№ 38

19 вересня 2024 року

Спогади та побажання цьогорічних випускників

  • Четвер, Лип. 05 2018
  • Написав: 
  • розмір шрифта зменшити шрифт збільшити шрифт


Спогади та побажання цьогорічних випускників

Навчання – це той період життя, коли знаходяться справжні друзі, коли кожен день сповнений пригодами та розвагами. Але приходить той момент, коли всі позитивні та негативні моменти студентського життя закінчуються. Настає випускний вечір ‑ один із найважливіших моментів життя кожного учня чи студента.
Так, 29 червня на нову дорогу життя стали майбутні педагоги та журналісти, випускники Прилуцького гуманітарно-педагогічного коледжу ім. І.Я. Франка. Саме тому «Град Прилуки» вирішив поцікавитися в колишніх студентів, що ж їм дав коледж та які мають плани на майбутнє.

Катерина Чучупа, 41 група відділення видавничої справи та редагування:
‑ Точно можу сказати, що Прилуцький гуманітарно-педагогічний коледж ім. І.Я. Франка дав мені не лише ґрунтовні знання з обраної професії, але й просто допоміг подорослішати, відкрити в собі багато можливостей. Також під час навчання пощастило знайти багато вірних і добрих друзів. Далі планую вступати до Національного педагогічного університету ім. М.П. Драгоманова. А майбутнім студентам коледжу я хочу побажати наполегливості та насолоджуватися кожним моментом студентського життя.
Людмила Клименко, 31 група відділення дошкільної освіти:
‑ Мій коледж дав мені багато друзів, нові знання та нові можливості. Куди йти далі навчатися, я поки не визначилась. Майбутнім студентам бажаю міцних нервів та плідного навчання.
Олександр Прокопенко, 41 група відділення фізичного виховання:
‑ 4 роки – це немалий термін. За час навчання в коледжі я отримав море позитивних емоцій. Дійсно, є про що згадати (посміхається – авт.). Звісно коледж подарував мені хороших друзів та цілий багаж нових знань. Далі я планую продовжити навчання в обраному напрямку, тому вступатиму до Переяслав-Хмельницького державного педагогічного університету імені Григорія Сковороди. Майбутнім абітурієнтам я бажаю терпіння та успішного вступу до омріяного ВУЗу.
Валентина Колочок, 41 група відділення видавничої справи та редагування:
‑ Дуже вдячна рідному коледжу за нові знання, роботу, хороших друзів та можливості реалізувати себе. Зараз же хочеться спробувати себе трохи в іншій сфері діяльності, тому вступатиму до Міжрегіональної Академії управління персоналом. Майбутнім учням і студентам я бажаю міцних нервів і здоров’я, бо легко не буде.
Євген Яцун, 41 група відділення фізичного виховання:
‑ Прилуцький гуманітарно-педагогічний коледж ім. І.Я. Франка дав мені базові знання, чудових друзів та гарний колектив, із яким я не лише навчався, а й проводив вільний час. Наразі з упевненістю можу сказати, що готовий до будь-яких викликів долі. Пробуватиму продовжити навчання в Чернігові, якщо пощастить вступити. Якщо ж не вдасться, то піду працювати. Та якщо не складеться ні те, ні інше, дуже засмучуватися не буду, а піду в армію. Майбутнім студентам хочеться побажати терпіння, наснаги та успіхів у навчанні.
Микола Мартиненко, 41 група відділення технологічної освіти:
‑ Вдячний викладачам коледжу за те, що навчився працювати з верстатами для обробки деревини та металу, роботі з комп’ютером, а головне – знайшов спільну мову з дітьми. Далі збираюся навчатися в Сумах. А майбутнім студентам порекомендую не пропускати пари та регулярно вести конспекти.

Максим Адамець, Олександр Бабіч

Прочитано 1231 разів
Оцінити матеріал
(0 голосів)
Опубліковано в Міські новини
Web-editor

Веб-редактор та адміністратор сайту.

Website : gradpryluky.info
Ще в цій рубриці: « ВІТАННЯ! СЛУЖБА 102 »

Написати коментар

Переконайтеся, що Ви заповнили поля, помічені зірочкой (*). HTML коди заборонені.

Фото зі статті

Систематично Благодійний фонд молодіжної ініціативи «Надія»...
Не дивлячись на військовий час, міська рада не лишає комунальні...
Прилуцька дитяча лікарня, у рамках співпраці з Державним...
адання пільг, компенсацій особам, які постраждали внаслідок...
Пропонуємо інформацію про ще одну з вулиць нашого міста, яку було...
Благодійний фонд молодіжної ініціативи «Надія» з Благодійним...
На виконання Національної стратегії зі створення безбар’єрного...
Нещодавно в Прилуках розпочалися роботи з грейдерування та...
У 2024 році КП «Послуга» розпочало реалізовувати проєкт...
У лютому 2022 р. Прилуцький район був частково окупований, а...

Хто на сайті

Зараз 378 гостей и жодного зареєстрованого користувача на сайті

Телефон редакції

050-916-95-31

Підпишись на нашу розсилку!