№ 38

19 вересня 2024 року

СЛУЖБА 102

  • Середа, Жовт. 25 2017
  • Написав: 
  • розмір шрифта зменшити шрифт збільшити шрифт

На замітку автовласникам!

19 жовтня до чергової частини Прилуцького відділу поліції надійшло повідомлення від місцевої жительки, що невідомі особи викрали речі з її автомобіля.
На місце пригоди виїхала слідчо- оперативна группа в повному складі. Прибувши на виклик, поліцейські встановили, що близько 19 години заявниця припаркувала свій автомобіль біля багатоповерхівки, поставила на сигналізацію, закрила дверцята на блокування та пішла у справах. Коли вона повернулася через 20 хвилин, виявила відсутність 2 тисяч гривень та технічного паспорта, водійського посвідчення та паспорта громадянина України, які знаходилися в бардачку авто.
Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка), яка передбачає покарання у вигляді штрафу від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадських робіт на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років.
Триває досудове розслідування.

ДТП по Київській

Удень 19 жовтня до чергової частини Прилуцького відділу поліції надійшло повідомлення, що в Прилуках по вулиці Київській сталася дорожньо-транспортна пригода за участю велосипеда та мопеда.
На місце події терміново направилася слідчо-оперативна група в повному складі. Прибувши за вказаною адресою, поліцейські встановили, що близько 13 години під час здійснення велосипедистом маневру повороту відбулося зіткнення з мопедом, який рухався позаду.
У результаті зіткнення 64-річний велосипедист отримав тілесні ушкодження та був негайно госпіталізований до Прилуцької центральної міської лікарні для надання медичної допомоги.
Велосипед та мопед отримали механічні пошкодження та поставлені на майданчик тимчасового тримання Прилуцького відділу поліції.
Відомості про подію були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесні ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від двохсот до п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, із позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.
Триває досудове розслідування.

Не впускайте незнайомців до помешкання

19 жовтня близько 16-ї години до чергової частини Прилуцького відділу поліції надійшло повідомлення від пенсіонерки, жительки одного з сіл Прилуччини, що дві невідомі жінки поцупили в неї гроші. На  місце події була направлена слідчо-оперативна група в повному складі. Прибувши за вказаною адресою та поспілкувавшись із жінкою, поліцейські встановили, що близько 15 години 50 хвилин їй у двері подзвонили. На порозі старенька побачила двох невідомих жінок, які їй запропонували купити харчі. Не підозрюючи лихого, господиня запросила гостей до оселі та купила в них за 200 гривень мед, після чого між жінками почалася «задушевна» бесіда. Коли незнайомки вийшли з квартири, то бідолаха одразу виявила відсутність 900 гривень, які лежали у схованці в шафі. Постраждала одразу звернулася по допомогу до поліції.
Отримавши від жінки орієнтовні прикмети зловмисниць, поліцейські провели подворові обходи прилеглих господарств, опитали всіх можливих свідків та сусідів потерпілої.
Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка), яка передбачає покарання у вигляді штрафу від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадських робіт на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років.
Триває досудове розслідування.

НачальникПрилуцького ВП
ГУНП в Чернігівській області
підполковник поліції Р.П. Крахмілець

Прочитано 1576 разів
Оцінити матеріал
(0 голосів)
Опубліковано в Міські новини
Web-editor

Веб-редактор та адміністратор сайту.

Website : gradpryluky.info

Написати коментар

Переконайтеся, що Ви заповнили поля, помічені зірочкой (*). HTML коди заборонені.

Фото зі статті

Систематично Благодійний фонд молодіжної ініціативи «Надія»...
Не дивлячись на військовий час, міська рада не лишає комунальні...
Прилуцька дитяча лікарня, у рамках співпраці з Державним...
адання пільг, компенсацій особам, які постраждали внаслідок...
Пропонуємо інформацію про ще одну з вулиць нашого міста, яку було...
Благодійний фонд молодіжної ініціативи «Надія» з Благодійним...
На виконання Національної стратегії зі створення безбар’єрного...
Нещодавно в Прилуках розпочалися роботи з грейдерування та...
У 2024 році КП «Послуга» розпочало реалізовувати проєкт...
У лютому 2022 р. Прилуцький район був частково окупований, а...

Хто на сайті

Зараз один гість и жодного зареєстрованого користувача на сайті

Телефон редакції

050-916-95-31

Підпишись на нашу розсилку!