№ 38

19 вересня 2024 року

Зворушливі гостини прилуцької родини

  • Середа, Жовт. 04 2017
  • Написав: 
  • розмір шрифта зменшити шрифт збільшити шрифт

30 вересня Україна відзначала День усиновлення, який, до речі, збігається з православним святом Віри, Надії, Любові та їхньої матері Софії. З нагоди цієї соціально значущої події Прилуцька міська рада організувала гостинний прийом прилуцьких родин, який відбувся 2 жовтня в сесійній залі міської ради. На урочистий захід для привітання були запрошені найбільш небайдужі родини нашого міста, яких не зупинили адміністративні випробування, сумніви та стереотипи; які зважилися на те, щоб подарувати батьківство дітям-сиротам.
«Фундаментом будь-якого міцного суспільства, фундаментом будь-якої міцної держави є дитина: дитина щаслива, дитина усміхнена, дитина радісна, дитина впевнена в собі, – на таких словах наголошує заступник міського голови Фесенко Тетяна Михайлівна, далі доповнює, – чужих дітей не буває», та зрештою вибачається, що міський голова не мала змоги бути присутньою на святі.
З нагоди зустрічі, почесні грамоти та матеріальне заохочення за успішну, сумлінну та продуктивну роботу на благо дітей нашого міста з рук Тетяни Михайлівни отримали головний спеціаліст служби в справах дітей Прилуцької міської ради Хотіна Оксана Олексіївна та директор комунального закладу «Прилуцький навчально-реабілітаційний центр» Гусаченко Світлана Володимирівна. Далі гостей заходу щиро вітали маленькі вихованці навчально-реабілітаційного центру віршами, піснею, таночком та листівками. У відповідь отримали солодкі подарунки.


Найзворушливішим моментом стало відзначення прилуцьких родин за номінаціями «Виховання розумом і серцем», «Родинне тепло», «Висока моральність», «Бабусина любов» та «Дарую надію». П’ять неймовірних історій, п’ять особливих родин, опікунами яких є Бодько Тетяна Миколаївна, Скалацький Василь Федорович, Рог Світлана Григорівна, Костирєва Віра Іванівна та Ніколаєва Галина Вікторівна, отримали слова подяки, побажання на майбутнє та матеріальні подарунки.
Кульмінацією гостин стали пісні юних талантів та слова опікунки Світлани Григорівни Рог. Хвилювалася жінка, проте висловила щиру вдячність та добрі побажання всім родинам.
Свято в стінах сесійної зали завершується груповою фотокарткою на згадку.

Наталія Калениченко

Прочитано 1421 разів
Оцінити матеріал
(0 голосів)
Опубліковано в Міські новини
Web-editor

Веб-редактор та адміністратор сайту.

Website : gradpryluky.info

Написати коментар

Переконайтеся, що Ви заповнили поля, помічені зірочкой (*). HTML коди заборонені.

Фото зі статті

Систематично Благодійний фонд молодіжної ініціативи «Надія»...
Не дивлячись на військовий час, міська рада не лишає комунальні...
Прилуцька дитяча лікарня, у рамках співпраці з Державним...
адання пільг, компенсацій особам, які постраждали внаслідок...
Пропонуємо інформацію про ще одну з вулиць нашого міста, яку було...
Благодійний фонд молодіжної ініціативи «Надія» з Благодійним...
На виконання Національної стратегії зі створення безбар’єрного...
Нещодавно в Прилуках розпочалися роботи з грейдерування та...
У 2024 році КП «Послуга» розпочало реалізовувати проєкт...
У лютому 2022 р. Прилуцький район був частково окупований, а...

Хто на сайті

Зараз 518 гостей и жодного зареєстрованого користувача на сайті

Телефон редакції

050-916-95-31

Підпишись на нашу розсилку!