№ 38

19 вересня 2024 року

«Комфортні послуги»: перші результати та здобутки

  • Середа, Трав. 13 2020
  • Написав: 
  • розмір шрифта зменшити шрифт збільшити шрифт

Уже близько пів року з прилуцькими багатоповерхівками, в якості управителя, співпрацює ТОВ «Комфортні послуги» на чолі з директором Русланом Ніязовим. Так, договір із даним підприємством поки підписало не дуже багато будинків, але керівництво та працівники «Комфортних послуг» роблять усе можливе, аби ситуація змінилася на краще.
Хто ж, як не директор підприємства зможе найкраще розповісти про початок їхньої роботи та перші здобутки. Отож, нам вдалося поспілкуватися з Русланом Юсуповичем.
Як стало відомо, наразі договір із підприємством підписали 25 будинків, які знаходяться в різних мікрорайонах нашого міста. Це і БАМ, і військове містечко №12, центральна частина міста та м’ятно-дослідна. За словами Руслана Ніязова, звісно, їм більше б хотілося залучати будинки групами по мікрорайонах, бо така їх «розкиданість» створює певні труднощі в роботі. Але й зараз працівники «Комфортних послуг» активно працюють, намагаються скрізь устигати та щораз підтверджувати таку гарну назву свого підприємства.
Зараз із настанням сприятливих погодних умов триває активна робота по ліквідації аварійності та заміні м’якої покрівлі на дахах, які цього давно потребували, вирішується вічна проблема швів у панельних будинках, заміна внутрішньо-будинкових мереж у рамках поточного ремонту тощо. Тобто весь комплекс робіт, передбачений для кожного будинку індивідуально, виконується. Окремо треба зазначити, що в будинках, з якими працює підприємство, відбувається заміна освітлення в під’їздах на енергозберігаюче. «Усе це робиться для економії коштів по електроенергії, які в подальшому можна легко перенаправити на ремонт внутрішньо-будинкових мереж», – зауважив Руслан Ніязов.


Як бачимо, весна в розпалі, тож «Комфортні послуги» не пасуть задніх і вже розпочали косіння трави на прибудинкових територіях.
На сьогодні колектив підприємства налічує 15 чудових спеціалістів. Тож до ремонту та виконання договірних зобов’язань вони підходять комплексно – робота паралельно триває на кількох будинках одночасно. Є в «Комфортних послугах» і своя стратегія успіху та вдячності від мешканців багатоповерхівок. «Зараз ми прийняли таке рішення, щоб «заходити» на будинки та ремонтувати їх навіть наперед. Таке собі кредитування. Тобто, ми не чекаємо, доки люди сплатять абонплату протягом року. Це стосується й тих будинків, які приєдналися до нас нещодавно. Намагаємося виконувати все, щоб і якість своєї роботи показати, і, звісно ж, уникнути аварійних ситуацій. Річ у тім, що більшість будинків у Прилуках старі, знаходяться в жахливому стані. Тож у їхньому ремонті часто треба працювати саме так – на випередження», – повідомив Руслан Юсупович.
І така стратегія дійсно дає свої результати. На підприємстві зізнаються, що аварійних викликів із місяця в місяць стає усе менше. Мешканці багатоповерхівок загалом задоволені виконанням робіт і своїм вибором управляючої компанії зокрема. Це підтверджує і задовільний рівень проплати за послуги – у середньому близько 90%. «Прилучани побачили нашу роботу та вчасно її оплачують, за що їм окрема подяка. Адже лише в тісній співпраці, лише разом ми досягнемо гарного результату», – наголосив директор підприємства.
Ну, з договором більш-менш зрозуміло – якщо певна послуга в ньому прописана, то її повинні виконати. Але ж усі ми знаємо, що бувають і форс-мажорні ситуації. Як тоді бути? На цей рахунок Руслан Юсупович також дав пояснення: «Такі випадки звичайно є. І найчастіше це стосується будинків, які «зайшли» до нас першими. Зима, як пам’ятаємо, видалася цього року тепла, без снігу й ті кошти, які були закладені на його прибирання, зекономилися. Тож за бажанням мешканців ми їх направляємо на інші потреби. У будинку неподалік магазину «Театральний», наприклад, зробили повну заміну системи водопостачання (замінили труби), адже все там було в аварійному стані і просто не встигали щоразу виїжджати на виклики. Таким чином можна впевнено сказати, що фактично самі мешканці багатоповерхівок керують управляючою компанією та замовляють послуги, які їм потрібні».
Крім того, варто відзначити, що ТОВ «Комфортні послуги» були першими, хто в Прилуках розпочав роботу по дезінфекції багатоповерхівок. У кожній із 25-ти будівель така процедура проводиться двічі на тиждень. І, як наголосив директор компанії, це не несе ніякого додаткового фінансового навантаження на мешканців. Ці роботи виконуються безкоштовно.
Тож наразі ТОВ «Комфортні послуги» продовжує роботу по залученню будинків у своє управління. Це можуть бути також і будинки ОСББ. Адже й зараз є 2 таких будинки, у яких на договірній основі працівниками підприємства здійснюється прибирання та обслуговування електричних мереж (освітлення) сходових клітин.
Що ж до тарифів, то, як повідомив Руслан Ніязов, розрахунки для кожного будинку проводяться індивідуально. І в залежності від того, які послуги оберуть мешканці, і складається тариф. Так, у середньому, для типової п’ятиповерхівки на 4-5 під’їздів тариф становить близько 5 грн за квадратний метр. Загалом може варіюватися від 4,70 грн до 5,70 грн. «І головне – хочеться зазначити, що протягом договірного періоду (а це 1 рік з моменту підписання договору) вартість послуг не змінюється. Коригування можливе вже при продовженні договору», – наголосив Руслан Ніязов.
Тож, як бачимо, роботи на підприємстві багато і вони з нею доволі непогано справляються. Цього бажаємо й надалі. А також задоволених і розуміючих клієнтів.

Мар’яна Гибенко

Прочитано 783 разів
Оцінити матеріал
(0 голосів)
Опубліковано в Міські новини
Web-editor

Веб-редактор та адміністратор сайту.

Website : gradpryluky.info

Написати коментар

Переконайтеся, що Ви заповнили поля, помічені зірочкой (*). HTML коди заборонені.

Фото зі статті

Систематично Благодійний фонд молодіжної ініціативи «Надія»...
Не дивлячись на військовий час, міська рада не лишає комунальні...
Прилуцька дитяча лікарня, у рамках співпраці з Державним...
адання пільг, компенсацій особам, які постраждали внаслідок...
Пропонуємо інформацію про ще одну з вулиць нашого міста, яку було...
Благодійний фонд молодіжної ініціативи «Надія» з Благодійним...
На виконання Національної стратегії зі створення безбар’єрного...
Нещодавно в Прилуках розпочалися роботи з грейдерування та...
У 2024 році КП «Послуга» розпочало реалізовувати проєкт...
У лютому 2022 р. Прилуцький район був частково окупований, а...

Хто на сайті

Зараз 811 гостей и жодного зареєстрованого користувача на сайті

Телефон редакції

050-916-95-31

Підпишись на нашу розсилку!