№ 38

19 вересня 2024 року

Міжнародний день волонтера та День Збройних сил України

  • Середа, Груд. 09 2020
  • Написав: 
  • розмір шрифта зменшити шрифт збільшити шрифт

4 грудня в сесійній залі міської ради відбулися урочистості, присвяченні Міжнародному дню волонтера та Дню Збройних сил України. Свята не випадково стоять поруч у календарі, у житті ці два покликання також тісно пов’язані, адже без волонтерів ми б не мали такої могутньої армії, а без добре забезпечених Збройних сил ми б не змогли протистояти агресору.
Сьогодні волонтери і військовослужбовці працюють заради спільної мети – захисту неньки-України, саме завдяки їм – волонтерам і військовим, гартується нова українська армія, пишеться її нова історія.
Тож напередодні цих свят у стінах міської ради й зібралися керівництво міста, військовослужбовці, учасники антитерористичної операції на Сході країни, члени громадських організацій, представники колективів, установ й організацій Прилук, громадськість і місцеві засоби масової інформації.


Зі словами вдячності та поваги до присутніх звернулася заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Тетяна Шкуренко. Вона подякувала військовослужбовцям за вірність військовому обов’язку, за гідну та віддану службу українському народові. Також посадовець зазначила, що в цей складний для країни час волонтери були першими, хто відгукнувся та прийшов на допомогу українським військовим. А вже сьогодні їм випала нова місія – допомагати медичним працівникам і важкохворим землякам долати важку хворобу, спричинену гострою коронавірусною інфекцією COVID-19. Укотре прилучани довели, що можуть об’єднуватися заради спільних благородних справ і робити все можливе задля порятунку ближнього.
У ході святкового зібрання Подяки міського голови за небайдужість, патріотизм, вагомий особистий внесок у розвиток волонтерського руху та з нагоди Міжнародного дня волонтерів отримали: благодійна спільнота «10 гривень Прилуки» (засновник Олександр Овдієнко), Громадська організація «Патріот Прилуки» (голова Дуденок Олександр Миколайович), Сергій Варнавський, Анатолій Мирошниченко, Олександр Гмирянський, Артем Рожко, Сергій Коровченко, Валерій Дубіль, Володимир Полухін, Олександр Судакін і Галина Стефанкіна.
По закінченню урочистої частини учасники заходу вшанували пам’ять загиблих хвилиною мовчання та поклали квіти до пам’ятного знака загиблим воїнам АТО.

Діана Батрак

Прочитано 527 разів
Оцінити матеріал
(0 голосів)
Опубліковано в Міські новини
Web-editor

Веб-редактор та адміністратор сайту.

Website : gradpryluky.info

Написати коментар

Переконайтеся, що Ви заповнили поля, помічені зірочкой (*). HTML коди заборонені.

Фото зі статті

Систематично Благодійний фонд молодіжної ініціативи «Надія»...
Не дивлячись на військовий час, міська рада не лишає комунальні...
Прилуцька дитяча лікарня, у рамках співпраці з Державним...
адання пільг, компенсацій особам, які постраждали внаслідок...
Пропонуємо інформацію про ще одну з вулиць нашого міста, яку було...
Благодійний фонд молодіжної ініціативи «Надія» з Благодійним...
На виконання Національної стратегії зі створення безбар’єрного...
Нещодавно в Прилуках розпочалися роботи з грейдерування та...
У 2024 році КП «Послуга» розпочало реалізовувати проєкт...
У лютому 2022 р. Прилуцький район був частково окупований, а...

Хто на сайті

Зараз 1404 гостей и жодного зареєстрованого користувача на сайті

Телефон редакції

050-916-95-31

Підпишись на нашу розсилку!