№ 38

19 вересня 2024 року

Житло для молоді в Прилуках

  • Середа, Лют. 12 2020
  • Написав: 
  • розмір шрифта зменшити шрифт збільшити шрифт

Уже зовсім скоро у Прилуках розпочнеться грандіозне будівництво новенького житлового комплексу європейського зразка. Такий подарунок рідному місту вирішив зробити приватний підприємець Сергій Варнавський, заручившись підтримкою відомої як в Україні, так і за її межами будівельної компанії «S&S Construction», на чолі з її засновником талановитим архітектором Сорушем Хакбазом.
Дана будівельна компанія вже понад 15 років розробляє та реалізовує на території України, а також в країнах Європи цікаві й необхідні проєкти: котеджів, багатоквартирних будинків, готелів, офісних і торгових будівель. Ключовим напрямком роботи «S&S Construction» є створення сучасних, комфортних і доступних житлових комплексів із використанням новітніх технологій і матеріалів. За свою історію діяльності, компанія отримала популярність в Україні за стабільність, високу якість, креативність і динамічні темпи будівництва житлової та комерційної нерухомості.
Серед міст, які вже скористалися послугами «S&S Construction», є Ірпінь, Вижгород, Чернігів, Київ. Найвідомішим об’єктом у Києві є, наприклад, Готель «Редісон», у Чернігові – ЖК «Фенікс», будівництво якого розпочалося у 2014 році на місці зруйнованої під час вибуху газу 5-поверхівки; пізніше 10-поверховий ЖК «Green House», який являв собою невелику новобудову на 58 квартир.
І ось на черзі Прилуки. За словами Соруша Хакбаза, вони довго розглядали проблему старих будинків у нашому місті та відсутність розуміння нової лінії житла в комплексі. Саме тому управляюча компанія вже готова приступити до роботи.
Майбутній ЖК «Київський» буде знаходитися за територією Андріївського ринку. Перша черга будівництва включатиме спорудження 2-х секцій 9-поверхових будинків із індивідуальними газовими котлами. Кожна секція налічуватиме по 53 квартири, від однієї до трьох кімнат у кожній. Головний архітектор зауважив, що вони мають надію розробити для прилучан більш комфортне та наближене до європейських стандартів житло. Це буде монолітна каркасна будівля, з висотою стелі до 3-х метрів.


Крім того, у план будівництва входить облаштування на території комплексу підземної парковки, сучасного дитячого майданчика зі штучним покриттям, зручних під’їздів до будинків і велосипедних доріжок.
Що ж до фінансової частини даного проєкту, то тут відповідальність на себе взяв власне Сергій Варнавський. Як пояснив підприємець, фінансування відбуватиметься у 3 етапи:
– початковий вклад самого Сергія Дмитровича;
– попередній продаж квартир (на кінець лютого планується провести більш детальну презентацію майбутнього комплексу, де вже буде відома середня вартість пропонованих помешкань, і ті прилучани, які зацікавляться наданими пропозиціями, довіряться професіоналам, зможуть зробити бажану покупку);
– зобов’язання управляючої компанії, яка виконуватиме будівництво.
Таким чином, ініціатори проєкту обіцяють, що за будь-яких умов, навіть форс-мажорних, за 1,5 року в Прилуках з’явиться абсолютно новий житловий комплекс.

Інформація «ГП»

Прочитано 860 разів
Оцінити матеріал
(0 голосів)
Опубліковано в Міські новини
Web-editor

Веб-редактор та адміністратор сайту.

Website : gradpryluky.info

Написати коментар

Переконайтеся, що Ви заповнили поля, помічені зірочкой (*). HTML коди заборонені.

Фото зі статті

Систематично Благодійний фонд молодіжної ініціативи «Надія»...
Не дивлячись на військовий час, міська рада не лишає комунальні...
Прилуцька дитяча лікарня, у рамках співпраці з Державним...
адання пільг, компенсацій особам, які постраждали внаслідок...
Пропонуємо інформацію про ще одну з вулиць нашого міста, яку було...
Благодійний фонд молодіжної ініціативи «Надія» з Благодійним...
На виконання Національної стратегії зі створення безбар’єрного...
Нещодавно в Прилуках розпочалися роботи з грейдерування та...
У 2024 році КП «Послуга» розпочало реалізовувати проєкт...
У лютому 2022 р. Прилуцький район був частково окупований, а...

Хто на сайті

Зараз 356 гостей и жодного зареєстрованого користувача на сайті

Телефон редакції

050-916-95-31

Підпишись на нашу розсилку!