№ 38

19 вересня 2024 року

СЛУЖБА «102»

  • Середа, Сер. 30 2017
  • Написав: 
  • розмір шрифта зменшити шрифт збільшити шрифт

У Прилуках молодик жорстоко вбив незнайомця

Тіло 47-річного місцевого жителя без ознак життя та з множинними синяками на голові знайшли минулого тижня поряд із магазином біля заводу «Пластмас».
Правоохоронці опитали всіх можливих свідків злочину й установили коло знайомих загиблого. Під підозру потрапив 27-річний парубок. Молодик ніде не працює та жодного разу не потрапляв у поле зору правоохоронців.
Підозрюваний у скоєному зізнався та надав правдиві свідчення. З його слів, у вечірній час він вийшов із магазину та пішов у бік домівки. Раптом до нього підійшов невідомий та почав його ображати нецензурними словами. Між чоловіками, які обоє були в нетверезому стані, виникла сварка, а потім бійка, в ході якої підозрюваний завдав декілька ударів кулаками по голові потерпілому. Після цього молодик продовжив свій шлях додому, а постраждалий залишився на місці події.
Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до десяти років.
Підозрюваного в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.
Триває досудове розслідування.

І знову ДТП

22 серпня до чергової частини Прилуцького відділу поліції надійшло повідомлення, що біля дитячої лікарні сталася дорожньо-транспортна пригода за участю велосипедиста та мопеда.
На місце події терміново направилася слідчо-оперативна група в повному складі. Прибувши за вказаною адресою, поліцейські встановили, що 45-річний водій мопеду «Мустанг», рухаючись по вулиці Костянтинівській у напрямку вулиці Пушкіна, допустив зіткнення з велосипедисткою, яка рухалася попереду в попутному напрямку.
Травмовану жінку (59-річну прилучанку) внаслідок аварії каретою швидкої допомоги було доставлено до центральної міської лікарні для надання медичної допомоги.
Велосипед та мопед отримали механічні пошкодження, були вилучені та поставлені на майданчик тимчасового тримання Прилуцького відділу поліції.
Відомості про подію були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесні ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від двохсот до п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, із позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Наразі триває перевірка.

Начальник Прилуцького ВП ГУНП в Чернігівській області
підполковник поліції Р. П. Крахмілець

Прочитано 1641 разів
Оцінити матеріал
(0 голосів)
Опубліковано в Міські новини
Web-editor

Веб-редактор та адміністратор сайту.

Website : gradpryluky.info

Написати коментар

Переконайтеся, що Ви заповнили поля, помічені зірочкой (*). HTML коди заборонені.

Фото зі статті

Систематично Благодійний фонд молодіжної ініціативи «Надія»...
Не дивлячись на військовий час, міська рада не лишає комунальні...
Прилуцька дитяча лікарня, у рамках співпраці з Державним...
адання пільг, компенсацій особам, які постраждали внаслідок...
Пропонуємо інформацію про ще одну з вулиць нашого міста, яку було...
Благодійний фонд молодіжної ініціативи «Надія» з Благодійним...
На виконання Національної стратегії зі створення безбар’єрного...
Нещодавно в Прилуках розпочалися роботи з грейдерування та...
У 2024 році КП «Послуга» розпочало реалізовувати проєкт...
У лютому 2022 р. Прилуцький район був частково окупований, а...

Хто на сайті

Зараз 499 гостей и жодного зареєстрованого користувача на сайті

Телефон редакції

050-916-95-31

Підпишись на нашу розсилку!