№ 38

19 вересня 2024 року

Ремонту пішохідної зони під мостом – бути: результати розгляду петиції

  • Четвер, Сер. 31 2023
  • Написав: 
  • розмір шрифта зменшити шрифт збільшити шрифт

Зо три тижні тому на сайті міської ради було опубліковано петицію, в якій ішлося про необхідність ремонту та відновлення покриття пішохідної зони під залізничним мостом у мікрорайоні Рокитний. Автором петиції є громадський активіст, голова Громадської організації «Прилучани Особливі» Олександр Овдієнко.
У своїй петиції Олександр звернув увагу на те, що вказана ділянка дороги (тротуару) знаходиться у вкрай жахливому стані, ускладнюючи прохід і створюючи перешкоди для безпечного пересування мешканців. Ця ситуація призводить до травмування дітей, людей похилого віку, мам із колясками, людей із обмеженими можливостями та інших мешканців. Крім того, активіст підняв питання необхідності встановлення там належного освітлення для безпеки учасників дорожнього руху.


Як відомо, петиція, адресована міській раді, розглядається за умови збору на її підтримку 100 підписів громадян протягом 90 днів із дня оприлюднення петиції.
Але вже за два дні петиція Олександра Овдієнка набрала необхідну кількість голосів, і навіть трохи більше. Це зобов’язало посадовців міської ради включитися в роботу. Офіційну відповідь автор петиції отримав 21 серпня.
У листі Олександру міський голова наголошує, що електронне звернення до міської ради щодо ремонту та відновлення покриття пішохідної зони та встановлення належного освітлення під залізничним мостом у мікрорайоні Рокитний розглянуто за участю спеціалістів управління житлово-комунального господарства міської ради.
Насправді дана проблема їм давно відома (це не перше звернення прилучан із даного приводу) і її дійсно вкрай важливо вирішити для забезпечення безпеки мешканців міста. Отож, у листі-відповіді міський голова запевняє, що при виділенні коштів із міського бюджету на черговій сесії Прилуцької міської ради, роботи з облаштування пішохідної зони під залізничним мостом обов’язково будуть виконані.
Водночас, для сприяння громадській ініціативі, голова ГО «Прилучани Особливі» написав звернення на ім’я ряду депутатів міської ради, які так чи інакше дотичні до мікрорайону Рокитний, щодо підтримки у вирішенні даного питання: Роману Гоголю, Володимиру Нестеренку, Артему та Миколі Рожкам, Павлу Сакадьолу, Ганні Чумаченко.
Будемо й далі стежити за розвитком і ходом даної справи.

Прочитано 34 разів
Оцінити матеріал
(0 голосів)
Опубліковано в Міські новини
Web-editor

Веб-редактор та адміністратор сайту.

Website : gradpryluky.info

Написати коментар

Переконайтеся, що Ви заповнили поля, помічені зірочкой (*). HTML коди заборонені.

Фото зі статті

Систематично Благодійний фонд молодіжної ініціативи «Надія»...
Не дивлячись на військовий час, міська рада не лишає комунальні...
Прилуцька дитяча лікарня, у рамках співпраці з Державним...
адання пільг, компенсацій особам, які постраждали внаслідок...
Пропонуємо інформацію про ще одну з вулиць нашого міста, яку було...
Благодійний фонд молодіжної ініціативи «Надія» з Благодійним...
На виконання Національної стратегії зі створення безбар’єрного...
Нещодавно в Прилуках розпочалися роботи з грейдерування та...
У 2024 році КП «Послуга» розпочало реалізовувати проєкт...
У лютому 2022 р. Прилуцький район був частково окупований, а...

Хто на сайті

Зараз 284 гостей и жодного зареєстрованого користувача на сайті

Телефон редакції

050-916-95-31

Підпишись на нашу розсилку!