№ 38

19 вересня 2024 року

ЗВІТ депутата Прилуцької міської ради 7 скликання від ВО «Свобода» ІГОРЯ ДУБРОВСЬКОГО

  • Вівторок, Січ. 16 2018
  • Написав: 
  • розмір шрифта зменшити шрифт збільшити шрифт

«Завдання депутата міської ради – дбати про виборців та робити все можливе, щоб життя мешканців рідного міста було комфортним», – Ігор Дубровський депутат Прилуцької міської ради від ВО «Свобода»
Минув другий рік моєї депутатської діяльності на виборчому окрузі №6, і саме час прозвітувати про те, що нам вдалося разом зробити за цей термін. Я завжди намагаюся почути кожного мешканця нашого міста, адже моє завдання – лобіювати інтереси своїх виборців. Тому намагаюся більше спілкуватися з людьми, проводжу зустрічі у дворах, мобільній депутатській приймальні. За рік відбулося 32 зустрічі. У цьому році, так як і в попередньому, велику увагу приділив благоустрою округу, тому саме на це була виділена значна частина грошей із фонду сприяння депутатської діяльності.
Будинок по вул. Ю. Коптєва, 10 – нам вдалося облаштувати зелену зону та дитячий майданчик, тепер малюки мають, де бавитися.


Будинок по вул. Ю. Коптєва, 8 – провели капітальний ремонт другого під’їзду (пошпакльовано, побілено та пофарбовано стіни).
Будинок по вул. Ю. Коптєва, 58 – приведена до ладу прибудинкова територія: спиляні сухе гілля дерев та старі дерева, які становили загрозу для мешканців двору. Відремонтована прилегла територія до підвалів. За мого сприяння проведене обстеження технічного стану будинку з метою виготовлення проектно-кошторисної документації та здійснення відповідних будівельних робіт.
Будинок по вул. Костянтинівській, 94 – капітальний ремонт проведено в трьох під’їздах: пошпакльовано, побілено та пофарбовано. Залита відмостка навколо будинку. Відремонтовані дашки над входами в під’їзди. Хочу окремо подякувати мешканцям цього будинку за активну участь у ремонтних роботах.
Будинок по вул. Костянтинівській, 96 – асфальтування прибудинкової території.
Будинок по вул. Київській, 279 – асфальтування прибудинкової території.
Гуртожиток по вул. І. Скоропадського, 108 – розпочаті ремонтні роботи в під’їзді. Нагадую, що у 2016 році нам вдалося вирішити проблему з перекриття покрівлі в цьому будинку, ступінь зносу якої становила 80% і була замінена на нову в повному обсязі.
На перший погляд, це незначна робота, все ще попереду, але життя мешканців уже стало більш комфортним. Головна мета моєї діяльності – не залишати без уваги жодну людину, що звернулася за допомогою. Разом із вами нам вдається робити багато необхідного та корисного. Ваша ініціатива, підтримка, бажання та наші спільні зусилля – запорука змін на краще.
Одним із пріоритетних питань для мене залишається виховання підростаючого покоління. Адже діти – це наше майбутнє, майбутнє України. Тому частину коштів, виділених на сприяння депутатської діяльності, я передав Прилуцькій міській дитячій бібліотеці для придбання сучасних дитячих книжок. Тепер діти мають що читати.
Хочу акцентувати увагу на тому, що я завжди відкритий для всіх пропозицій, вирішення питань, які належать до моєї компетенції, готовий до співпраці з місцевими органами державної виконавчої влади, органами місцевого самоврядування, громадськими організаціями та з вами – прилучанами. Тільки разом ми зможемо сприяти розвитку нашого міста.
Я від щирого серця хочу ще раз привітати всіх вас із Новим роком та Різдвом Христовим! Нехай ці свята – вісники оновлення, мрій та сподівань принесуть у кожну родину мир, спокій і злагоду, впевненість у майбутньому. Давайте разом спільними зусиллями в мирі та злагоді змінювати наше місто на краще, щоб кожен прилучанин пишався своїм корінням. Бажаю вам, щоб зимові свята були радісними, а рік новий – багатим на успіхи. Здоров’я, натхнення та Божого благословення вам і вашим рідним!

Депутат Прилуцької міської ради
7 скликання від ВО «Свобода»
Ігор Дубровський

Прочитано 1616 разів
Оцінити матеріал
(0 голосів)
Опубліковано в Прилуцький Парламент
Web-editor

Веб-редактор та адміністратор сайту.

Website : gradpryluky.info

Написати коментар

Переконайтеся, що Ви заповнили поля, помічені зірочкой (*). HTML коди заборонені.

Фото зі статті

Систематично Благодійний фонд молодіжної ініціативи «Надія»...
Не дивлячись на військовий час, міська рада не лишає комунальні...
Прилуцька дитяча лікарня, у рамках співпраці з Державним...
адання пільг, компенсацій особам, які постраждали внаслідок...
Пропонуємо інформацію про ще одну з вулиць нашого міста, яку було...
Благодійний фонд молодіжної ініціативи «Надія» з Благодійним...
На виконання Національної стратегії зі створення безбар’єрного...
Нещодавно в Прилуках розпочалися роботи з грейдерування та...
У 2024 році КП «Послуга» розпочало реалізовувати проєкт...
У лютому 2022 р. Прилуцький район був частково окупований, а...

Хто на сайті

Зараз 276 гостей и жодного зареєстрованого користувача на сайті

Телефон редакції

050-916-95-31

Підпишись на нашу розсилку!