№ 38

19 вересня 2024 року

МІСЬКІ НОВИНИ

  • Середа, Лип. 15 2020
  • Написав: 
  • розмір шрифта зменшити шрифт збільшити шрифт

Перевиконання міського бюджету

За І квартал поточного року наш міський бюджет мав перевиконання в розмірі 4 млн 510 тис. грн. Але зважаючи на кризову ситуацію в країні, перевиконання І кварталу не проводилося, а повернулося все вже за результатами 4-х місяців.
Найбільш питому вагу, як зазвичай, має податок на доходи фізичних осіб. Його Прилуки отримали у розмірі 53 млн 622 тис. грн. Також протягом І кварталу до міського бюджету додатково надійшло трансфертів: 3 млн 100 тис. грн з екологічного фонду обласного бюджету на благоустрій річки Удай; 2 млн 935 тис. грн освітньої субвенції з держави на заробітну плату педпрацівникам; крім того, 140 тис. 750 грн надали місту депутати обласної ради для освіти та медицини та ще 12 тис. грн у якості матеріальної допомоги прилучанам.

У планах міської ради

У ході чергової сесії Прилуцької міської ради 10 липня депутати погодили наступні сфери фінансування або ж перерозподілу коштів.
На статутний фонд КП «Прилукитепловодопостачання» перерозподілено кошти на встановлення модемів для 8 котелень освітніх закладів і 5 котелень багатоповерхівок. Таким чином для розробки проєктно-кошторисної документації та подальшого запуску котелень на початку опалювального сезону комунальне підприємство матиме 2 млн 664 тис. грн.

Ще 300 тис. грн вирішено направити для КП «Міськсвітло». Останнім часом під час буревіїв і гроз дуже багато дерев було знищено стихійним лихом. Така ситуація на лише в Прилуках, а й в інших містах. До того ж, є приклади травмування людей під час викорчовування та падіння аварійних дерев. Щоб запобігти нещасним випадкам варто думати наперед. У нашому місті на сьогодні обліковується до тисячі дерев, які знаходяться в аварійному стані. Щороку на їхнє спилювання закладаються певні суми. Але з початку року дана графа витрат статутного фонду КП уже вичерпана. Саме тому вкотре було виділено гроші на спилювання найбільш аварійних на даний час дерев у нашому місті задля безпеки громадян.

Крім того, у Прилуках триває капітальне будівництво автошляхів. Як і говорилося раніше, міська влада планує зайнятися чи не найважливішими ділянками дорожньо-шляхової мережі міста – об’їзними дорогами. Прилуки мають можливість отримати значні кошти з обласного бюджету на капремонт таких вулиць як 1 Травня, Козача, Котляревського та частину вулиці Івана Сагайдачного. Але для цього необхідно зробити проєктно-кошторисну документацію для вказаних вулиць. Для цих потреб депутати підтримали рішення виділити 150 тис. грн.

За інформацією виконавчого комітету

Прочитано 881 разів
Оцінити матеріал
(0 голосів)
Опубліковано в Міські новини
Web-editor

Веб-редактор та адміністратор сайту.

Website : gradpryluky.info

Написати коментар

Переконайтеся, що Ви заповнили поля, помічені зірочкой (*). HTML коди заборонені.

Фото зі статті

Систематично Благодійний фонд молодіжної ініціативи «Надія»...
Не дивлячись на військовий час, міська рада не лишає комунальні...
Прилуцька дитяча лікарня, у рамках співпраці з Державним...
адання пільг, компенсацій особам, які постраждали внаслідок...
Пропонуємо інформацію про ще одну з вулиць нашого міста, яку було...
Благодійний фонд молодіжної ініціативи «Надія» з Благодійним...
На виконання Національної стратегії зі створення безбар’єрного...
Нещодавно в Прилуках розпочалися роботи з грейдерування та...
У 2024 році КП «Послуга» розпочало реалізовувати проєкт...
У лютому 2022 р. Прилуцький район був частково окупований, а...

Хто на сайті

Зараз 1410 гостей и жодного зареєстрованого користувача на сайті

Телефон редакції

050-916-95-31

Підпишись на нашу розсилку!