№ 19
9 травня 2024 року

Прилуки в жалобі…

  • П'ятниця, Квт. 19 2024
  • Написав: 
  • розмір шрифта зменшити шрифт збільшити шрифт

Боротьба за життя та свободу українського народу продовжується щохвилини. Споконвічний ворог не дає спокою мирному населенню, приносить біль і страждання, руйнує наші домівки та людські долі. З хоробрістю та стійкістю військовослужбовці стоять на захисті нашої Батьківщини та її народу. Але, на жаль, у цій запеклій боротьбі воїни відходять у вічність.
Прилуки знову в жалобі. 10 квітня на щиті до рідної землі повернувся Герой, життя якого забрала ця безжальна та безглузда війна. Уся громада зібралася біля Собору Різдва Пресвятої Богородиці, аби провести в останню дорогу свого земляка, мужнього воїна та захисника – військовослужбовця, солдата Збройних Сил України УШЕНКА Максима Вікторовича.


Народився Максим Вікторович 27 січня 1978 року в місті Прилуки. Навчався в загальноосвітній школі №13. Із 1993 по 1996 рік навчався в Прилуцькому профтех- училищі за спеціальністю «електрогазозварник». Пізніше – в Полтавському національному університеті «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка». Після навчання працював помічником бурильника в Прилуцькому управлінні бурових робіт. Згодом – майстром бурових робіт на підприємстві з видобутку газу.
Любив спорт, грав у футбол. У юнацькі роки професійно займався біатлоном. Був люблячим чоловіком і батьком, чесним і справедливим другом, порядним колегою.
У 2022 році, не вагаючись, став на захист рідної держави та українського народу. Проходив службу у військовій частині А4723 на посаді гранатометника 2-го механізованого відділення 3-го механізованого взводу 2-ї механізованої роти 1-го механізованого батальйону.
2 квітня 2024 року під час штурмових дій противника біля населеного пункту Андріївка Луганської області, мужньо виконавши свій військовий обов’язок у бою за Україну, її свободу та незалежність, Максим Ушенко загинув.
У глибокому смутку залишилися рідні Максима: дружина Наталія Анатоліївна, доньки Ліза та Катя.
Невимовним болем сповнені сьогодні серця близьких Максиму Ушенку людей. Пам’ять про його героїзм назавжди залишиться в наших серцях. Адже Герої не вмирають, вони приєднуються до Небесного війська та продовжують нас оберігати.

Навічна Слава
Герою України!

Прочитано 14 разів
Оцінити матеріал
(0 голосів)
Опубліковано в Городяни
Web-editor

Веб-редактор та адміністратор сайту.

Website : gradpryluky.info

Написати коментар

Переконайтеся, що Ви заповнили поля, помічені зірочкой (*). HTML коди заборонені.

Фото зі статті

Шановні прилучани! 9 травня в Україні відзначають День Європи –...
Уже близько 2 тижнів у місті активно триває ямковий ремонт...
Учасники бойових дій, люди з інвалідністю внаслідок війни, члени...
У рамках участі в проєкті міжнародної технічної допомоги...
Відтепер подвиг наших полеглих Героїв-земляків може бути...
Щиросердно вітаю вас із найбільшим християнським святом –...
Шановні прилучани! Прийміть найщиріші вітання з величним...
«Чоловік повинен не говорити, а робити» – такої думки...
Два будинки готують до відключення від ЦО Відповідно до Порядку...
ода й уся рослинність починає активно рости та квітнути, трава,...

Хто на сайті

Зараз 114 гостей и жодного зареєстрованого користувача на сайті

Телефон редакції

050-916-95-31

Підпишись на нашу розсилку!