№ 38

19 вересня 2024 року

Пишаюся тим, що навчаю дітей Героя

  • Середа, Жовт. 11 2017
  • Написав: 
  • розмір шрифта зменшити шрифт збільшити шрифт

Рівно рік тому службовці нашого в/м №12 отримали наказ про проходження строкової служби в зоні АТО. Серед них був і тато двох учнів нашої школи Мороз Олександр Іванович.
Накази обговоренню не підлягають, отож військові вирушили у відрядження. І розпочалися дні, тижні, місяці очікування. Кожного разу, коли волонтери громадської організації «Патріот Прилук» на чолі з Дуденком О.М. вирушали до наших земляків у зону АТО, весь педагогічний колектив, батьки та особливо учні 4 та 9 класів (де навчаються сини Олександра Івановича) передавали разом із продуктами й теплими речами обереги, малюнки та листівки зі словами підтримки. У відповідь волонтери завжди привозили листи з подяками від бійців.
Узимку Олександр Іванович був у відпустці. Він відвідав нашу школу, зустрівся з учнями на виховному заході й особисто передав прапор із підписами військових та словами вдячності, який зайняв почесне місце в класі. Минув рік. Прийшов час нашим солдатам повертатися додому, й коли О.М. Дуденок запропонував саме нашим учням зустріти солдат, то сумнівів не виникло ні на хвилину. І от п’ятниця, на площі збираються друзі та сім’ї тих мужніх чоловіків, які достойно та відважно несли свою службу в зоні проведення АТО. Серед них були й сини Олександра Мороза. Разом зі своїми однокласниками вони, стримуючи хвилювання, постійно виглядали свого тата.


Автобус приїхав із деяким запізненням, і з нього вийшов Олександр Іванович та ще 18 його побратимів – справжніх героїв нашого часу, адже завдяки таким чоловікам ми маємо змогу жити в мирній країні. Вони були трохи стомлені від довгої поїздки, але на обличчях у всіх були посмішки, а очі світилися щастям від зустрічі зі своїми рідними. Учні вручили бійцям квіти, кульки та привітали з поверненням додому. А далі була неповторна мить зустрічі. Хтось зустрічав свого сина, онука, чоловіка, брата, а для двох хлопчиків повернувся додому найкращий у світі тато. І я пишаюся тим, що навчаю дітей героя!

Галина Шевченко,
класний керівник 9-го класу ЗОШ №10

Прочитано 1606 разів
Оцінити матеріал
(1 голос)
Опубліковано в Міські новини
Web-editor

Веб-редактор та адміністратор сайту.

Website : gradpryluky.info

Написати коментар

Переконайтеся, що Ви заповнили поля, помічені зірочкой (*). HTML коди заборонені.

Фото зі статті

Систематично Благодійний фонд молодіжної ініціативи «Надія»...
Не дивлячись на військовий час, міська рада не лишає комунальні...
Прилуцька дитяча лікарня, у рамках співпраці з Державним...
адання пільг, компенсацій особам, які постраждали внаслідок...
Пропонуємо інформацію про ще одну з вулиць нашого міста, яку було...
Благодійний фонд молодіжної ініціативи «Надія» з Благодійним...
На виконання Національної стратегії зі створення безбар’єрного...
Нещодавно в Прилуках розпочалися роботи з грейдерування та...
У 2024 році КП «Послуга» розпочало реалізовувати проєкт...
У лютому 2022 р. Прилуцький район був частково окупований, а...

Хто на сайті

Зараз 545 гостей и жодного зареєстрованого користувача на сайті

Телефон редакції

050-916-95-31

Підпишись на нашу розсилку!