№ 38

19 вересня 2024 року

САМОВРЯДУВАННЯ

  • Середа, Жовт. 28 2020
  • Написав: 
  • розмір шрифта зменшити шрифт збільшити шрифт
Будинок для літніх людей Будинок для літніх людей

Реалізація проєкту НЕФКО у місті

У Прилуках продовжує свою реалізацію проєкт Північно Екологічної Фінансової Корпорації НЕФКО (NEFCO) з термомодернізації закладів освіти та модернізації вуличного освітлення.
Нагадаємо, що відповідно до проєкту НЕФКО здійснюється капітальний ремонт і термомодернізація двох освітніх закладів міста – дошкільного навчального закладу №9 «Журавлик» та загально- освітньої школи №13 імені святителя Іоасафа Бєлгородського.
На сьогодні вже завершено капітальний ремонт дитсадка «Журавлик» і дітки повернулися до навчально-виховного процесу.
Що ж до робіт із термомодернізації школи №13, то вони продовжуються. Наразі триває заміна старих вікон і дверей на енергозберігаючі. Паралельно виконуються роботи з підготовки стін фасаду до утеплення, виконана кладка частини стіни та 90% відмостки, і вже виконуються роботи з будівництва нового дахового покриття школи.
Про це підрядник ПП «МПБП Стимул» проінформував на нараді, яка відбулася 26 жовтня. Також зазначив, що за сприятливих погодних умов до нового року всі ремонтні роботи в школі №13 будуть завершені.
Начальник управління житлово-комунального господарства міської ради Олег Созінов, у свою чергу, повідомив присутніх, що на сьогодні фактично завершено модернізацію вуличного освітлення на запланованих ділянках.
Наразі ж виконується ряд заходів щодо автоматичного керування освітленням, підготовки необхідних документів.

Стоматологічна поліклініка з «новим» директором

26 жовтня відбувся конкурс на заміщення вакантної посади генерального директора комунального некомерційного підприємства «Прилуцька міська стоматологічна поліклініка».
Конкурсний відбір проходив відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 27 грудня 2017 року №1094 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров’я».
Як стало відомо, до конкурсної комісії надійшла одна заява від громадянина України Подружина Сергія Володимировича – виконувача обов’язків генерального директора комунального некомерційного підприємства «Прилуцька міська стоматологічна поліклініка».
Члени комісії заслухали Сергія Володимировича та його конкурсну пропозицію щодо розвитку закладу на середньострокову перспективу.
У ході засідання присутні задали низку запитань доповідачу, на які отримали конструктивні відповіді.
За результатами відкритої презентації перспективного плану розвитку закладу на середньострокову перспективу та співбесіди конкурсна комісія визнала переможцем конкурсу Подружина Сергія Володимировича та рекомендувала міському голові заключити з ним контракт терміном на 5 років. Варто зазначити, що Сергій Подружин обіймав дану посаду з 2013 року.

Реконструкцію будинку для літніх людей завершено

Осінь 2020 року плідна на «великі» будівництва. Окрім нового корпусу гімназії №1 в Прилуках завершилося будівництво будинку для літніх самотніх людей, які потребують стороннього догляду. Ідея його створення належить міському голові Ользі Попенко, яка спілкуючись з прилучанами похилого віку не- одноразово чула прохання відкрити такий соціальний об’єкт.
Реалізувати цю ідею допомогли люди, яким небайдужі проблеми Прилук в цілому та самотніх стареньких зокрема.
Таким чином колишній садочок №23 було реконструйовано під будинок для літніх прилучан, у якому створено всі умови для проживання, є прекрасний харчоблок, підсобні приміщення. Під час ремонтних робіт було створено також умови для людей із інвалідністю, які пересуваються на візочках, облаштовано прилеглу до будинку територію.

За інформацією
виконавчого комітету

Прочитано 708 разів
Оцінити матеріал
(0 голосів)
Опубліковано в Міські новини
Web-editor

Веб-редактор та адміністратор сайту.

Website : gradpryluky.info

Написати коментар

Переконайтеся, що Ви заповнили поля, помічені зірочкой (*). HTML коди заборонені.

Фото зі статті

Систематично Благодійний фонд молодіжної ініціативи «Надія»...
Не дивлячись на військовий час, міська рада не лишає комунальні...
Прилуцька дитяча лікарня, у рамках співпраці з Державним...
адання пільг, компенсацій особам, які постраждали внаслідок...
Пропонуємо інформацію про ще одну з вулиць нашого міста, яку було...
Благодійний фонд молодіжної ініціативи «Надія» з Благодійним...
На виконання Національної стратегії зі створення безбар’єрного...
Нещодавно в Прилуках розпочалися роботи з грейдерування та...
У 2024 році КП «Послуга» розпочало реалізовувати проєкт...
У лютому 2022 р. Прилуцький район був частково окупований, а...

Хто на сайті

Зараз 1402 гостей и жодного зареєстрованого користувача на сайті

Телефон редакції

050-916-95-31

Підпишись на нашу розсилку!