№ 38

19 вересня 2024 року

Професійне свято комунальників

  • Середа, Бер. 24 2021
  • Написав: 
  • розмір шрифта зменшити шрифт збільшити шрифт

Немає іншої галузі, яка була б так тісно пов’язана із забезпеченням комфортного проживання людей, життєдіяльності підприємств і установ, лікарень, шкіл і дитячих садків, як комунальна. Благополуччя кожного будинку, кожної родини багато в чому залежить від надійності надання послуг, від професіоналізму та відповідальності людей, що працюють у цій сфері. Комунальні блага стали настільки звичними, що ми інколи не замислюємось, якою важкою працею забезпечується стабільна робота комунального господарства. Сьогодні важко уявити життя міста без цілодобової роботи цих служб.
Кожного року в третю неділю березня працівники цієї галузі відзначають професійне свято – День працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення, яке цьогоріч припало на 21 березня.


Тож напередодні в сесійній залі міської ради відбулося відзначення цього свята. Міський голова Ольга Попенко привітала та подякувала працівникам галузі за роботу, вручивши також Почесні грамоти виконавчого комітету міської ради 33 кращим працівникам галузі за підсумками минулого року.
Міський голова наголосила на тому, що саме працівники комунальних підприємств роблять сучасним, красивим і затишним наше улюблене місто й не дивлячись на всі труднощі та негаразди, які сьогодні переживає наша країна, працівники житлово-комунальної сфери міста віддані своїй справі.
З професійним святом колективи комунальних підприємств міста привітав також начальник управління житлово-комунального господарства міської ради Олег Созінов. Посадовець подякував за нелегку та вкрай необхідну справу, яку повсякденно виконують працівники комунальної галузі, надаючи повноцінні послуги мешканцям нашого міста. Побажав усім здоров’я, щастя, добробуту й сил для нових трудових здобутків, щоб зробити ще привабливішим наше рідне місто.
Крім того, під час заходу Подяку Голови Чернігівської обласної державної адміністрації було оголошено директору комунального підприємства «Прилукитепловодопостачання» Андрію Гавришу.

Інформація «ГП»

Прочитано 878 разів
Оцінити матеріал
(0 голосів)
Опубліковано в Міські новини
Web-editor

Веб-редактор та адміністратор сайту.

Website : gradpryluky.info

Написати коментар

Переконайтеся, що Ви заповнили поля, помічені зірочкой (*). HTML коди заборонені.

Фото зі статті

Систематично Благодійний фонд молодіжної ініціативи «Надія»...
Не дивлячись на військовий час, міська рада не лишає комунальні...
Прилуцька дитяча лікарня, у рамках співпраці з Державним...
адання пільг, компенсацій особам, які постраждали внаслідок...
Пропонуємо інформацію про ще одну з вулиць нашого міста, яку було...
Благодійний фонд молодіжної ініціативи «Надія» з Благодійним...
На виконання Національної стратегії зі створення безбар’єрного...
Нещодавно в Прилуках розпочалися роботи з грейдерування та...
У 2024 році КП «Послуга» розпочало реалізовувати проєкт...
У лютому 2022 р. Прилуцький район був частково окупований, а...

Хто на сайті

Зараз 1423 гостей и жодного зареєстрованого користувача на сайті

Телефон редакції

050-916-95-31

Підпишись на нашу розсилку!