№ 38

19 вересня 2024 року

Хай дороги будуть щасливими

  • Середа, Жовт. 25 2017
  • Написав: 
  • розмір шрифта зменшити шрифт збільшити шрифт

У чарівну пору золотої осені своє професійне свято автомобілістів зустрічає й цех технологічного транспорту НГВУ «Чернігівнафтогаз», який на сьогоднішній день є потужним сектором у структурі нафтовиків, своєрідним музеєм-салоном автомашин. Професія автомобіліста безперечно належить до категорії особливих, бо вимагає від водія підвищеної уваги, зосередженості й терпіння, здатності приймати рішення. Адже дороги Чернігівщини, як і всієї України, стають усе більш завантаженими.
А почалося все з появи автоколони, яку було створено в уже далекому 1959 році після видобутку першої тонни нафти на Гніденцівському нафтопромислі Варвинського райо-ну. Саме тоді й з’явилися перші приміщення (адміністративні та виробничі) на околиці міста Прилуки, в південній промзоні. Минули роки, зміцнювалася матеріально-технічна база, поповнювався транспортний парк. Сьогодні це високорозвинуте підприємство, на балансі якого декілька сот автомобілів та іншої тракторної техніки. І працюють на ній справжні професіонали, люди віддані своїй справі, які вирушають у путь за будь-якої погоди – у спеку чи люті морози, у дощ і в заметіль, і часто долають бездоріжжя. Щодня для забезпечення замовників цехів і нафтопромислів НГВУ, Прилуцького УБР, Гніденцівського нафтопереробного заводу задіяна чимала кількість автобусів для перевезення вахт, вантажних та спеціальних автомобілів різних марок, автокранів, бульдозерів та інших видів техніки.


Цех технологічного транспорту – сучасне автопідприємство, колектив якого виконує всі роботи вчасно та якісно. У 2017 році керівником цеху став молодий, але досвідчений фахівець Віталій Заулічний, а його заступником – Анатолій Ярмоленко. Спільно з молодою командою інженерно-технічних працівників щодня вони дбають про те, аби увесь транспорт підприємства був справний і міг у будь-яку хвилину виїхати на лінію до замовника. На окрему похвалу заслуговують водії автокранів Микола Сидоренко, Віктор Ващенко, водії трубовозів Віктор Нетребко, Володимир Гах, водії автосамосвалів Петро Гапон, Юрій Харченко, водії автобусів Анатолій Опанасенко, Анатолій Протасов. Відмінно виконує свої службові обов’язки й диспетчерська служба на чолі зі старшим диспетчером Світланою Шолом. Хочу добрим словом згадати ветеранів, які заслужили повагу й шану впродовж багаторічної праці на підприємстві, це – Анатолій Чабан, Володимир Верба, Іван Шокодько, Павло Штипа, Іван Попович та інші. Це люди, які жили й живуть на світі для добра, щоб залишити гарний слід, так живе й нинішнє покоління. Пенсіонери ЦТТ щиро вдячні адміністрації та голові профспілкового комітету Віталію Іценку.
Також хочу привітати з нагоди професійного свята ветеранів війни та праці, котрі працювали на підприємстві довгі роки, а зараз перебувають на заслуженому відпочинку.
Отже, з професійним святом вас, шановні колеги. Ви сидите за кермом різних авто, але всі ви на одній дорозі, від вашої майстерності залежить своєчасність перевезень вантажів та безпека пасажирів. Саме тому щиро бажаю вам невичерпної роботи. Нехай усі дороги будуть рівними і ведуть до трудових звершень. Міцного здоров’я, щастя, достатку та радості вам і вашим родинам.

Голова ради ветеранів НГВУ «Чернігівнафтогаз» Віталій Самойленко

Прочитано 1621 разів
Оцінити матеріал
(0 голосів)
Опубліковано в Міські новини
Web-editor

Веб-редактор та адміністратор сайту.

Website : gradpryluky.info

Написати коментар

Переконайтеся, що Ви заповнили поля, помічені зірочкой (*). HTML коди заборонені.

Фото зі статті

Систематично Благодійний фонд молодіжної ініціативи «Надія»...
Не дивлячись на військовий час, міська рада не лишає комунальні...
Прилуцька дитяча лікарня, у рамках співпраці з Державним...
адання пільг, компенсацій особам, які постраждали внаслідок...
Пропонуємо інформацію про ще одну з вулиць нашого міста, яку було...
Благодійний фонд молодіжної ініціативи «Надія» з Благодійним...
На виконання Національної стратегії зі створення безбар’єрного...
Нещодавно в Прилуках розпочалися роботи з грейдерування та...
У 2024 році КП «Послуга» розпочало реалізовувати проєкт...
У лютому 2022 р. Прилуцький район був частково окупований, а...

Хто на сайті

Зараз 522 гостей и жодного зареєстрованого користувача на сайті

Телефон редакції

050-916-95-31

Підпишись на нашу розсилку!