№ 38

19 вересня 2024 року

Як Госпітальна рада голову обирала

  • Середа, Груд. 20 2017
  • Написав: 
  • розмір шрифта зменшити шрифт збільшити шрифт

13 грудня відбулося установче засідання Госпітальної ради Прилуцького госпітального округу. Головною метою його було затвердження керівного складу (голови, заступника та секретаря).
Госпітальна рада налічує 14 членів, представників міста Прилуки, Варвинського, Ічнянського, Прилуцького, Срібнянського й Талалаївського районів. На засіданні були присутні 13 з них. На посаду голови Госпітальної ради було запропоновано дві особи – Полонця Юрія Миколайовича, головного лікаря КЛПЗ «Варвинська ЦРЛ» та Івченко Ларису Володимирівну, головного лікаря КЛПЗ «Прилуцька ЦМЛ». Хоча Прилуцька ЦМЛ на даний час і являється основною багатопрофільною лікарнею інтенсивного лікування в Південному окрузі, і було б логічно призначити головою Госпітальної ради саме керівника даного закладу охорони здоров’я, та задля того, щоб уникнути так званого конфлікту інтересів та упередженого відношення, більшістю голосів (9 із 13) на цю посаду було обрано Полонця Юрія Миколайовича.


У свою чергу новообраний голова Госпітальної ради запропонував призначити на посаду заступника Колейка Володимира Миколайовича, головного лікаря Прилуцької ЦРЛ та Денисенко Оксану Миколаївну, головного лікаря КЗОЗ «Ічнянський ЦПМСД» на посаду секретаря. Ця пропозиція була підтримана одноголосно.
Юрій Миколайович наголосив, що наступне засідання Госпітальної ради має відбутися не раніше, ніж за три місяці. Та вже в процесі короткого огляду проблем, що стосуються в основному саме Прилуцької ЦМЛ та її фінансування, стало зрозуміло, що членам Госпітальної ради доведеться зустрітися вже набагато раніше.
Прилуцький міський голова Попенко Ольга Михайлівна, яка по сумісництву є також і членом Госпітальної ради, вкотре наголосила на проблемі недофінансування державою прилуцької медицини. Разом із головним лікарем ЦМЛ Івченко Ларисою Володимирівною навели документальні підтвердження того, що районні лікарні, які входять до Південного госпітального округу могли б і на своєму рівні допомогти, якби вчасно перераховували кошти за надання послуг пологового відділення Прилуцької ЦМЛ, яке являється єдиним у даному окрузі. Колегіально було вирішено довести дану інформацію на місцях до голів районних рад та лікарів лікарень.

Інформація «ГП»

Прочитано 1589 разів
Оцінити матеріал
(0 голосів)
Опубліковано в Редакційна стаття
Web-editor

Веб-редактор та адміністратор сайту.

Website : gradpryluky.info

Написати коментар

Переконайтеся, що Ви заповнили поля, помічені зірочкой (*). HTML коди заборонені.

Фото зі статті

Систематично Благодійний фонд молодіжної ініціативи «Надія»...
Не дивлячись на військовий час, міська рада не лишає комунальні...
Прилуцька дитяча лікарня, у рамках співпраці з Державним...
адання пільг, компенсацій особам, які постраждали внаслідок...
Пропонуємо інформацію про ще одну з вулиць нашого міста, яку було...
Благодійний фонд молодіжної ініціативи «Надія» з Благодійним...
На виконання Національної стратегії зі створення безбар’єрного...
Нещодавно в Прилуках розпочалися роботи з грейдерування та...
У 2024 році КП «Послуга» розпочало реалізовувати проєкт...
У лютому 2022 р. Прилуцький район був частково окупований, а...

Хто на сайті

Зараз 327 гостей и жодного зареєстрованого користувача на сайті

Телефон редакції

050-916-95-31

Підпишись на нашу розсилку!