№ 38

19 вересня 2024 року

На захист міського голови

  • Середа, Лют. 03 2021
  • Написав: 
  • розмір шрифта зменшити шрифт збільшити шрифт

У минулому номері газети була надрукована стаття «Норовливий мер» Світлани Яременко. Автор написала, що чекає відгуки на цю публікацію. Не можемо залишитися осторонь від того, що надруковано в даній статті.
Отже, як і Яременко С., теж маємо свою думку, яку розділяють багато прилучан.
Результати виборів у жовтні 2020 року показали одне: прилучани мають високу довіру до міського голови та її команди. Інакше б перемоги вона не отримала. Особливо в такій важкій боротьбі, з такими конкурентами, які заходили ледь не в усі квартири, дарували чашки, обіцяли з міського бюджету добавити пенсії, безкоштовно возити в міському транспорті, а напередодні виборів – ще й послуги таксі пропонували та безкоштовної доставки ліків за наші ж гроші. Умудрилися навіть в іншому місті знайти двійника Ольги Попенко.
Але все виявилося марним, і мешканці Прилук віддали свої голоси саме завдяки зробленому Ольгою Михайлівною за період із 2015 по 2020 роки. Хіба не очевидною є робота в місті? Будувалися дороги, тротуари, асфальтувалися території у дворах багатоповерхівок. Люди вперше за десятки років почали жити на освітлених вулицях.
Я представляю велику спільноту ветеранів війни та праці нашої громади. Майже всі вони висловлюються однаково: такого ставлення до нас не було фактично ніколи. При цьому міському голові ми вперше відчули себе повноцінними, потрібними членами нашої громади. Про нас не тільки згадали й подякували за роки праці на підприємствах і за відбудову міста в післявоєнні роки, а й проявили справжню турботу.


Без сліз сьогодні не можна згадувати свята ветеранів, зустрічі з ветеранами праці й дітьми війни, свято «Золоте весілля», новорічні зустрічі, відзначення Дня Перемоги та визволення міста. Скажіть, чи було таке коли-небудь?!
Ми звикли відчувати турботу про старше покоління лише на словах. Але в міського голови Прилук слова не розходяться з ділом. Цього ж вона вимагає і від тих, із ким працює.
Наша багатотисячна ветеранська організація дякує Ользі Попенко та її команді за все зроблене. Не випадково меценат нашого міста Юрій Коптєв сказав, що в Прилуках з’явилася хазяйка. Ольга Михайлівна продовжує його роботу, і ми впевнені, що разом із командою їй вдасться зробити ще багато добрих справ для Прилук і прилучан.

Валентина Трепач, відповідальний секретар Прилуцької міської організації ветеранів України, за дорученням Ради ветеранів міста Прилуки

Прочитано 749 разів
Оцінити матеріал
(0 голосів)
Опубліковано в Міські новини
Web-editor

Веб-редактор та адміністратор сайту.

Website : gradpryluky.info

Написати коментар

Переконайтеся, що Ви заповнили поля, помічені зірочкой (*). HTML коди заборонені.

Фото зі статті

Систематично Благодійний фонд молодіжної ініціативи «Надія»...
Не дивлячись на військовий час, міська рада не лишає комунальні...
Прилуцька дитяча лікарня, у рамках співпраці з Державним...
адання пільг, компенсацій особам, які постраждали внаслідок...
Пропонуємо інформацію про ще одну з вулиць нашого міста, яку було...
Благодійний фонд молодіжної ініціативи «Надія» з Благодійним...
На виконання Національної стратегії зі створення безбар’єрного...
Нещодавно в Прилуках розпочалися роботи з грейдерування та...
У 2024 році КП «Послуга» розпочало реалізовувати проєкт...
У лютому 2022 р. Прилуцький район був частково окупований, а...

Хто на сайті

Зараз 1492 гостей и жодного зареєстрованого користувача на сайті

Телефон редакції

050-916-95-31

Підпишись на нашу розсилку!