№ 38

19 вересня 2024 року

Перший паспорт із рук міського голови

  • Середа, Вер. 07 2022
  • Написав: 
  • розмір шрифта зменшити шрифт збільшити шрифт

З ініціативи міського голови перші паспорти обдарованій молоді Прилук вручають в урочистій обстановці, щоб цей день став для них особливим і незабутнім. Цього разу паспорти та пам’ятні сувеніри отримали 11 школярів.
Уже стало доброю традицією вручати паспорти громадянина України молодим людям під час урочистостей до Дня Незалежності України. Цьогоріч захід трохи змістився в часі.
2 вересня в сесійній залі виконкому Прилуцької міської ради відбулося урочисте вручення перших паспортів громадянина України юним прилучанам. За традицією, паспорти вручала міський голова Ольга Попенко.
«Треба гідно нести по життю високе звання громадянина України, патріота незалежної, суверенної держави», – сказала очільниця міста.
Почесну місію вручення перших пас-портів громадянина України у вигляді пластикової ІD-картки виконала начальник Прилуцького міського відділу УДМСУ в Чернігівській області Тамара Щербина. Посадовець привітала юних громадян із визначною подією в їхньому житті та побажала вписати яскраву сторінку в історію нашої незалежної держави натхненною працею та відданим служінням рідній країні. «Бажаю, щоб, крокуючи по життю, у вас не виникало бажання змінити громадянство України. Наша країна – найкраща!», – додала Тамара Щербина.


Посвята в повноправні громадяни нашої держави – це урочистий і хвилюючий день у житті кожної молодої людини, адже отримання паспорта – своєрідна сходинка в доросле майбутнє, яка символізує приєднання юнаків і дівчат до великої української громади.
Паспорти отримали 11 юних прилучан – кращі учні навчальних закладів міста, відмінники, переможці предметних олімпіад, активісти художньої самодіяльності та спорту. Для них цей день став межею між дитинством і дорослістю, далі вони крокуватимуть самостійно й упевнено, як повноправні громадяни Української держави.
В урочистостях, проведених у виконкомі міської ради, взяли участь не тільки службовці, а й батьки, родичі та вчителі «винуватців» свята.
Хлопці та дівчата були дуже горді, отримавши свої документи. Віримо, що вони виростуть гідними громадянами нашої Батьківщини – України!

Прочитано 626 разів
Оцінити матеріал
(0 голосів)
Опубліковано в Міські новини
Web-editor

Веб-редактор та адміністратор сайту.

Website : gradpryluky.info

Написати коментар

Переконайтеся, що Ви заповнили поля, помічені зірочкой (*). HTML коди заборонені.

Фото зі статті

Систематично Благодійний фонд молодіжної ініціативи «Надія»...
Не дивлячись на військовий час, міська рада не лишає комунальні...
Прилуцька дитяча лікарня, у рамках співпраці з Державним...
адання пільг, компенсацій особам, які постраждали внаслідок...
Пропонуємо інформацію про ще одну з вулиць нашого міста, яку було...
Благодійний фонд молодіжної ініціативи «Надія» з Благодійним...
На виконання Національної стратегії зі створення безбар’єрного...
Нещодавно в Прилуках розпочалися роботи з грейдерування та...
У 2024 році КП «Послуга» розпочало реалізовувати проєкт...
У лютому 2022 р. Прилуцький район був частково окупований, а...

Хто на сайті

Зараз 243 гостей и жодного зареєстрованого користувача на сайті

Телефон редакції

050-916-95-31

Підпишись на нашу розсилку!