№ 38

19 вересня 2024 року

Прилуки обрали головну красуню

  • Середа, Квт. 17 2019
  • Написав: 
  • розмір шрифта зменшити шрифт збільшити шрифт

13 квітня в міському Будинку культури відбувся конкурс грації та чарівності «Прилуцька красуня-2019», де взяли участь 8 дівчат із Прилук та Прилуцького району.
Розпочався конкурс із дефіле в традиційному українському вбрані, яке продемонструвало всю чарівність та індивідуальність української жінки. У конкурсі «Візитка» учасниці розповіли про себе та представилися перед глядачами в усій красі. У ході підготовок дівчат до наступних конкурсів глядачі не нудьгували, творчі колективи розважали їх різними музичними номерами й танцювальними постановками, які залишили в пам’яті лише теплі спогади. У цей же час кожен зміг обрати красуню глядацьких симпатій, проголосувавши за одну з дівчат за допомогою свого вхідного квиточка.
Наступним випробуванням для конкурсанток було дефіле в джинсовому одязі. А потім дівчатам вдалося повністю захопити своєю красою всю чоловічу аудиторію в залі під час традиційного конкурсу купальників. Останнім було дефіле у вечірніх сукнях, де учасниці показали неперевершену чарівність і ніжність.
Після всіх виходів конкурсанток члени журі підбили підсумки та назвали переможниць конкурсу. Отже, титул «Прилуцька красуня – Чарівність» отримала Дарина Баран, «Прилуцька красуня – Елегантність» – Ірина Закревська, «Прилуцька красуня – Оригінальність» – Анжела Каїка, –«Прилуцька красуня – Романтичність» – Альона Мусієнко, «Прилуцька красуня – Грація» – Богдана Сердюк. Титул II віце-міс конкурсу отримала Карина Березко, а от І віце-міс стала Каїтова Амінат.


Кульмінаційний момент – обрано «Прилуцьку красуню – 2019». Це – чарівна Валерія Тимошенко, яка найкраще продемонструвала себе в усіх конкурсах. Вибір глядачів щодо головної красуні співпав. Відповідно титул «Прилуцька красуня глядацьких симпатій» дістався також юній Валерії. Уже за доброю традицією корону головної красуні міста переможниці передала минулорічна королева Марина Фабриченко.
Незважаючи на результати, кожна учасниця стовідсотково вже є переможницею, адже кожна вийшла на сцену та показала високий рівень підготовки й усі свої таланти прилуцьким глядачам.

Олена Скриннік, Володимир Коток,
Аліна Шульга

Прочитано 1221 разів
Оцінити матеріал
(0 голосів)
Опубліковано в Міські новини
Web-editor

Веб-редактор та адміністратор сайту.

Website : gradpryluky.info

Написати коментар

Переконайтеся, що Ви заповнили поля, помічені зірочкой (*). HTML коди заборонені.

Фото зі статті

Систематично Благодійний фонд молодіжної ініціативи «Надія»...
Не дивлячись на військовий час, міська рада не лишає комунальні...
Прилуцька дитяча лікарня, у рамках співпраці з Державним...
адання пільг, компенсацій особам, які постраждали внаслідок...
Пропонуємо інформацію про ще одну з вулиць нашого міста, яку було...
Благодійний фонд молодіжної ініціативи «Надія» з Благодійним...
На виконання Національної стратегії зі створення безбар’єрного...
Нещодавно в Прилуках розпочалися роботи з грейдерування та...
У 2024 році КП «Послуга» розпочало реалізовувати проєкт...
У лютому 2022 р. Прилуцький район був частково окупований, а...

Хто на сайті

Зараз 510 гостей и жодного зареєстрованого користувача на сайті

Телефон редакції

050-916-95-31

Підпишись на нашу розсилку!