№ 38

19 вересня 2024 року

Листи до Діда Мороза. Про що просять сучасні діти?

  • Середа, Груд. 27 2017
  • Написав: 
  • розмір шрифта зменшити шрифт збільшити шрифт

Українські малюки давно вже почали писати листи Діду Морозу з проханням про бажані подарунки. Спостерігається цікава тенденція. З кожним роком все більш високі вимоги й побажання пред’являють вони у своїх листах. Дітлахи просять про більш дорогі й практично нездійсненні речі. Подарунки типу цуценя, велосипеда, нових джинсів сьогодні вже не актуальні. Сучасна дітвора все більше мріє про комп’ютер, роликові ковзани, женихів і наречених для братів і сестер, високооплачуваної роботи для мами й тата. А для реалізації даних побажань у багатьох листах навіть указується адреса магазинів, де можна купити бажану річ, висилаються іграшкові гроші і т.п. Отож, сучасна дітвора хоче знайти під ялинкою чимало цікавих речей.
Поспілкувавшись із другокласниками однієї з Прилуцьких загальноосвітніх шкіл, ми дізналися, що найбажанішим подарунком для них є планшет. У топі бажаних подарунків незмінно залишаються усілякі машинки, пістолети та роботи для хлопчиків і ляльки «Барбі» та м’які іграшки для дівчаток. Мотивують бажання отримати такі подарунки тим, що цьогоріч були слухняними та, звичайно ж, обіцяють і в подальшому гарно поводитися. Цікавим зауваженням однієї з дівчаток було: «Буду доброю та чесною з усіма». Інша щиро пообіцяла Дідусю Морозу «дуже-дуже гарно себе вести, слухатися маму та грати на піаніно».


Не проти отримати діти й живі подарунки. Приміром, маленьку собачку, котика чи папугу. Декотрі хочуть отримати практичні подарунки, такі як 3-D ручки; ручки, що стираються; стирачки; нові олівці, щоб гарно малювати.
Були й такі, що бажали казковому персонажу здоров’я (щоб ніколи не хворів та щодня приносив подарунки), гарного настрою, щастя та миру. Один хлопчик навіть побажав, щоб у Діда Мороза теж було багато друзів та вірний і добрий песик.
Звісно не завжди вдається задовольняти всі бажання дітей, але нам батькам все ж варто підтримувати в дітях віру в диво. Виходячи з рейтингу подарунків, які просять діти на Новий рік, можна вибрати, що подарувати своєму чаду. Якщо ж ви зовсім губитесь і не знаєте, що хочуть ваші діти, просто попросіть їх написати листа Діду Морозу. У листі діти розкажуть про свої заповітні бажання, а батьки можуть постаратися замінити казкового дідуся та виконати їх.
Якщо ж ви вже підібрали подарунок своїй дитині, то можна м’яко підштовхнути її до цього рішення. Напишіть листа Діду Морозу разом і поміркуйте, який подарунок він хотів би й міг подарувати малюкові. Таким чином, можна навести його на думку не тільки про іграшки та гаджети, але й більш корисні та практичні речі. Наприклад, у Новий рік будуть актуальні сезонні подарунки: ковзани, лижі, снігокати й санки. Можливо, дитина сама і не задумається про це, а з вашою допомогою така ідея цілком зможе прийти їй у голову. Крім того, і скористатися цими подарунками можна буде відразу ж, як тільки Дід Мороз покладе їх під ялинку.
Очікування свята та дива у Новорічну ніч – це казка для дітей. Ось чому так важливо виконати їх бажання, які вони озвучують у листах до Діда Мороза.

Мар’яна Гибенко

Прочитано 1359 разів
Оцінити матеріал
(0 голосів)
Опубліковано в Редакційна стаття
Web-editor

Веб-редактор та адміністратор сайту.

Website : gradpryluky.info

Написати коментар

Переконайтеся, що Ви заповнили поля, помічені зірочкой (*). HTML коди заборонені.

Фото зі статті

Систематично Благодійний фонд молодіжної ініціативи «Надія»...
Не дивлячись на військовий час, міська рада не лишає комунальні...
Прилуцька дитяча лікарня, у рамках співпраці з Державним...
адання пільг, компенсацій особам, які постраждали внаслідок...
Пропонуємо інформацію про ще одну з вулиць нашого міста, яку було...
Благодійний фонд молодіжної ініціативи «Надія» з Благодійним...
На виконання Національної стратегії зі створення безбар’єрного...
Нещодавно в Прилуках розпочалися роботи з грейдерування та...
У 2024 році КП «Послуга» розпочало реалізовувати проєкт...
У лютому 2022 р. Прилуцький район був частково окупований, а...

Хто на сайті

Зараз 263 гостей и жодного зареєстрованого користувача на сайті

Телефон редакції

050-916-95-31

Підпишись на нашу розсилку!