№ 38

19 вересня 2024 року

Важлива професія – допомагати!

  • Середа, Жовт. 31 2018
  • Написав: 
  • розмір шрифта зменшити шрифт збільшити шрифт

Щорічно перша неділя листопада запрошує нас згадати про людей найблагороднішої професії – працівників соціальної сфери.
Цей день – чудова нагода висловити вдячність тим, хто обрав таку нелегку, але потрібну сферу діяльності, як соціальний захист.
Питання соціального захисту населення є одними з найважливіших та найактуальніших, особливо враховуючи зміни, які відбуваються в державі.
Щоденно наші працівники, на яких покладено функції реалізації соціальної політики держави на місцях, нараховують і призначають субсидії на відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, пільги, виплати сім’ям із дітьми, багатодітним родинам, матерям-одиначкам, ветеранам війни, інвалідам, переймаються влаштуванням до лікарень і державних інтернатних закладів одиноких непрацездатних громадян, безхатченків тощо. До нашого управління громадяни звертаються за консультаціями, допомогою та підтримкою. Робота у сфері соціального захисту потребує професіоналізму, досконалого знання законодавчої бази, що постійно змінюється, уважності, сумлінного виконання обов’язків, а ще витримки та терпіння вислухати кожного й допомогти в складній ситуації.


Тому, напередодні професійного свята працівникам управління праці та соціального захисту населення Прилуцької міської ради хочеться сказати слова вдячності за важливу справу, за професійну порядність, забезпечення реалізації соціального захисту та підтримку мешканців міста.
Сьогодні на виконання повноважень держави у сфері соціального захисту в управлінні праці та соціального захисту населення працює 59 осіб. У порівнянні з минулими роками об’єми роботи значно зросли, враховуючи зростання тарифів і збільшення кількості сімей, які звернулися за призначенням субсидій на відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, появу нових категорій людей, які потребують соціальної підтримки: внутрішніх переселенців, воїнів, інвалідів, сімей загиблих у зоні АТО…
За 9 місяців поточного року на різні види виплат управлінням використано більше 220 млн грн. Крім державних програм управління реалізує ще 6 міських програм.
Попри наявні труднощі, враховуючи вимоги часу, спеціалісти управління праці та соціального захисту населення щодня добросовісно виконують свої посадові обов’язки та покладені на них державою функції.
Їхня наполеглива, самовіддана праця є запорукою того, що велика кількість прилучан, котрі потребують уваги й підтримки з боку держави, не покинута й не забута, відчуває себе захищеною в цей непростий час. Наші працівники – це ті люди, хто приймає на себе першими людські проблеми, біль і життєві негаразди, хто від них не відвертається, а прагне допомогти й підтримати кожного. А тому служіння обраній справі, почуття обов’язку, професійність, доброта та душевна щедрість приносять їм заслужену людську шану й повагу.
Тож дозвольте побажати всім вам і вашим родинам міцного здоров’я, щастя, радості, невичерпної життєвої енергії, і нехай добро, зроблене вами, повертається до вас сторицею!

Ганна Малиш, начальник управління праці та соціального захисту населення
Прилуцької міської ради

Прочитано 1496 разів
Оцінити матеріал
(0 голосів)
Опубліковано в Міські новини
Web-editor

Веб-редактор та адміністратор сайту.

Website : gradpryluky.info

Написати коментар

Переконайтеся, що Ви заповнили поля, помічені зірочкой (*). HTML коди заборонені.

Фото зі статті

Систематично Благодійний фонд молодіжної ініціативи «Надія»...
Не дивлячись на військовий час, міська рада не лишає комунальні...
Прилуцька дитяча лікарня, у рамках співпраці з Державним...
адання пільг, компенсацій особам, які постраждали внаслідок...
Пропонуємо інформацію про ще одну з вулиць нашого міста, яку було...
Благодійний фонд молодіжної ініціативи «Надія» з Благодійним...
На виконання Національної стратегії зі створення безбар’єрного...
Нещодавно в Прилуках розпочалися роботи з грейдерування та...
У 2024 році КП «Послуга» розпочало реалізовувати проєкт...
У лютому 2022 р. Прилуцький район був частково окупований, а...

Хто на сайті

Зараз 611 гостей и жодного зареєстрованого користувача на сайті

Телефон редакції

050-916-95-31

Підпишись на нашу розсилку!