№ 38

19 вересня 2024 року

До Дня будівельника

  • Середа, Сер. 08 2018
  • Написав: 
  • розмір шрифта зменшити шрифт збільшити шрифт

Упродовж 25 років у другу неділю серпня в нашій країні відзначають День будівельника. Цього року святкування припало на 12 серпня.
В Україні в останні роки будівництво йде високими темпами. Завдяки професійній роботі будівельників здійснюється економічне зростання країни, відбувається активний розвиток і вдосконалення всіх галузей в нашій державі.
Що ж стосується нашого рідного міста Прилуки, то, на жаль, за останні роки можна на пальцях перерахувати нові будівельні об’єкти, які тут з’явилися. Мабуть, усе, що ми могли побудувати, ми вже це зробили. У місті вдосталь багатоповерхівок, магазинів, будівель комунальної власності. Але, як кажуть, не все втрачено, нашим місцевим будівельникам знаходиться робота. Наразі проводиться реконструкція колишнього дитячого навчального закладу №23. Уже другий рік поспіль ведеться активне будівництво другого корпусу Прилуцької гімназії №1. Усі роботи виконує ПП «МПБП Стимул» на чолі з Дмитром Колесником. Серед найактивніших субпідрядних організацій варто відмітити й МПП «МОНТАЖ-НАЛАДКА» під керівництвом Володимира Луцака та електромонтажне ПП «Електрон» на чолі з Михайлом Черновим. Завдяки їхній професійній роботі будівництво відбувається такими швидкими темпами.


Варто згадати й Миколу Козенка та його ПП «Ремдор-Буд», який також займається будівництвом у Прилуках. Його організація виконує цього літа поточні ремонти на автошляхах міста.
У Прилуках безсумнівно чимало людей, пов’язаних із будівельною галуззю. Хтось більш активний у своїй роботі, хтось – менш. Та всі вони намагаються робити наше місто кращим, за що ми їм і вдячні.
Свята бувають різні, але свято, яке піднімає на вищий щабель значення професії, – важливе для кожного, хто обрав спеціальність будівничого. Таку нелегку, але вкрай потрібну людям. Бо ж хто не будує, той і не живе...
Колектив редакції «Град Прилуки» від щирого серця вітає всіх представників цієї галузі з професійним святом! Нехай День будівельника надихає вас на нові професійні звершення, успішну реалізацію проектів, досягнення нових висот! Бажаємо вам невичерпної енергії, щастя та міцного здоров’я!
Хай усе задумане вам удається!

Прочитано 1454 разів
Оцінити матеріал
(0 голосів)
Опубліковано в Міські новини
Web-editor

Веб-редактор та адміністратор сайту.

Website : gradpryluky.info

Написати коментар

Переконайтеся, що Ви заповнили поля, помічені зірочкой (*). HTML коди заборонені.

Фото зі статті

Систематично Благодійний фонд молодіжної ініціативи «Надія»...
Не дивлячись на військовий час, міська рада не лишає комунальні...
Прилуцька дитяча лікарня, у рамках співпраці з Державним...
адання пільг, компенсацій особам, які постраждали внаслідок...
Пропонуємо інформацію про ще одну з вулиць нашого міста, яку було...
Благодійний фонд молодіжної ініціативи «Надія» з Благодійним...
На виконання Національної стратегії зі створення безбар’єрного...
Нещодавно в Прилуках розпочалися роботи з грейдерування та...
У 2024 році КП «Послуга» розпочало реалізовувати проєкт...
У лютому 2022 р. Прилуцький район був частково окупований, а...

Хто на сайті

Зараз 255 гостей и жодного зареєстрованого користувача на сайті

Телефон редакції

050-916-95-31

Підпишись на нашу розсилку!