№ 38

19 вересня 2024 року

Багатостраждалий «Супутник»

  • Середа, Січ. 08 2020
  • Написав: 
  • розмір шрифта зменшити шрифт збільшити шрифт

У далекому 2010 році, на майже занедбаному міському стадіоні «Супутник», мені, на той час депутату міської ради по мажоритарному округу, в який входила й територія стадіону, вдалося відновити освітлення його території. На той час 12 встановлених нових ліхтарів із лампами ДНАТ були «світлом у кінці тунелю». Потім був ремонт приміщення ДЮСШ, як то заміна вікон, дверей, заміна протікаючого даху на новий, встановлення літньої волейбольної площадки, ремонт футбольної коробки, спилювання сухих дерев, придбання (власним коштом та з допомогою благодійників) мотокоси, бензопили та іншого відсутнього, але такого необхідного, на той час інвентарю.
Уже у 2015 році ми разом із тодішнім міським головою Дмитром Барнашем відновили майже втрачену ПКД (проєктно-кошторисну документацію) по будівництву західної трибуни на стадіоні «Супутник» та планували почати її реконструкцію.
Плани були амбітні, але після чергових виборів у жовтні 2015 року вектор пріоритетів обраної нової міської влади не співпав із моїм, щоправда за кілька років розбіжностей у поглядах ситуація змінилась і зараз стадіон і ДЮСШ отримали підтримку депутатського корпусу та міського голови.
Та відчуття відповідальності, а головне важливості спортивної інфраструктури в здоровому житті прилучан спонукало нас разом іще з десятком однодумців приватним коштом здійснити розпочату перед виборами добудову двох секцій західної трибуни.
Вдячний кожному, хто допомагав фінансами, матеріалами та особистою участю – частково від- ремонтована трибуна була «маяком» для продовження цієї справи.
Минулого 2019 року завдяки наявній ПКД та співпраці в програмі державного співфінансування з Фонду соціально-економічного розвитку ми отримали можливість продовжити роботи з будівництва трибуни. Профінансована державою сума 1 млн 81 тис. грн (з яких місцевий бюджет витратив лише 30 тис. грн) недостатня для завершення будівництва, цього року маємо продовжити роботи.


У листопаді 2018 року за нашої спільної ініціативи з депутатом міської ради Артемом Рожком у Прилуки було запрошено представників Федерації легкої атлетики України, та вже у 2019 році була розпочата робота над ескізним проєктом спортивного комплексу на базі стадіону «Супутник». У проєкті будуть враховані всі вимоги сучасності до спортивних споруд, починаючи від паркувальних місць для авто, громадських вбиралень, нового освітлення до найважливішого: самих спортивних майданчиків для волейболу, футболу, баскетболу, великого тенісу, критий легкоатлетичний манеж, доріжки для скандинавської ходьби та велосипедів. Частина проєктних робіт в обсязі 140 тис. грн уже профінансована.
Деякі деталі, які заважали отримати кращі результати свідомо не згадую, адже результат для мене важливіший, ніж можливість звинуватити когось у своїх невдачах. Упевнений, ніщо недаремно, ми добудуємо трибуну й реконструюємо стадіон «Супутник»!

Євгеній Яценко,
депутат Прилуцької міської ради від ВО «Свобода»
тел. приймальні: (066) 419-56-00

Прочитано 983 разів
Оцінити матеріал
(0 голосів)
Опубліковано в Прилуцький Парламент
Web-editor

Веб-редактор та адміністратор сайту.

Website : gradpryluky.info

Написати коментар

Переконайтеся, що Ви заповнили поля, помічені зірочкой (*). HTML коди заборонені.

Фото зі статті

Систематично Благодійний фонд молодіжної ініціативи «Надія»...
Не дивлячись на військовий час, міська рада не лишає комунальні...
Прилуцька дитяча лікарня, у рамках співпраці з Державним...
адання пільг, компенсацій особам, які постраждали внаслідок...
Пропонуємо інформацію про ще одну з вулиць нашого міста, яку було...
Благодійний фонд молодіжної ініціативи «Надія» з Благодійним...
На виконання Національної стратегії зі створення безбар’єрного...
Нещодавно в Прилуках розпочалися роботи з грейдерування та...
У 2024 році КП «Послуга» розпочало реалізовувати проєкт...
У лютому 2022 р. Прилуцький район був частково окупований, а...

Хто на сайті

Зараз 485 гостей и жодного зареєстрованого користувача на сайті

Телефон редакції

050-916-95-31

Підпишись на нашу розсилку!