№ 38

19 вересня 2024 року

Відкритий лист меру міста пані Ользі Попенко

  • Середа, Жовт. 07 2020
  • Написав: 
  • розмір шрифта зменшити шрифт збільшити шрифт

Ми знайомі з Вами з 09.06.2005 р., коли я Вас прийняв в офісі соцпартії.
Ви звернулися до МК СПУ з проханням надати допомогу в зайнятті вакантного місця директора педучилища. У той час соцпартія саме була в авторитеті, і Ви стали директором.
На виборах у 2015 році Ви йшли на голову міської ради, і знову МК СПУ допоміг Вам. Громадська організація міста «Соціальний захист дітей війни», яку організували соціалісти, налічувала у своїх рядах більше 10 тисяч осіб. Ми призвали їх віддати свої голоси за кандидата-жінку. Без їхніх голосів навряд чи стали б Ви мером міста.
Натомість, по відношенню до них Ви вчинили невдячно. У 2016 році Ви обіцяли зустрітися з ними, і також не дотрималися слова. Постає питання: чого виборці очікували від Вас? Звісно, покращення свого життя, матеріального стану. Цього не сталося. Мінімальні пенсії – 1500-2000 грн, стали більшими комунальні послуги. Закон України «Про соціальний захист дітей війни» не виконується місцевою владою. Коли чесно подивитися, то себе Ви матеріально не обділили.
У 2016 році Ви оприлюднили декларацію про свої доходи за 2015 рік у газеті «Прилуччина». У газеті ж «Град Прилуки» Ви ні разу свої доходи не показували.
У 2015 році Ваша зарплата в училищі була близько 9,5 тис. грн. Коли стали головою – зар- плата стала 19181 грн, на даний час Ваш дохід, у порівнянні з пенсією дитини війни, збільшився у 20 разів, а ще ж треба додати преміальні, оздоровчі і т. д. … Декларацію про доходи щорічно Ви в газеті «Град Прилуки» не публікуєте. Що, боїтеся виборців?
Вас обрала громада міста не для того, щоб Ви робили ремонт вулиці Київської цілих 5 років, не тільки для вкручування електричних лампочок і спилювання дерев, які садили діти війни, а сухостій стоїть навіть у центрі міста.


Ви підвищили економіку міста, відкрили нові заводи, фабрики, створили робочі місця для молоді, дали новий поштовх малому та середньому бізнесу? Цього немає.
У Вас є практика проводити звіт про свою роботу на кутках міста, де слухають Вас в основному літні люди. Вони слухають Ваші хвалебні оди на свою адресу, і Ви радієте бурхливим оплескам. Раджу Вам зробити звіт про свою 5-річну роботу перед громадою міста в міському Будинку культури або на Центральній площі, і, головне, в неробочий час. Звістити про це все місто за 10 днів по телебаченню та в газеті «Град Прилуки». Тоді навряд чи Ви отримаєте бурхливі оплески.
У Вашій програмі 2015 року прописані 49 пунктів, які Ви обіцяли виконати. Відзвітуйте за кожен пункт програми. Ви йдете на другий термін, що ж будете обіцяти громаді? Те ж саме?
На нашу думку, місту Прилуки потрібна не вчителька, не кандидат філологічних наук, а людина, яка знає виробництво, економіку, фінанси, соціальні закони, які треба впроваджувати в розвиток міста.
Ми, діти війни, знаємо таку людину. Це Артем Рожко. Він знає, як працює економіка, як будується бізнес, як підняти на висоту виробниц- тво, дати свіжий подих малому та середньому бізнесу, як громаді знизити комунальні платежі, пільговикам міста повернути їхні законні права.
Ми, діти війни, віддаємо свої голоси за кандидата на міського голову Прилук Артема Рожка.

Віталій Тимошина

Прочитано 787 разів
Оцінити матеріал
(0 голосів)
Опубліковано в Міські новини
Web-editor

Веб-редактор та адміністратор сайту.

Website : gradpryluky.info

Написати коментар

Переконайтеся, що Ви заповнили поля, помічені зірочкой (*). HTML коди заборонені.

Фото зі статті

Систематично Благодійний фонд молодіжної ініціативи «Надія»...
Не дивлячись на військовий час, міська рада не лишає комунальні...
Прилуцька дитяча лікарня, у рамках співпраці з Державним...
адання пільг, компенсацій особам, які постраждали внаслідок...
Пропонуємо інформацію про ще одну з вулиць нашого міста, яку було...
Благодійний фонд молодіжної ініціативи «Надія» з Благодійним...
На виконання Національної стратегії зі створення безбар’єрного...
Нещодавно в Прилуках розпочалися роботи з грейдерування та...
У 2024 році КП «Послуга» розпочало реалізовувати проєкт...
У лютому 2022 р. Прилуцький район був частково окупований, а...

Хто на сайті

Зараз 1395 гостей и жодного зареєстрованого користувача на сайті

Телефон редакції

050-916-95-31

Підпишись на нашу розсилку!