№ 38

19 вересня 2024 року

Запропоновано партнерство

  • Середа, Сер. 17 2022
  • Написав: 
  • розмір шрифта зменшити шрифт збільшити шрифт

Посадовці міської ради взяли участь в онлайн-зустрічі, у ході якої представники Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ) і команда проєкту «ReBoost: громадський центр швидкого реагування та відновлення територіальних громад України» ознайомили їх із особливостями Проєкту та шляхами підтримки громади.
Керівник ГО «Поліський фонд міжнародних і регіональних досліджень» Максим Корявець схарактеризував мету та суть Проєкту, яка полягає в наданні всебічних юридичних консультацій, зумовлених новими реаліями, у сприянні в наданні послуг внутрішньо переміщеним особам, удосконаленні роботи в соціальній та адміністративній сферах.
Прилуцька міська територіальна громада стала однією з дев’яти, що відібрані експертами проєкту, для запровадження нових ефективних підходів у роботі.
Коротка інформація про Проєкт:


16 червня 2021 року Європейський Союз спільно з Німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ) запустили нову Програму «EU4ResilientRegions – Special Assistance Programme Ukraine» – «Міцні регіони – Спеціальна програма підтримки України».
Ця Програма спрямована на підвищення стійкості України в цілому та стосовно гібридних загроз зокрема і сприяння зміцненню українських реформ і згуртованості суспільства на загальнодержавному рівні. Метою Програми є сприяння соціальній згуртованості та особистій безпеці шляхом підтримки зорієнтованого на потреби людей ефективного місцевого самоврядування в соціальній та адміністративній сферах, а також у сфері охорони здоров’я.
Проєкт «ReBoost: громадський центр швидкого реагування та відновлення територіальних громад України», що в рамках Програми виконується громадською організацією «Поліський фонд міжнародних і регіональних досліджень» у Чернігівській області, передбачає сприяння відновленню, розвитку та посиленню стійкості цільових територіальних громад, які постраждали під час бойових дій, у подоланні несподіваних викликів, пов’язаних із війною, через підтримку органів місцевого самоврядування, соціальних та адміністративних інституцій територіальних громад у наданні актуальних послуг для місцевого населення, цільових громад і внутрішньо переміщених осіб.

Інформація «ГП»

Прочитано 368 разів
Оцінити матеріал
(0 голосів)
Опубліковано в Міські новини
Web-editor

Веб-редактор та адміністратор сайту.

Website : gradpryluky.info

Написати коментар

Переконайтеся, що Ви заповнили поля, помічені зірочкой (*). HTML коди заборонені.

Фото зі статті

Систематично Благодійний фонд молодіжної ініціативи «Надія»...
Не дивлячись на військовий час, міська рада не лишає комунальні...
Прилуцька дитяча лікарня, у рамках співпраці з Державним...
адання пільг, компенсацій особам, які постраждали внаслідок...
Пропонуємо інформацію про ще одну з вулиць нашого міста, яку було...
Благодійний фонд молодіжної ініціативи «Надія» з Благодійним...
На виконання Національної стратегії зі створення безбар’єрного...
Нещодавно в Прилуках розпочалися роботи з грейдерування та...
У 2024 році КП «Послуга» розпочало реалізовувати проєкт...
У лютому 2022 р. Прилуцький район був частково окупований, а...

Хто на сайті

Зараз 246 гостей и жодного зареєстрованого користувача на сайті

Телефон редакції

050-916-95-31

Підпишись на нашу розсилку!