№ 38

19 вересня 2024 року

Змагання з волейболу серед дівчат

  • Середа, Лист. 21 2018
  • Написав: 
  • розмір шрифта зменшити шрифт збільшити шрифт

15 листопада в спортивній залі Прилуцького професійного ліцею відбулися змагання з волейболу серед дівчат, присвячені Міжнародному дню студента. У змаганнях взяли участь команди вищих навчальних закладів міста І-ІІ рівнів акредитації.
Безумовно, можна сказати, що Прилукам є ким пишатися, є кому прославляти рідне місто. Молоді спортсмени, котрі наполегливо тренуються та ведуть здоровий спосіб життя, надають приклад підростаючому поколінню. Розвиток юнацького спорту є домінуючим у стратегії міської ради щодо здорового способу життя серед жителів міста.
Змагання з волейболу відкрила головний спеціаліст у справах сім’ї, молоді та спорту Опанасенко Олена Вікторівна і з дружелюбною посмішкою привітала спортсменів напутніми словами: «Доброго дня, я рада вітати вас усіх у залі одного з наших вищих навчальних закладів, а також привітати вас із Міжнародним днем студента, з днем студентської сім’ї, студентського братства. Ви є гордістю нашого міста, ви наше майбутнє, у ваших руках – розвиток нашої держави й міста зокрема. Хочеться подякувати в цей день і нашим викладачам, які вкладають у вас свою душу, які своєю наполегливою працею та своїм щоденним прикладом формують із вас патріотів, людей, гордість нації. Я ще раз хочу привітати вас зі святом, а в сьогоднішніх змаганнях побажати кожній команді перемоги». Таке звернення закінчилось бурними оплесками.


У змаганнях приймали участь команди агротехнічного коледжу, медичного училища, гуманітарно-педагогічного коледжу та професійного ліцею.
У кожної з команд була продумана тактика, яка й відрізняла їх від інших команд. Відразу помітно фізичну підготовку, коли м’ячі з такою легкістю перелітають поле від ніжних і тендітних жіночих рук. Згуртованість – це дійсно запорука «командної гри», приємне видовище.
Попри нервування дівчата були веселими та дружелюбними. Під час розминки лунала драйвова музика, що й підтримувала настрій і бойовий дух спортсменів. Кожна команда підбадьорювала себе, хтось девізами, хтось оплесками, а когось підтримували фанати. Це все помітно впливало на команди й якимось магічним чином придавало наснаги. Кожна команда була на висоті, хоча й видно було переживання тренерів. Тактика неодноразово змінювалася в процесі гри. Така запекла боротьба не могла залишити нікого осторонь. Дівчатка наполегливо йшли до перемоги. Ніхто не хотів підводити команду, а також тренера.
Підсумками змагань призові місця розподілено наступним чином:
І місце – Прилуцький гуманітарно-педагогічний коледж ім. І.Я.Франка;
ІІ місце – Прилуцьке медичне училище;
ІІІ місце – Прилуцький агротехнічний коледж;
ІV місце – Прилуцький професійний ліцей Чернігівської області.
Після змагань дівчата звісно ж отримали грамоти, а також солодкі подаруночки. Це потішило багато команд.
З гордістю можна говорити, спорт – це невід’ємна частина нашого життя, це один із напрямків нашого майбутнього і його є кому представити серед жителів Прилук на вищому рівні.

Діана Батрак

Прочитано 2129 разів
Оцінити матеріал
(0 голосів)
Опубліковано в Спорт
Web-editor

Веб-редактор та адміністратор сайту.

Website : gradpryluky.info

Написати коментар

Переконайтеся, що Ви заповнили поля, помічені зірочкой (*). HTML коди заборонені.

Фото зі статті

Систематично Благодійний фонд молодіжної ініціативи «Надія»...
Не дивлячись на військовий час, міська рада не лишає комунальні...
Прилуцька дитяча лікарня, у рамках співпраці з Державним...
адання пільг, компенсацій особам, які постраждали внаслідок...
Пропонуємо інформацію про ще одну з вулиць нашого міста, яку було...
Благодійний фонд молодіжної ініціативи «Надія» з Благодійним...
На виконання Національної стратегії зі створення безбар’єрного...
Нещодавно в Прилуках розпочалися роботи з грейдерування та...
У 2024 році КП «Послуга» розпочало реалізовувати проєкт...
У лютому 2022 р. Прилуцький район був частково окупований, а...

Хто на сайті

Зараз один гість и жодного зареєстрованого користувача на сайті

Телефон редакції

050-916-95-31

Підпишись на нашу розсилку!