№ 38

19 вересня 2024 року

Міжрегіональні змагання з шинкіокушинкай карате

  • Середа, Лист. 09 2016
  • Написав: 
  • розмір шрифта зменшити шрифт збільшити шрифт

Козаки Прилуцького козацького полку вкотре прославили рідне місто значними досягненнями наших спортсменів. 29 жовтня в Києві відбулися Міжрегіональний відкритий кубок і чемпіонат України з шинкіокушинкай карате в розділі «кушіте». Отаман куреню бійців Прилуцького козацького полку Володимир Хавренко зі своїм учнем Вадимом Пономаренком були запрошені на змагання, де відстоювали честь міста Прилуки й усієї Чернігівської області.

Цьогоріч своє бойове мистецтво демонстрували 310 учасників із Прилук, Одеси, Києва, Полтави, Черкас, Полтавської та Черкаська областей.

Прилуцька команда складалася з п’яти спортсменів, і всі вони стали призерами чемпіонату. Вадим Пономаренко – козак куреню бійців – зайняв почесне третє місце.

Крім головних нагород змагань дипломів, медалей та кубка учасники одержали велике задоволення від змістовно організованого заходу, а головне, що вони мали змогу продемонструвати свою майстерність, обмінятися спортивним досвідом для подальшого розвитку своїх здібностей.

Майстерність і старанність Прилуцьких козаків підкреслив майстер спорту України, керівник Федерації шинкіокушинкай карате України, шихан Віктор Лященко: «Спортсмени різного віку активно демонстрували свої вміння перед усіма глядачами та суддями. Перш за все – різноманітні техніки, у тому числі елементи самозахисту. Особисто хочу подякувати тренеру, Володимиру Хавренку, за те, що виховує таких талановитих спортсменів, які показали свою жагу до перемоги. Сподіваюся, що завдяки даному заходу популяризація спорту та здорового образу життя буде ефективною. Я пишаюся нашою молоддю, її цілеспрямованістю, завзятістю та наполегливістю. Саме від нас, дорослих, залежить, якою буде нація, якими будуть діти, до чого вони будуть прагнути. У цей тяжкий час, коли на Сході йде війна, важливо виховувати молодь у дусі патріотизму, національних традицій, прививати любов до спорту, пізнавати можливості свого тіла, духу. Упевнений, що учасники змагань із Прилук у найближчому майбутньому стануть гідними синами своєї країни!»

Архів новин Прилуцького козацького полку – на kozak-priluki.com.ua

Прочитано 1679 разів
Оцінити матеріал
(0 голосів)
Опубліковано в Спорт
Web-editor

Веб-редактор та адміністратор сайту.

Website : gradpryluky.info

Написати коментар

Переконайтеся, що Ви заповнили поля, помічені зірочкой (*). HTML коди заборонені.

Фото зі статті

Систематично Благодійний фонд молодіжної ініціативи «Надія»...
Не дивлячись на військовий час, міська рада не лишає комунальні...
Прилуцька дитяча лікарня, у рамках співпраці з Державним...
адання пільг, компенсацій особам, які постраждали внаслідок...
Пропонуємо інформацію про ще одну з вулиць нашого міста, яку було...
Благодійний фонд молодіжної ініціативи «Надія» з Благодійним...
На виконання Національної стратегії зі створення безбар’єрного...
Нещодавно в Прилуках розпочалися роботи з грейдерування та...
У 2024 році КП «Послуга» розпочало реалізовувати проєкт...
У лютому 2022 р. Прилуцький район був частково окупований, а...

Хто на сайті

Зараз 373 гостей и жодного зареєстрованого користувача на сайті

Телефон редакції

050-916-95-31

Підпишись на нашу розсилку!