№ 38

19 вересня 2024 року

Віват переможцям!

  • Середа, Жовт. 21 2020
  • Написав: 
  • розмір шрифта зменшити шрифт збільшити шрифт

Нещодавно п’ятеро талановитих вихованців Центру творчості дітей та юнацтва: Діана Д’яченко, Вікторія Кущенко, Ольга Павленко (керівник Лариса Сидоренко), Анастасія Коваленко та Сніжана Дяченко (керівник Ірина Тимченко) взяли участь у ІV Міжнародному україно-турецькому фестивалі дитячої творчості «Stars of Turkey» в місті Анталія. Фестиваль пройшов у рамках проєкту «Україна понад усе!» за підтримки посольства України в Турецькій республіці, громадської організації «Українська родина» міста Анталія. Конкурс талантів, у якому взяли участь понад 250 дітей із України та Туреччини.
Почесним гостем фестивалю був консул України в місті Анталія Емір Рустамов, який привітав учасників фестивалю, побажав усім перемоги та зачитав привітання від посла України в Турецькій Республіці Андрія Сибіга.
Захід пройшов у теплій, дружній і творчій атмосфері. Це дійсно було свято таланту, дружби та єдності. Учасники змагались у різних номінаціях: образо- творче, декоративно-прикладне, циркове, вокальне мистецтво, народні, бальні та сучасні танці, художнє читання тощо.
Вихованці «Зразкового художнього колективу» студії образотворчого мистецтва «Палітра» (керівник Лариса Сидоренко) представили на конкурс роботи в техніці живопис (гуаш, акрил, олійні фарби) та зайняли призові місця: Оля Павленко – І місце, Віка Кущенко – ІІ м., Діана Д’яченко – ІІ м.
Вихованці творчої майстерні «Чарівниця» (керівник Ірина Тимченко) представили на конкурс роботи з декоративно-прикладного мистецтва та отримали призові місця: Анастасія Коваленко – І місце, Сніжана Дяченко – ІІ м.


Вихованці ЦТДЮ гідно представили свої колективи та заклад на міжнародному рівні. А ще діти отримали незабутні емоції та враження, зустріли нових друзів і мали змогу відпочити на узбережжі Середземного моря.
Тож вітаємо юних митців та їхніх педагогів із заслуженими нагородами та бажаємо творчої енергії й наснаги, невичерпного натхнення, впевненості у своїх силах і можливостях, а в подальшому нових творчих злетів! Щоб кожен день був плідним, цікавим і насиченим, а нові підкорені вершини стали вдячністю вашим батькам і викладачам!

Керівник гуртка – методист «Зразкового
художнього колективу» студії образотворчого
мистецтва «Палітра» ЦТДЮ, Лариса Сидоренко

Прочитано 785 разів
Оцінити матеріал
(0 голосів)
Опубліковано в Міські новини
Web-editor

Веб-редактор та адміністратор сайту.

Website : gradpryluky.info

Написати коментар

Переконайтеся, що Ви заповнили поля, помічені зірочкой (*). HTML коди заборонені.

Фото зі статті

Систематично Благодійний фонд молодіжної ініціативи «Надія»...
Не дивлячись на військовий час, міська рада не лишає комунальні...
Прилуцька дитяча лікарня, у рамках співпраці з Державним...
адання пільг, компенсацій особам, які постраждали внаслідок...
Пропонуємо інформацію про ще одну з вулиць нашого міста, яку було...
Благодійний фонд молодіжної ініціативи «Надія» з Благодійним...
На виконання Національної стратегії зі створення безбар’єрного...
Нещодавно в Прилуках розпочалися роботи з грейдерування та...
У 2024 році КП «Послуга» розпочало реалізовувати проєкт...
У лютому 2022 р. Прилуцький район був частково окупований, а...

Хто на сайті

Зараз 1408 гостей и жодного зареєстрованого користувача на сайті

Телефон редакції

050-916-95-31

Підпишись на нашу розсилку!