№ 38

19 вересня 2024 року

А ти знаєш свого депутата?

  • Середа, Сер. 15 2018
  • Написав: 
  • розмір шрифта зменшити шрифт збільшити шрифт

До депутатського корпусу Прилуцької міської ради 7 скликання входять 34 депутати, які закріплені за певним округом (мікрорайоном) міста.
Уже четвертий рік наші обранці вирішують справи міські. Наразі й немалі гроші освоєні, які виділялися впродовж цих років на повноваження, та й кредит довіри на старті був у багатьох. А чи є зворотний зв’язок із жителями через роки після виборів? Чи працює на своєму окрузі взагалі депутат? З таким питанням ми звернулися безпосередньо до пересічних прилучан.

Ніна Шкібтан:
– Депутата у своєму мікрорайоні я знаю. Це Драчук В’ячеслав Володимирович. Ось буквально на днях із його допомогою заасфальтували доріжку біля будинку по вулиці Костянтинівській, 134. Також у провулку асфальтне покриття обновили. А минулого року В’ячеслав Володимирович попіклувався, щоб у темному провулку в нашому мікрорайоні нарешті з’явилося освітлення. Загалом ми задоволені його роботою як депутата. Хочеться йому подякувати, що завжди йде назустріч і допомагає. Особисто я вважаю, що він дійсно на своєму місці. Я за нього минулого разу голосувала, а якщо знову балотуватиметься, то з радістю віддам за нього свій голос.


Любов:
– Я мешкаю в мікрорайоні Рокитний, а депутат по нашому округу – це Павло Олексійович Сакадьол. Найголовніша проблема в нас – це бездоріжжя. Ми неодноразово зверталися і в комітет самоорганізації населення, й особисто до нашого депутата, щоб допомогли вирішити це питання. І ось минуло близько року, й нарешті хоч чогось дочекалися – зробили грейдерну підсипку дороги. Загалом роботою Павла Олексійовича ми задоволені. Він молодий, енергійний. Можливо в подальшому зможе більше уваги приділяти мешканцям свого округу, більше допомоги надасть. Але ж зрозуміло, що все залежить від коштів, які виділяють, бо зі своєї кишені багато не даси. А взагалі я переконана, що при владі, як у державі, так і на місцевому рівні, повинні бути саме такі молоді, завзяті та енергійні люди.
Людмила Повх:
– Сама я прилучанка, але ось уже 10 років мешкаю в Києві. До Прилук не дуже часто приїжджаю, хоча квартира на «Дослідній» і залишилася. Декілька разів бачила, що проводилися зібрання з депутатами, але не знаю з якими. Якщо чесно, то по своєму округу депутата не знаю. Так, на вибори завжди ходжу, голос свій віддаю за кандидатів, але якось у роботу місцевої влади не вникала. Мабуть, усе ж через те, що не живу тут постійно.
Валентина Ярошенко:
– Чи знаю я депутата у своєму мікрорайоні? – Так, знаю. Навіть в одному будинку з ним живу. Це Олександр Миколайович Дуденок. Особисто я ніколи до депутата за допомогою не зверталася, але гадаю, є такі люди. Зараз із дорогами та тротуарами по всьому місту проблема, то знаю, що з його допомогою й біля нашого будинку доріжку заасфальтували. Знаю також, що він бійцям на Сході допомагає. Більше нічого сказати не можу.
Олена Степанова:
– На скільки я знаю, наш депутат – Артем Миколайович Рожко. Сама я ніколи до нього не зверталася, але чула, що він багатьом допомагає, й не лише мешканцям нашого мікрорайону. Дитячий майданчик неподалік зробили, правда, не знаю, чи то він, чи ні. Наприклад, на Рокитному багато хто йому вдячний. Усі Артема Миколайовича хвалять. Дуже гарний, добросовісний депутат.
Володимир Новак:
– Живу я на БАМі. Соромно зізнатися, але не знаю, хто депутат по нашому округу. Хоча можу відмітити, що зміни відбуваються. Дерева пообрізали. Гарно стало, світло. Я приїжджав із Києва вночі, і скрізь темінь була, а зараз лампочки горять. Наводиться лад. Здається, це комунальні служби роблять, але це ж депутати їх направляють, як мені здається. Зборів я не бачив, багато працюю. Ще б майданчик для дітей новий зробили – було б чудово.

Загалом, поговоривши з прилучанами, стало ясно, що депутатів по своїх округах вони знають досить добре. Хоча й трапляється плутанина на ділянках округів, які пересікаються в одному мікрорайоні. Та це й не важливо. Більшість мешканців міста дійсно вдячна депутатам, які вирішують не лише глобальні питання в місті, а й допомагають прилучанам з більш приземленими проблемами, які їх хвилюють.


Мар’яна Гибенко

Прочитано 1898 разів
Оцінити матеріал
(0 голосів)
Опубліковано в Міські новини
Web-editor

Веб-редактор та адміністратор сайту.

Website : gradpryluky.info

Написати коментар

Переконайтеся, що Ви заповнили поля, помічені зірочкой (*). HTML коди заборонені.

Фото зі статті

Систематично Благодійний фонд молодіжної ініціативи «Надія»...
Не дивлячись на військовий час, міська рада не лишає комунальні...
Прилуцька дитяча лікарня, у рамках співпраці з Державним...
адання пільг, компенсацій особам, які постраждали внаслідок...
Пропонуємо інформацію про ще одну з вулиць нашого міста, яку було...
Благодійний фонд молодіжної ініціативи «Надія» з Благодійним...
На виконання Національної стратегії зі створення безбар’єрного...
Нещодавно в Прилуках розпочалися роботи з грейдерування та...
У 2024 році КП «Послуга» розпочало реалізовувати проєкт...
У лютому 2022 р. Прилуцький район був частково окупований, а...

Хто на сайті

Зараз 307 гостей и жодного зареєстрованого користувача на сайті

Телефон редакції

050-916-95-31

Підпишись на нашу розсилку!