№ 38

19 вересня 2024 року

Дівчина, яка обожнює творити диво

  • Середа, Трав. 26 2021
  • Написав: 
  • розмір шрифта зменшити шрифт збільшити шрифт

Уява малює, розум порівнює, смак відбирає, талант виконує. Такі слова можна сказати про Дар’ю Ломако, вихованку творчої майстерні декоративно-прикладного мистецтва «Чарівниця» Центру творчості дітей та юнацтва Прилуцької міської ради.
Уперше до гуртка Даша прийшла коли їй було 11 років, і ось уже сім років відвідує заняття творчої майстерні. Відразу було видно, що дівчинка талановита і має хист до творчості. З великим задоволенням вона опанувала такі техніки декоративного мистецтва як ізонитка (вишивка на папері), кінусайга (виготовлення картин на твердій основі з кусочків тканини), фіш-арт (виготовлення картин із кісточок риби). Роботи, які виготовляє Даша витончені, з глибоким змістом, адже кожна робота має бути продумана до найменших деталей. Маючи ідею створення картини, потрібно добре малювати й мати естетичний смак та уяву. Також дуже важливим є вміння поєднувати кольори у виробі.


Відкривши у собі талант до декоративного мистецтва, дівчина почала брати участь у різноманітних виставках, конкурсах і фестивалях різного рівня. Наполеглива праця, терпіння, жага до самовдосконалення в поєднанні з подарованим Богом талантом – ось рецепт успіху дівчини. Відзнаки й нагороди стали для неї стимулом продовжувати поповнювати власний багаж знань і підкорювати нові вершини. Зараз в арсеналі Дар’ї шість дипломів І-го ступеню, по одному ІІ-го та ІІІ-го ступенів.
Аби картина ожила, потрібно вкласти в неї душу, наповнити її своїм теплом та енергією, що й робить Дар’я. Для неї важливо нести насолоду для оточуючих людей, дарувати радість і позитивні емоції.
Зараз Даша готується до нових конкурсів і мріє про нові перемоги. Дівчина повністю віддається улюбленій справі, адже добре розуміє, що талант завжди необхідно розвивати. А ще Дар’я добре навчається в КЗ «Прилуцький гуманітарно-педагогічний фаховий коледж імені Івана Франка», вона обрала професію вчителя й у майбутньому мріє виховувати талановите підростаюче покоління.

Ірина Тимченко, керівник гуртка-методист творчої майстерні «Чарівниця» Центру творчості дітей та юнацтва Прилуцької міської ради

Прочитано 6767 разів
Оцінити матеріал
(0 голосів)
Опубліковано в Городяни
Web-editor

Веб-редактор та адміністратор сайту.

Website : gradpryluky.info

Написати коментар

Переконайтеся, що Ви заповнили поля, помічені зірочкой (*). HTML коди заборонені.

Фото зі статті

Систематично Благодійний фонд молодіжної ініціативи «Надія»...
Не дивлячись на військовий час, міська рада не лишає комунальні...
Прилуцька дитяча лікарня, у рамках співпраці з Державним...
адання пільг, компенсацій особам, які постраждали внаслідок...
Пропонуємо інформацію про ще одну з вулиць нашого міста, яку було...
Благодійний фонд молодіжної ініціативи «Надія» з Благодійним...
На виконання Національної стратегії зі створення безбар’єрного...
Нещодавно в Прилуках розпочалися роботи з грейдерування та...
У 2024 році КП «Послуга» розпочало реалізовувати проєкт...
У лютому 2022 р. Прилуцький район був частково окупований, а...

Хто на сайті

Зараз один гість и жодного зареєстрованого користувача на сайті

Телефон редакції

050-916-95-31

Підпишись на нашу розсилку!