№ 38

19 вересня 2024 року

Останній дзвоник і випускний відмінено!

  • Середа, Трав. 20 2020
  • Написав: 
  • розмір шрифта зменшити шрифт збільшити шрифт

2019-2020 навчальний рік в умовах карантину школярі закінчать дистанційно 29 травня. На жаль, у цьому році діти не зберуться на шкільних подвір’ях на свято останнього дзвоника, тому що масові заходи не передбачені в період карантину.
Передувало цьому більш як двомісячне онлайн-опанування навчальним матеріалом. За короткий термін педагогічний колектив перелаштувався й перейшов на викладання навчальних дисциплін із елементами дистанційного навчання. Викладачі освоїли нечувані та незнані до цього часу онлайн сервіси й інші засоби комунікації, для того щоб усе-таки не втратити контакту з учнями та дати їм можливість засвоїти матеріал.
Навчальний рік закінчиться для учнів 29 травня, а от педагогам доведеться попрацювати щонайменше ще пів місяця. Наступний період – це активна робота педагогічних працівників зі шкільною документацією. Учителі повинні будуть виставити підсумкові річні оцінки, з урахуванням тих знань, і тих оцінок, які мали учні в період до 12 березня, тобто до початку карантину, і тих навчальних досягнень, які вони мали, навчаючись дистанційно в карантинний період. Також учителі та класні керівники повинні підготувати до видачі свідоцтва для учнів початкової школи, табелі навчальних досягнень для учнів 4-10 класів, окрім 9 класів.


Усі ці документи повинні бути надіслані для ознайомлення батькам на всі засоби доступної комунікації, такі як Viber, Instagram або ж на електронну пошту. Оригінали цих документів будуть видані вже на початку наступного року на руки батькам. Це питання не стосуватиметься лише школярів, які навчаються в 9 класах, вони отримають свідоцтва про закінчення базової школи до 15 червня. Усі без виключення учні будуть переведені до наступного класу. Якщо школярі з якихось питань не могли опановувати шкільну програму дистанційно, для них педагоги підготують індивідуальний графік навчання.
2019-2020 навчальний рік залишиться в пам’яті людей ще багато років, адже він проходив дистанційно в умовах ізоляції та безумовно увійде до підручників історії. Це стало викликом для освітян, студентів, школярів і батьків. Аналіз цього життєвого уроку ще належить зробити, але освітня галузь іспит витримала гідно.

Єлизавета Мельнікова

Прочитано 793 разів
Оцінити матеріал
(0 голосів)
Опубліковано в Міські новини
Web-editor

Веб-редактор та адміністратор сайту.

Website : gradpryluky.info

Написати коментар

Переконайтеся, що Ви заповнили поля, помічені зірочкой (*). HTML коди заборонені.

Фото зі статті

Систематично Благодійний фонд молодіжної ініціативи «Надія»...
Не дивлячись на військовий час, міська рада не лишає комунальні...
Прилуцька дитяча лікарня, у рамках співпраці з Державним...
адання пільг, компенсацій особам, які постраждали внаслідок...
Пропонуємо інформацію про ще одну з вулиць нашого міста, яку було...
Благодійний фонд молодіжної ініціативи «Надія» з Благодійним...
На виконання Національної стратегії зі створення безбар’єрного...
Нещодавно в Прилуках розпочалися роботи з грейдерування та...
У 2024 році КП «Послуга» розпочало реалізовувати проєкт...
У лютому 2022 р. Прилуцький район був частково окупований, а...

Хто на сайті

Зараз 811 гостей и жодного зареєстрованого користувача на сайті

Телефон редакції

050-916-95-31

Підпишись на нашу розсилку!