№ 38

19 вересня 2024 року

Переїзд по Пирятинській відремонтують

  • Середа, Бер. 11 2020
  • Написав: 
  • розмір шрифта зменшити шрифт збільшити шрифт

Довго ми чули скарги на стан дорожнього покриття, та й переїзду загалом, по вулиці Пирятинській. Про необхідність проведення там капітального ремонту міська рада повідомляла власника неодноразово. І от, результатом 4-х звернень, одне з яких мало сесійний характер, став нарешті поточний ремонт асфальтового покриття, а на черзі й капітальний ремонт.
В.о. директора Прилуцької філії ПрАТ «Київ-Дніпровське МППЗТ» Володимир Темченко анонсував, за яким принципом проведуть необхідні ремонтні роботи вказаного залізничного переїзду. Адже саме це підприємство є балансоутримувачем даної ділянки вулично-шляхової мережі та суміжної дорожньої інфраструктури. Власне з цієї ж причини міська рада не могла, а точніше, не мала права ініціювати там ремонтні роботи, адже це можна було б кваліфікувати як нецільове використання бюджетних коштів.
Словом, на сьогодні нарешті заплановано капітальний ремонт покриття. Варто зазначити, що відповідні роботи з підтримки в задовільному стані шляхової мережі підприємство залізничного транспорту виконувало по мірі необхідності впродовж усього осінньо-зимового періоду, але зараз особливо потребує уваги. За словами Володимира Темченка, уже є кошторис із розрахунками щодо заміни 350 кв. м асфальтового покриття, усі необхідні документи направлені в центральний офіс юридичної особи, якій належить ПрАТ, і проходять процедуру узгодження. Як тільки все буде погоджено, можна буде заключати договір із підрядною організацією. Самі ж роботи мають початися по факту встановлення сталого температурного режиму, а як зазначає підрядник, температура повинна бути +15 і більше градусів. Стає зрозумілим, що це буде, скоріш за все, квітень-травень.


Паралельно з цими роботами на переїзді також заплановано провести заміну рельсо-шпальної решітки. Звісно, на все це потрібен певний час, та й колію вкласти так, щоб потім не просідало і вже на завершення класти асфальтну суміш.
Наразі ж підприємство проводить ремонт основної колії, яка задіяна для перевезення зернових культур. Адже саме транспортування вантажів залізничними шляхами від постачальників до споживачів і навпаки є їх ключовим завданням.
Тож сподіваємося, що вже найближчим часом ремонтні роботи будуть виконані і переїзд буде дійсно в задовільному стані.

Інформація «ГП»

Прочитано 1071 разів
Оцінити матеріал
(0 голосів)
Опубліковано в Міські новини
Web-editor

Веб-редактор та адміністратор сайту.

Website : gradpryluky.info

Написати коментар

Переконайтеся, що Ви заповнили поля, помічені зірочкой (*). HTML коди заборонені.

Фото зі статті

Систематично Благодійний фонд молодіжної ініціативи «Надія»...
Не дивлячись на військовий час, міська рада не лишає комунальні...
Прилуцька дитяча лікарня, у рамках співпраці з Державним...
адання пільг, компенсацій особам, які постраждали внаслідок...
Пропонуємо інформацію про ще одну з вулиць нашого міста, яку було...
Благодійний фонд молодіжної ініціативи «Надія» з Благодійним...
На виконання Національної стратегії зі створення безбар’єрного...
Нещодавно в Прилуках розпочалися роботи з грейдерування та...
У 2024 році КП «Послуга» розпочало реалізовувати проєкт...
У лютому 2022 р. Прилуцький район був частково окупований, а...

Хто на сайті

Зараз 285 гостей и жодного зареєстрованого користувача на сайті

Телефон редакції

050-916-95-31

Підпишись на нашу розсилку!