№ 38

19 вересня 2024 року

МІСЬКІ НОВИНИ

  • Середа, Лют. 20 2019
  • Написав: 
  • розмір шрифта зменшити шрифт збільшити шрифт

У «Послуги» новий керівник

Зовсім нещодавно ми дізналися про звільнення з посади керівника найбільш обговорюваного в нашому місті комунального підприємства «Послуга» Юрія Солорєва. Пропрацював на посаді директора Юрій Вікторович трохи менше року. Але, як кажуть, святе місце пустим не буде, а керувати підприємством треба, саме тому в найкоротші строки було призначено нового керівника.
На одній із апаратних нарад міський голова особисто представила присутнім нового директора КП «Послуга». Наразі В’ячеслав Хорт виконує обов’язки начальника підприємства. А от чи зміниться якість роботи «Послуги» з приходом чергового керівника сподіваємося скоро побачити.

«Проводи зими – зустріч весни»

У суботу 9 березня прилучани та гості нашого міста зможуть прийняти участь в обрядовому святі-ярмарку «Проводи зими – зустріч весни».
Зважаючи на те, що 9 березня – день народження Т.Г Шевченка, то розпочнуться святкові заходи саме біля пам’ятника Великому Кобзарю об 11:00. Усі бажаючі зможуть переглянути виставку під символічною назвою «Шевченко та Прилуки» та долучитися до урочистого відзначення 205-ї річниці від дня народження поета.
А вже з 12 до 16 години Центральна площа міста запрошує всіх на обрядове свято-ярмарок. Організатори дійства пропонують театралізовані дійства, спортивні розваги, концертну програму, а також фестиваль кольорових млинців і незмінний майданчик, де варитимуть смачну кашу.

Вартість проїзду поки що не підвищується

Перевізники вкотре вирішили збільшити вартість проїзду в міському громадському транспорті. Кожен із них надав виконкому власні розрахунки тарифів. Цифри варіювалися від 6,08 грн до 9,40 грн. Урешті було виведено 6,00 грн для загальноміського тарифу на 4,00 грн для пільгового.
За словами заступника міського голови Олександра Сивенка, всі ці розрахунки розглянула робоча група. За результатами розгляду всім перевізникам ще на початку січня були направлені листи. Це були, так звані, листи-уточнення щодо доопрацювання розрахунків. Також вони містили прохання надати, наприклад: перелік запасних частин, які перевізники придбали протягом 2018 року і вартість яких включена у вартість тарифу; роз’яснення стосовно механізму амортизації, тому що в кожного в розрахунках вказувалася своя сума амортизації; додаткові пояснення стосовно довжини маршруту, який використовує перевізник, кількості оборотних рейсів, яка відрізняється від тієї, що прописана в паспорті міського автобусного маршруту.
Як зазначив Олександр Іванович, лише від трьох перевізників надійшли відповіді з невеликими уточненнями. Решта ж перевізників звернення виконкому залишили без розгляду. Тому й було вирішено відкласти розгляд даного питання допоки перевізники не підуть із міською радою на контакт.

Перший басейн у Прилуках

Будівництво 2-го корпусу гімназії №1 йде повним ходом. І нарешті справа дійшла й до такого довгоочікуваного басейну. Перша в місті водна конструкція матиме розміри 25х8,5 м та глибину – до 2 м. Наразі вже виконані монолітні ділянки басейну, почали готувати опалубку, в’язати арматуру по самій чаші басейну та приймати перший бетон.
Уже до квітня місяця підрядники обіцяють завершити бетонування чаші басейну, після чого викадатиметься плитка й проводитиметься решта оздоблювальних робіт. Варто відзначити, що всі роботи виконуються руками місцевих будівельників.
Нагадаємо, що послуги басейну надаватимуться не лише учням гімназії, вони будуть доступні всім при лучанам.

Інформація «ГП»

Прочитано 1118 разів
Оцінити матеріал
(0 голосів)
Опубліковано в Міські новини
Теги:
Web-editor

Веб-редактор та адміністратор сайту.

Website : gradpryluky.info

Написати коментар

Переконайтеся, що Ви заповнили поля, помічені зірочкой (*). HTML коди заборонені.

Фото зі статті

Систематично Благодійний фонд молодіжної ініціативи «Надія»...
Не дивлячись на військовий час, міська рада не лишає комунальні...
Прилуцька дитяча лікарня, у рамках співпраці з Державним...
адання пільг, компенсацій особам, які постраждали внаслідок...
Пропонуємо інформацію про ще одну з вулиць нашого міста, яку було...
Благодійний фонд молодіжної ініціативи «Надія» з Благодійним...
На виконання Національної стратегії зі створення безбар’єрного...
Нещодавно в Прилуках розпочалися роботи з грейдерування та...
У 2024 році КП «Послуга» розпочало реалізовувати проєкт...
У лютому 2022 р. Прилуцький район був частково окупований, а...

Хто на сайті

Зараз 467 гостей и жодного зареєстрованого користувача на сайті

Телефон редакції

050-916-95-31

Підпишись на нашу розсилку!