№ 38

19 вересня 2024 року

Підсумкова атестація з Айкідо

  • Середа, Січ. 30 2019
  • Написав: 
  • розмір шрифта зменшити шрифт збільшити шрифт

Спортивний клуб «Торнадо», та гуртки ЦТДЮ долучилися до Всеукраїнського фестивалю пам’яті великого вчителя, засновника бойового мистецтва Айкідо – Моріхея Уєсіби.
Наприкінці року в приміщенні Центру творчості дітей та юнацтва відбувся внутрішній семінар, який проводила керівник гуртка з айкідо в ЦТДЮ Світлана Дяченко (4 дан, чорний пояс). «Головна мета айкідо – навчити дітей поважати старших, один одного, бути порядними та дисциплінованими», – говорить Світлана Сергіївна, яка вже 20 років практикує дане бойове мистецтво, 15 із яких тренує дітей. А допомагала їй у проведенні семінару її вихованка Вікторія Кантур (1 дан, чорний пояс), нині студентка Національного університету біоресурсів і природокористування України.
З вітальнимий напутніми словами до учасників звернулися деректор ЦТДЮ Тетяна Савченко, завідувач молоді та спорту міської ради Олена Опанасенко, почесний працівник фізичної культури та спорту України, голова ФСТ «Спартак» Петро Дяченко. Керівник гуртка ЦТДЮ Світлана Дяченко за підсумками року нагородила кращих спортсменів, які прийняли участь у фестивалях міжнародного та національного рівня, а також паралельно приймали участь у змаганнях із Кемпо-карате й Кобудо та є чемпіонами України. Окрім того, почесними грамотами Асоціації Айкідо Айкікай України були нагороджені люди, які допомагали та підтримували юних спортсменів: депутат обласної ради Анатолій Мірошніченко, громадський діяч Сергій Коровченко, президент бійцівського клубу «Лічман» – Віталій Лічман, голова міської громадської ради Олександр Руденко.


У перерві семінару відбулися спортивні естафети та індивідуальні змагання (віджимання серед юнаків і підйом тулуба серед дівчат), які проводили студенти відділення фізичного виховання Прилуцького гуманітарно-педагогічного коледжу.
Друга частина семінару розпочалася з атестації на відповідні кю (пояси), де діти схвильовано, але впевнено демонстрували свої вміння й навички бойового мистецтва, напрацьовані за рік.
По завершенню спортивного свята на всіх бажаючих чекав солодкий стіл від відділу молоді та спорту міської ради та батьківського комітету СК «Торнадо».
Організатори учбово-методичного семінару щиро вдячні спонсорам, меценатам, які не байдужі до розвитку й пропаганди здорового способу життя та підтримки дитячого спорту. Нагородою спільної праці буде Міжнародний семінар Айкідо, який відбудеться 12-13 квітня 2019 р., а проведуть його сенсей Фабріс Гройзе (Франція) – 5 дан, чорний пояс та президент Асоціації Айкідо Айкікай України Ігор Шмигін – 6 дан, чорний пояс (м. Київ)

Інформація студентів Прилуцького
гуманітарно-педагогічного коледжу ім. І.Я. Франка
Владислава Копки та Валентина Дергана

Прочитано 1190 разів
Оцінити матеріал
(0 голосів)
Опубліковано в Спорт
Web-editor

Веб-редактор та адміністратор сайту.

Website : gradpryluky.info

Написати коментар

Переконайтеся, що Ви заповнили поля, помічені зірочкой (*). HTML коди заборонені.

Фото зі статті

Систематично Благодійний фонд молодіжної ініціативи «Надія»...
Не дивлячись на військовий час, міська рада не лишає комунальні...
Прилуцька дитяча лікарня, у рамках співпраці з Державним...
адання пільг, компенсацій особам, які постраждали внаслідок...
Пропонуємо інформацію про ще одну з вулиць нашого міста, яку було...
Благодійний фонд молодіжної ініціативи «Надія» з Благодійним...
На виконання Національної стратегії зі створення безбар’єрного...
Нещодавно в Прилуках розпочалися роботи з грейдерування та...
У 2024 році КП «Послуга» розпочало реалізовувати проєкт...
У лютому 2022 р. Прилуцький район був частково окупований, а...

Хто на сайті

Зараз 303 гостей и жодного зареєстрованого користувача на сайті

Телефон редакції

050-916-95-31

Підпишись на нашу розсилку!