№ 38

19 вересня 2024 року

Старлінки, дрони Mavic, EcoFlow, РЕБи та критична медицина: БФ молодіжної ініціативи «Надія» з гуманітарною місією на Запорізькому напрямку

  • Четвер, Вер. 19 2024
  • Написав: 
  • розмір шрифта зменшити шрифт збільшити шрифт

Систематично Благодійний фонд молодіжної ініціативи «Надія» разом із фондом Дениса Парамонова та партнерами здійснює гуманітарну місію. Цього разу допомогу передали госпіталям і військовим, які несуть службу на Запорізькому напрямку.
Щодня війська рф ведуть обстріли по Україні, зокрема, по Оріхову в Запорізькій області. Ворог використовує різноманітне озброєння: артилерію, реактивні системи залпового вогню та авіабомби. Попри постійні атаки, в місті продовжують жити близько тисячі осіб. Тому команда волонтерів і благодійників передала обладнання та техніку, яка допоможе рятувати життя: як цивільних, так і військових. Про це розповів голова наглядової ради Благодійного фонду молодіжної ініціативи «Надія», перший заступник голови Комітету ВР України з питань здоров’я нації Валерій ДУБІЛЬ.


«Разом із нашими друзями та партнерами ми передаємо надважливу допомогу – нові старлінки, високотехнологічні квадрокоптери Mavic, зарядні станції EcoFlow, потужні РЕБи для військових. Також критичну медицину та витратні матеріали прифронтовим госпіталям і шпиталям. Усе це життєво необхідне для нашої Перемоги», – підкреслив Валерій Дубіль.
Крім медичного обладнання, фонд «Надія» передав великий вантаж військовим, які боронять кордони України на Лимані, Донецької області.
«Мій земляк із Чернігівщини – Владислав Кіча – воює на Донеччині з початку повномасштабної війни. Пліч-о-пліч із побратимами нищить ворога в найгарячіших точках. Ми з друзями вже не вперше передаємо його батальйону техніку. Сьогодні 119 бригада ТрО, в якій служить Владислав, отримала вкрай необхідну техніку – потужний РЕБ, який допоможе зберегти життя наших військових», – додав він.
Також команда фонду «Надія», спільно з партнерами, доставила медичні вантажі та обладнання у лікарні Запорізької області. Сучасний апарат ШВЛ передали в Запорізьку міську клінічну лікарню №5. Це обладнання надали партнери фонду «Надія»: Rotary club Ukraine unity, Australian Federation of Ukrainian Organisations, Ukraine Crisis Appeal.
Медичні вантажі, зібрані за підтримки фонду Дениса Парамонова, Revival Foundation, Geri Care, Eltech Trust та компанії «Дойч-Фарм», отримали ще три лікарні Запорізької області.

Прочитано 5 разів
Оцінити матеріал
(0 голосів)
Опубліковано в Благодійництво
Web-editor

Веб-редактор та адміністратор сайту.

Website : gradpryluky.info

Написати коментар

Переконайтеся, що Ви заповнили поля, помічені зірочкой (*). HTML коди заборонені.

Фото зі статті

Систематично Благодійний фонд молодіжної ініціативи «Надія»...
Не дивлячись на військовий час, міська рада не лишає комунальні...
Прилуцька дитяча лікарня, у рамках співпраці з Державним...
адання пільг, компенсацій особам, які постраждали внаслідок...
Пропонуємо інформацію про ще одну з вулиць нашого міста, яку було...
Благодійний фонд молодіжної ініціативи «Надія» з Благодійним...
На виконання Національної стратегії зі створення безбар’єрного...
Нещодавно в Прилуках розпочалися роботи з грейдерування та...
У 2024 році КП «Послуга» розпочало реалізовувати проєкт...
У лютому 2022 р. Прилуцький район був частково окупований, а...

Хто на сайті

Зараз 217 гостей и жодного зареєстрованого користувача на сайті

Телефон редакції

050-916-95-31

Підпишись на нашу розсилку!