№ 38

19 вересня 2024 року

Зустрічайте: ТОВ «Комфортні послуги»

  • П'ятниця, Жовт. 04 2019
  • Написав: 
  • розмір шрифта зменшити шрифт збільшити шрифт

Як пам’ятаємо, 9 квітня поточного року Прилуцька міська рада проводила конкурс на визначення управителів багатоквартирних будинків. На участь у ньому подали заявки КП «Прилукижитлобуд» і ТОВ «Комфортні послуги». Але конкурс довелося призупинити з певних причин. За версією міської ради, так сталося, бо жодного звернення від мешканців про призначення їм управителя до ради не надійшло. А самовільно призначити управителя багатоповерхівок міська рада не має права. Доля правди в цьому є, але здається, що й конкурента собі на тому конкурсі наше місцеве комунальне підприємство не очікувало побачити.
Упродовж усього періоду підготовки до конкурсу обидва підприємства регулярно проводили зустрічі з мешканцями багатоповерхівок. Вони роз’яснювали важливість вибору управителя, доносили до відома мешканців перелік послуг, які можуть надаватися, їхню цінову політику тощо.
Як зізнався директор ТОВ «Комфортні послуги» Руслан Ніязов, отримуючи позитивні відгуки від жителів нашого міста, вони мали доволі амбітні переконання в тому, що зможуть об’єднати управлінською діяльністю всі ті будинки, які не зробили свій вибір раніше, або ж хоча б співпрацювати з групами будинків, об’єднаних по територіальному принципу, тобто по мікрорайонах. Після того, як конкурс призупинили, ТОВ «Комфортні послуги» не відступило від своєї мети. Та й відступати, якщо чесно, далі нікуди. Закон діє, і від цього нікуди не подінешся. Порожніми обіцянками людей не переконаєш і не задовольниш. Тому треба просто працювати. І ТОВ «Комфортні послуги» зважилося на такий відповідальний крок. Мало не щодня проходять зустрічі з мешканцями багатоповерхівок і це дає свої результати. Саме зараз підприємство форсує роботу по складанню протоколів і заключенню договорів із будинками. І вже з жовтня планується розпочати роботу по управлінню цими багатоповерхівками.
За словами Руслана Юсуповича, наразі таких будинків у межах 10. Більшість із них знаходяться у військовому містечку, також є на БАМі та в центральній частині міста. «ОСББ також виявляють бажання взяти нас управителями. Із одним об’єднанням співвласників багатоквартирних будинків ми вже підписали відповідний договір, ще двом наразі допомагаємо створитися. Сподіваємося, коли почнемо працювати, то люди наживу побачать нашу роботу й кількість будинків значно збільшиться», – говорить директор ТОВ «Комфортні послуги».


Усі будинки різні і потреби в них різні, саме тому для кожного з них індивідуальна пропозиція – тарифна сітка обговорюється та пропонується індивідуально. Прямо під час зустрічей мешканці будинку визначаються з тими послугами, які їм конче необхідні цього року, а представники підприємства проводять обрахунки.
Власне за штат працівників ТОВ «Комфортні послуги» хвилюватися не варто. Він повністю укомплектований. Є адміністративний штат, який збільшувати немає причини, навіть, якщо кількість будинків збільшиться. А по виробництву можливі зміни – наразі є аварійна бригада по обслуговуванню мереж, спеціалізована техніка знаходиться в стадії оформлення, але з підписанням договорів на управління з більшою кількістю багатоповерхівок штат робітників доведеться збільшити. Як зауважив Руслан Ніязов, навіть зараз є бажаючі спеціалісти прийти на роботу в ТОВ «Комфортні послуги».

Інформація «ГП»

Прочитано 1544 разів
Оцінити матеріал
(0 голосів)
Опубліковано в Міські новини
Web-editor

Веб-редактор та адміністратор сайту.

Website : gradpryluky.info

Написати коментар

Переконайтеся, що Ви заповнили поля, помічені зірочкой (*). HTML коди заборонені.

Фото зі статті

Систематично Благодійний фонд молодіжної ініціативи «Надія»...
Не дивлячись на військовий час, міська рада не лишає комунальні...
Прилуцька дитяча лікарня, у рамках співпраці з Державним...
адання пільг, компенсацій особам, які постраждали внаслідок...
Пропонуємо інформацію про ще одну з вулиць нашого міста, яку було...
Благодійний фонд молодіжної ініціативи «Надія» з Благодійним...
На виконання Національної стратегії зі створення безбар’єрного...
Нещодавно в Прилуках розпочалися роботи з грейдерування та...
У 2024 році КП «Послуга» розпочало реалізовувати проєкт...
У лютому 2022 р. Прилуцький район був частково окупований, а...

Хто на сайті

Зараз 309 гостей и жодного зареєстрованого користувача на сайті

Телефон редакції

050-916-95-31

Підпишись на нашу розсилку!