшити шрифт збільшити шрифт

Сучасний світ сповнений нещасть та недосконалостей. Волонтери – це люди, які прийшли за покликанням власної душі, готові допомогти тим, хто цього потребує. Волонтерство – це не робота, за це не платять грошей, це внутрішня здатність людей, яким «не все одно». Це рідкісна можливість допомагати людям, спілкуватися з ними, втілювати в життя ідеї та постійно діяти й іти лише вперед. Найкращою нагородою для волонтерів є не гроші, а щасливий погляд тих, кому вдалося допомогти.
Напередодні Дня Збройних Сил України, 5 грудня 2017 року в Міжнародний день волонтера, в закладі дошкільної освіти №29 відбулася зустріч батьків вихованців закладу та членів колективу з волонтерами – учасниками громадської організації «Патріот Прилуки». На зустрічі були присутні Олександр Дуденок – голова організації, Віта Купрій – заступник голови, а також учасники даної організації. Вони розповіли про волонтерський рух у місті Прилуки, виголосили слова вдячності землякам та дітям, які своєю підтримкою вселяють у воїнів надію та віру.


«Зустрічі з волонтерами – один із аспектів національно-патріотичного виховання в системі роботи нашого закладу. Це зустріч добрих хороших друзів. Діти й батьки хочуть сказати слова вдячності тим людям, які дали змогу сьогодні сміятися, які дають нам змогу радіти життю. Ми хотіли внести маленьку краплинку в той віночок великої людської вдячності, подякувати сьогодні саме тим людям, які цього заслуговують, і згадати тих, які сьогодні, на жаль, не з нами», – виступила директор закладу дошкільної освіти №29 Тетяна Володимирівна Бондаренко.
Колектив закладу та небайдужі батьки підготували солодкі подарунки до дня Святого Миколая, а малята власноруч виготовили янголів-охоронців для воїнів АТО. Окрасою зустрічі був флеш-моб «Заспіваймо пісню за Україну...» вихованців старшої групи №2 «Калинка».
Саме завдяки українським волонтерам, їхній небайдужості, порядності, активній громадській позиції та фанатичній відданості справі, Україна вистоїть і переможе!

Голова батьківської ради ЗДО №29
Пунько С.В.

Прочитано 1655 разів
Оцінити матеріал
(0 голосів)
Опубліковано в Міські новини
Web-editor

Веб-редактор та адміністратор сайту.

Website : gradpryluky.info

Написати коментар

Переконайтеся, що Ви заповнили поля, помічені зірочкой (*). HTML коди заборонені.

Фото зі статті

Систематично Благодійний фонд молодіжної ініціативи «Надія»...
Не дивлячись на військовий час, міська рада не лишає комунальні...
Прилуцька дитяча лікарня, у рамках співпраці з Державним...
адання пільг, компенсацій особам, які постраждали внаслідок...
Пропонуємо інформацію про ще одну з вулиць нашого міста, яку було...
Благодійний фонд молодіжної ініціативи «Надія» з Благодійним...
На виконання Національної стратегії зі створення безбар’єрного...
Нещодавно в Прилуках розпочалися роботи з грейдерування та...
У 2024 році КП «Послуга» розпочало реалізовувати проєкт...
У лютому 2022 р. Прилуцький район був частково окупований, а...

Хто на сайті

Зараз 513 гостей и жодного зареєстрованого користувача на сайті

Телефон редакції

050-916-95-31

Підпишись на нашу розсилку!