№ 38

19 вересня 2024 року

Музичний кіномарафон

  • Середа, Квт. 18 2018
  • Написав: 
  • розмір шрифта зменшити шрифт збільшити шрифт

13 квітня в міському Будинку культури відбулася концертна програма «Музичний кіномарафон». Це заворожуючий світ сінема, а точніше світ старих, але не забутих улюблених фільмів. Глядачі старшого покоління змогли послухати, згадати й поспівати всі разом пісні, під які вони закохувалися, танцювали на танцмайданчиках і які ніколи не забудуть. А молоде покоління мало змогу зробити крок назустріч старшому поколінню, спробувати закохатися в пісні їхньої молодості, пісні, які вони пронесли через усе своє життя. Вони стали символом цілого покоління, пройшли випробовування часом і не втратили своєї краси, яскравості та популярності. Музичні твори, які звучали зі сцени, фільми, які пригадували, можна сказати, стали народними.


Глядачі насолоджувалися уривками з улюблених кінофільмів під супровід живої музики, запальних танців та караоке. Гарний настрій дарували своїми композиціями Олександр Таран та народний ансамбль танцю «Прилучанка» – «Вдруг как в сказке», Вадим Маслік, Сергій Литвиненко та Ірина Тертишник – «Приставучие мужчины», Юрій Бутенко – «Я спросил у ясеня», Анатолій Нехай – «Бабушки-старушки», тріо «Джерело» – «Есть только миг», народна студія вокального мистецтва «Оріон» – «Хорошие девчата», Сергій Ратинський та Альбіна Федорова – «Песня о любви», Вікторія Каленіченко та Олександр Таран – «Наш сосед», проект «Крем-брюле» – «На Тихорецкой», Олексій Підгайний, Вадим Маслік та Сергій Дубовик – «Если б я был султан», Максим Даниленко – «В небі канареєчка літає», Олександр Дубовик – «Весна на Заречной улице», Марина Івченко та Олександр Радченко – «Буги-вуги», Юлія Чала та Анна Ведмідська – «Ты погляди без отчаяния», Сергій та Юлія Дубовики – «Голубка (Ланфрен-ланфра)», студія східного танцю «Маріам» – «Тисяча и одна ночь», народний гурт «Не ждали» – «Земля в иллюминаторе», Ірина Радченко – «Ищу тебя» та «Камертон» – «Ветер перемен».
У залі міського Будинку культури звучали дійсно чудові пісні, що стали золотим фондом естради. Багато з них не втратили своєї краси й по-сучасному звучать і нині. І все-таки пісні безсмертні! Вони повертаються й звучать із новою силою, знову стають з нами поруч і живуть, не дивлячись на іншу моду та появу нових жанрів і напрямків. Це музичні історії, які дійсно супроводжують нас усе життя.
Артисти подарували хороші спогади, чудову музику й атмосферу того часу. Глядачі ж поринули в ностальгію, аплодували й підспівували давно відомим легендарним пісням.

Ірина Кармазіна, Марія Кучерявець, Віолетта Ярмоленко

Прочитано 1693 разів
Оцінити матеріал
(0 голосів)
Опубліковано в Міські новини
Web-editor

Веб-редактор та адміністратор сайту.

Website : gradpryluky.info

Написати коментар

Переконайтеся, що Ви заповнили поля, помічені зірочкой (*). HTML коди заборонені.

Фото зі статті

Систематично Благодійний фонд молодіжної ініціативи «Надія»...
Не дивлячись на військовий час, міська рада не лишає комунальні...
Прилуцька дитяча лікарня, у рамках співпраці з Державним...
адання пільг, компенсацій особам, які постраждали внаслідок...
Пропонуємо інформацію про ще одну з вулиць нашого міста, яку було...
Благодійний фонд молодіжної ініціативи «Надія» з Благодійним...
На виконання Національної стратегії зі створення безбар’єрного...
Нещодавно в Прилуках розпочалися роботи з грейдерування та...
У 2024 році КП «Послуга» розпочало реалізовувати проєкт...
У лютому 2022 р. Прилуцький район був частково окупований, а...

Хто на сайті

Зараз 276 гостей и жодного зареєстрованого користувача на сайті

Телефон редакції

050-916-95-31

Підпишись на нашу розсилку!