№ 38

19 вересня 2024 року

Допомога Нацполіції та управлінню СБУ

  • Четвер, Сер. 31 2023
  • Написав: 
  • розмір шрифта зменшити шрифт збільшити шрифт

У ході засідання виконавчого комітету розглядалися й інші питання, зокрема, члени виконкому внесли зміни до міських цільових Програм – «Профілактика правопорушень на 2023 рік» і «Матеріально-технічне забезпечення діяльності Прилуцького районного відділу Управління Служби безпеки України в Чернігівській області на 2023 рік».
Що стосується профілактики правопорушень, то дана Програма, як відомо, була затверджена депутатами ще 7 липня. Нею було передбачено виділення 3 млн 200 тис. грн на потреби Нацполіції.
У серпні поточного року представники Нацполіції звернулися до міської ради з проханням збільшити фінансування на 2 мільйони для зміцнення матеріально-технічної бази. Таким чином, Програма буде розрахована на 5 млн 200 тис. грн.


Як повідомила міський голова Ольга Попенко, наша поліція зовсім скоро матиме можливість отримати нове приміщення. Мова йде про приміщення школи ДОСААФ, яке перебувало у власності багатьох акціонерів. «Враховуючи ситуацію, яка сьогодні є в країні, наші правоохоронні органи також докладають немалих зусиль, аби в місті було спокійно. Тому їм треба допомогти», – наголосила Ольга Попенко.
Виділені кошти планується задіяти в ремонті наданого поліції нового приміщення. Саме на таких умовах воно може бути передане акціонерами в користування правоохоронцям.
Міська цільова Програма «Матеріально-технічне забезпечення діяльності Прилуцького районного відділу Управління Служби безпеки України в Чернігівській області на 2023 рік», як і попередня, була затверджена рішенням сесії 7 липня. Однак, відразу ж після цієї сесії до міської ради надійшло звернення від посадовців СБУ щодо збільшення кількості обладнання, яке вони можуть придбати за виділені кошти.
Нагадаємо, даною Програмою передбачено виділення 500 тис. грн.
Як зазначив заступник міського голови Олександр Сивенко, у зверненні СБУ мова зовсім не йшла про збільшення фінансування, виключно про розширення списку того, що можна буде придбати за ці кошти. Так, окрім обслуговування автомобіля, генератора та купівлі пального, додається придбання комп’ютерної техніки, аудіо- та відеозаписуючого обладнання, засобів зв’язку (рацій), тактичного спеціального приладдя і таке інше.

За матеріалами міської ради

Прочитано 38 разів
Оцінити матеріал
(0 голосів)
Опубліковано в Міські новини
Web-editor

Веб-редактор та адміністратор сайту.

Website : gradpryluky.info

Написати коментар

Переконайтеся, що Ви заповнили поля, помічені зірочкой (*). HTML коди заборонені.

Фото зі статті

Систематично Благодійний фонд молодіжної ініціативи «Надія»...
Не дивлячись на військовий час, міська рада не лишає комунальні...
Прилуцька дитяча лікарня, у рамках співпраці з Державним...
адання пільг, компенсацій особам, які постраждали внаслідок...
Пропонуємо інформацію про ще одну з вулиць нашого міста, яку було...
Благодійний фонд молодіжної ініціативи «Надія» з Благодійним...
На виконання Національної стратегії зі створення безбар’єрного...
Нещодавно в Прилуках розпочалися роботи з грейдерування та...
У 2024 році КП «Послуга» розпочало реалізовувати проєкт...
У лютому 2022 р. Прилуцький район був частково окупований, а...

Хто на сайті

Зараз 267 гостей и жодного зареєстрованого користувача на сайті

Телефон редакції

050-916-95-31

Підпишись на нашу розсилку!