№ 38

19 вересня 2024 року

«Dizel-show» в Прилуках

  • Середа, Квт. 10 2019
  • Написав: 
  • розмір шрифта зменшити шрифт збільшити шрифт

Україна багата на таланти: співаки, танцюристи, актори, спортсмени та гумористи, які хочуть занурити у власне життя мільйони людей. Та, напевно, українці найбільше обожнюють жарти, адже не дарма говорять, що сміх продовжує життя, а отже дозволяє забути про всі турботи та негаразди. Одним із найпопулярніших гумористичних шоу України є «Dizel-show» – найкраща гумористична програма за версією премії «Телетріумф», лідери національних телерейтингів за всіма ключовими аудиторіями. Їхні скетчі та номери найпопулярніші в Інтернеті, а жарти цитуються та розповсюджуються в мережі по всьому світу. Унікальне гумористичне шоу якісно висвітлює зрозумілі та близькі кожному теми, доступні будь-якому віку, цікаві чоловікам і жінкам!
І ось 7 квітня вони завітали до Прилук, дійство відбувалося в міському Будинку культури о 19:00. На добрий, смішний і позитивний концерт від зірок гумору – «дизелів»: Єгора Крутоголова, Олександра Бережока, Євгена Гашенка, Євгена Сморигіна, Максима Неліпи, а також Яни Глущенко та Вікторії Булітко завітали, майже всі Прилуки, адже «Dizel-show» славиться своїм зірковим акторським складом, яскравими музичними номерами та мультимедійними ефектами. Не дивно, що всі квитки були миттєво розпродані, а в залі був аншлаг.


Концерт «Dizel-show» – маса інтерактивних конкурсів і постановок. Кожен гість – активний учасник концерту. Глядачам концерту було запропоновано прийняти участь у імпровізаційній грі. Серед найдотепніших було обрано двоє переможців, яких обрав зал своїми гучними оплесками.
Найзворушливішим моментом шоу стало вшанування пам’яті загиблої колеги по сцені – Марини Поплавської. Глядачі мали змогу переглянути представлений відео-ролик життя та творчості Марини разом із її колегами. «Дизелі» були вражені підтримкою публіки та їхнім емоційним співчуттям.
Усі, хто відвідав концерт, були в захваті від майстерної акторської гри, веселих жартів на буденні теми та глибоких авторських пісень.

Анастасія Змєєва, Вікторія Киріченко

Прочитано 1368 разів
Оцінити матеріал
(0 голосів)
Опубліковано в Культура
Web-editor

Веб-редактор та адміністратор сайту.

Website : gradpryluky.info

Написати коментар

Переконайтеся, що Ви заповнили поля, помічені зірочкой (*). HTML коди заборонені.

Фото зі статті

Систематично Благодійний фонд молодіжної ініціативи «Надія»...
Не дивлячись на військовий час, міська рада не лишає комунальні...
Прилуцька дитяча лікарня, у рамках співпраці з Державним...
адання пільг, компенсацій особам, які постраждали внаслідок...
Пропонуємо інформацію про ще одну з вулиць нашого міста, яку було...
Благодійний фонд молодіжної ініціативи «Надія» з Благодійним...
На виконання Національної стратегії зі створення безбар’єрного...
Нещодавно в Прилуках розпочалися роботи з грейдерування та...
У 2024 році КП «Послуга» розпочало реалізовувати проєкт...
У лютому 2022 р. Прилуцький район був частково окупований, а...

Хто на сайті

Зараз 1392 гостей и жодного зареєстрованого користувача на сайті

Телефон редакції

050-916-95-31

Підпишись на нашу розсилку!