№ 38

19 вересня 2024 року

САМОВРЯДУВАННЯ

  • Четвер, Січ. 26 2023
  • Написав: 
  • розмір шрифта зменшити шрифт збільшити шрифт

Новий склад комісії з преміювання

Днями міський голова Ольга Попенко провела чергове засідання виконавчого комітету Прилуцької міської ради, на якому розглянули ряд питань порядку денного, зокрема: «Про внесення змін до складу комісії по визначенню розміру премії посадовим особам міської ради та робітникам, зайнятим обслуговуванням органів місцевого самоврядування та їх виконавчих органів». Із даного питання присутніх поінформувала начальник відділу бухгалтерського обліку та звітності – головний бухгалтер міської ради Інна Яценко.
Так, до складу згаданої комісії входить 8 членів. До недавнього часу головою комісії був заступник міського голови Олександр Сивенко. Заступником голови комісії – Руслан Котляр. Оскільки дана особа вже давно не є працівником міської ради, то потрібно було внести зміни в особовий склад комісії по визначенню розміру премії посадовим особам міської ради та робітникам, зайнятим обслуговуванням органів місцевого самоврядування та їх виконавчих органів.
За пропозицією доповідача, члени виконавчого комітету затвердили оновлений склад комісії, яка в подальшому виноситиме рішення по преміюванню.
Наразі вона виглядає так:
Гоголь Роман Олександрович – голова комісії за посадою (секретар ради);
Шкуренко Тетяна Михайлівна – заступник голови комісії за посадою (заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради);
Касьян Олег Борисович – секретар комісії (начальник відділу по роботі з кадрами міської ради).


Члени комісії:
Горбач Валентина Григорівна – начальник юридичного відділу міської ради;
Малоголова Тетяна Миколаївна – керуюча справами виконавчого комітету міської ради;
Сивенко Олександр Іванович – заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради;
Чміль Сергій Валерійович – головний спеціаліст, уповноважений із антикорупційної діяльності відділу по роботі з кадрами;
Яценко Інна Михайлівна – начальник відділу бухгалтерського обліку та звітності – головний бухгалтер міської ради.
Як пояснила головний бухгалтер, рішення по преміюванню приймаються на підставі рішення комісії. Далі підписаний ними протокол дається на розгляд і затвердження міському голові. А після цього вже готується відповідне розпорядження, яке обов’язково має бути оприлюднене на сайті міської ради перед власне преміюванням.

До Прилук продовжують надходити генератори

Обласна військова адміністрація продовжує спів- працю з міжнародними організаціями та спільнотами задля забезпечення критичних об’єктів регіону всіма можливими засобами для підтримки тепло- та електропостачання.
Нещодавно для підтримки критичної інфраструктури Чернігівської області надійшли ще п’ять потужних генераторів загальною вартістю понад 130 тисяч доларів США.
Наше місто отримало три з них, а саме: один потужністю 220 кВт та два по 132 кВт.
Це перша партія допомоги в межах проєкту ЮНОПС Україна «Посилення стабільності постачання тепла населенню України», що фінансується Українським гуманітарним фондом. Мета такої ініціативи – підвищити стабільність тепло- та електропостачання населенню в регіонах, які найбільше постраждали від війни.
Дана гуманітарна допомога була направлена напряму комунальному підприємству «Прилукитепловодопостачання». Тепер, завдяки переданим генераторам дитячий будинок «Надія», дитячий садок і Центральна міська лікарня в Прилуках будуть забезпечені теплом у разі надзвичайної ситуації.
Загалом на сьогодні за сприяння обласної військової адміністрації КП «Прилукитепловодопостачання» отримало вже 7 потужних генераторів. Усього ж до середини січня місто отримало 28 генераторів. Цього тижня, знову ж таки, завдяки допомозі обласної військової адміністрації до нас надійшли ще 8 генераторів потужністю 3 кВт кожен.
За словами міського голови Ольги Попенко, область поставила перед міською радою збільшити кількість пунктів незламності, тож нові генератори будуть встановлені саме там.

ОГОЛОШЕННЯ

Шановні мешканці м. Прилуки!
Повідомляємо, що у зв’язку із не затвердженням бюджету Прилуцької міської територіальної громади на 2023 рік, а відповідно й міської цільової програми «Забезпечення пільгового перевезення дітей шкільного віку громадським автотранспортом на міських автобусних маршрутах загального користування на 2023 рік» управління освіти міської ради не в змозі здійснювати відшкодування перевізникам за пільгове перевезення школярів.
Як наслідок із 23.01.2023 року перевезення школярів до місця навчання або у зворотному напрямку міськими автобусами здійснюється за тимчасовим тарифом 5 грн (без використання талонів).
Якщо вами будуть зафіксовані випадки недотримання перевізниками та їхніми водіями визначеної цінової політики, просимо звертатися до міської ради (тел. (04637)-3-20-27; (04637)-3-20-59).

За матеріалами міської ради

Прочитано 486 разів
Оцінити матеріал
(0 голосів)
Опубліковано в Міські новини
Web-editor

Веб-редактор та адміністратор сайту.

Website : gradpryluky.info

Написати коментар

Переконайтеся, що Ви заповнили поля, помічені зірочкой (*). HTML коди заборонені.

Фото зі статті

Систематично Благодійний фонд молодіжної ініціативи «Надія»...
Не дивлячись на військовий час, міська рада не лишає комунальні...
Прилуцька дитяча лікарня, у рамках співпраці з Державним...
адання пільг, компенсацій особам, які постраждали внаслідок...
Пропонуємо інформацію про ще одну з вулиць нашого міста, яку було...
Благодійний фонд молодіжної ініціативи «Надія» з Благодійним...
На виконання Національної стратегії зі створення безбар’єрного...
Нещодавно в Прилуках розпочалися роботи з грейдерування та...
У 2024 році КП «Послуга» розпочало реалізовувати проєкт...
У лютому 2022 р. Прилуцький район був частково окупований, а...

Хто на сайті

Зараз 515 гостей и жодного зареєстрованого користувача на сайті

Телефон редакції

050-916-95-31

Підпишись на нашу розсилку!