№ 38

19 вересня 2024 року

«Прилукитепловодопостачання» презентує Особистий кабінет

  • Середа, Вер. 12 2018
  • Написав: 
  • розмір шрифта зменшити шрифт збільшити шрифт

Комунальне підприємство «Прилукитепловодопостачання» нарешті відкрило для своїх клієнтів новий безкоштовний веб-сервіс – Особистий електронний кабінет із водопостачання та водовідведення. Аналогічні кабінети мають і Чернігівгаз, і Чернігівобленерго.
Як пояснила начальник абонентського відділу ПТВП Наталія Когут, даний кабінет створили саме для зручності абонентів. Це було зроблено безпосередньо для того, щоб уникнути зайвих питань щодо передачі показників лічильників, оскільки Ощадбанк та ПриватБанк ці показники не передають. Тобто людина сплачує за послугу, сума оплати зараховується на особовий рахунок, а самі показники ніде не висвітлюються. Через це виникає ряд проблем. «Є субсидії, пільги… А оскільки показники не передаються, то й відшкодування своєчасно не проходять, бо ми не можемо правильно провести нарахування», – говорить Наталія Михайлівна.


Загалом, щоб зареєструватися в Особистому кабінеті КП «Прилукитепловодопостачання», знадобиться декілька хвилин. Спочатку в будь-якій пошуковій системі потрібно знайти сайт «Мій квартал», обрати місто Прилуки та зареєструватися, створивши обліковий запис (для цього знадобиться діюча електронна адреса). Увійшовши до Особистого кабінету, потрібно «підключити» свій особовий рахунок (ІРС код), тобто підтвердити право на перегляд інформації за цим особовим рахунком. Він вказаний на кожній квитанції. Якщо ж ви сплачуєте за послугу по розрахунковій книжці і не отримуєте квитанцій, то вам необхідно звернутися до абонентського відділу ПТВП, де вам його нададуть. «Підключити» можна один або декілька особових рахунків. Після одноразової авторизації доступ до них зберігається постійно.
У даному електронному кабінеті можна звіритися зі станом свого особового рахунку, переглянути заборгованість чи переплату, переконатися чи успішно пройшла проплата; можна переглянути дані по пільгам та субсидіям. А також можна провести оплату послуги безпосередньо через Особистий кабінет. Для зручності на сайті запропоновано декілька варіантів оплати: через Приват 24, платіжний сервіс LigPay чи картковий рахунок. Абоненти самі обирають зручний для них варіант. І як запевняє Наталія Когут, буквально за 3 хвилини після оплати можна звірити цю суму у вашому Особистому кабінеті.
Та все ж основною перевагою такого онлайн-сервісу є швидка та точна передача показників лічильників. Передавати дані треба до кінця поточного місяця. Відповідно, останній день місяця – це останній день передачі показника. Якщо не встиг вчасно це зробити, то показники переноситимуться на наступний місяць.
Цікаво було, хто ж розробив для абонентів КП цей безкоштовний веб-сервіс. Як повідомила начальник абонентського відділу, замовником сайту виступило КП «Прилукитепловодопостачання», а от розробила його Черкаська фірма «Кварц». Ця організація повністю обслуговує даний програмний проект. «Комунальне підприємство сплатило кошти за створення електронного кабінету і щомісячно буде відраховувати певну суму грошей на обслуговування цього проекту. Тобто якщо виникнуть несправності, то фірма зобов’язується негайно їх виправити». До речі, Наталія Михайлівна наголосила, що абонентам КП не варто хвилюватися, оскільки кошти, які будуть перераховуватися фірмі «Кварц», у тариф не закладатимуться. Усе робиться виключно для зручності жителів нашого міста.

Мар’яна Гибенко

Прочитано 11936 разів
Оцінити матеріал
(3 голосів)
Опубліковано в Редакційна стаття
Web-editor

Веб-редактор та адміністратор сайту.

Website : gradpryluky.info

Написати коментар

Переконайтеся, що Ви заповнили поля, помічені зірочкой (*). HTML коди заборонені.

Фото зі статті

Систематично Благодійний фонд молодіжної ініціативи «Надія»...
Не дивлячись на військовий час, міська рада не лишає комунальні...
Прилуцька дитяча лікарня, у рамках співпраці з Державним...
адання пільг, компенсацій особам, які постраждали внаслідок...
Пропонуємо інформацію про ще одну з вулиць нашого міста, яку було...
Благодійний фонд молодіжної ініціативи «Надія» з Благодійним...
На виконання Національної стратегії зі створення безбар’єрного...
Нещодавно в Прилуках розпочалися роботи з грейдерування та...
У 2024 році КП «Послуга» розпочало реалізовувати проєкт...
У лютому 2022 р. Прилуцький район був частково окупований, а...

Хто на сайті

Зараз 249 гостей и жодного зареєстрованого користувача на сайті

Телефон редакції

050-916-95-31

Підпишись на нашу розсилку!