№ 38

19 вересня 2024 року

Історія м’ятного промислу житиме у «М’ятному кварталі»

  • Середа, Лист. 18 2020
  • Написав: 
  • розмір шрифта зменшити шрифт збільшити шрифт

Ми не могли інакше назвати наш житловий комплекс, бо цей мікрорайон у пам’яті прилучан асоціюється саме з м’ятою. Її тонким, ніжним ароматом майже вісім десятиліть були огорнуті вулиці поблизу відомої на всю Україну фабрики. М’ятний промисел, до речі, розвивався по всій Прилуцькій окрузі та приносив селянам багато років поспіль найбільший прибуток. Ці спогади про Прилуцьку м’ятну фабрику й нині дбайливо бережуть старожили.
Чимало років минуло з того часу, коли стіни заводу востаннє вдихнули аромат м’яти. У приміщенні, яке понад десятиліття стояло пусткою, вже встигли «оселитися» кущі верболозу, які поодиноко заглядали в розбиті вікна та тривожно благали повернути сюди життя…
Перед тим як це зробити, а точніше розпочати будівництво нового сучасного житлового комплексу, якого вже давно потребує місто над Удаєм, ми дали прилучанам свободу для творчості у його назві. Ім’я ж для новонародженого, як правило, обирають батьки, або бабусі, дідусі, тож, на наше переконання, цілком доречно, що новому ЖК назву дають саме корінні мешканці.
І ми не прогадали… Люди охоче взяли участь в обговоренні та спільно, я б навіть сказав гуртом, дали ім’я сучасному «первістку» еліт-класу в Прилуках – ЖК «М’ятний квартал».

«Основа Буд-7» будує мрії


Будинок має бути місцем, у якому хочеться жити, працювати та відпочивати.
Чи не найголовнішою покупкою в житті для кожного з нас є житло. Зізнайтеся, хто не мріяв про власну затишну оселю, де пануватиме спокій і порядок… Про простору світлу кухню й панорамні вікна, де зранку можна смакувати кавою, плануючи свій день. Про вітальню, у якій ввечері збиратиметься вся родина й ділитиметься власними перемогами та переживаннями за смачною вечерею… Про зручне крісло на балконі, вмостившись у яке можна годинами насолоджуватися захоплюючою книгою і час від часу милуватися панорамою улюбленого міста… І про ванну, «в обіймах» якої можна годинами насолоджуватися холодними осінніми чи то зимовими вечорами.


Зведення саме такого будинку з квартирами вашої мрії по вулиці Скоропадського, 95 розпочала наша компанія, яка вже понад десятиліття є лідером на ринку нерухомості Чернігова – «Основа Буд-7». Відтепер і мешканці Прилук матимуть змогу придбати квартиру в гаранта якісного та зручного житла.
Це буде грандіозне будівництво нового житлового комплексу європейського зразка. Складатиметься він із кількох секцій. На першому поверсі ЖК «М’ятний квартал» матиме комерційні приміщення. Адже ми не тільки піклуємося про комфортне життя мешканців, а й створюємо оптимальні умови для розвитку бізнесу. Ми маємо особливий підхід до створення робочого простору. Офіси, які проєктуємо, знаходяться в нежитловій частині наших будинків, мають необхідні комунікації, окремі вхідні групи. Ми вважаємо, що зручне розташування робочого місця має бути не перевагою, а обов’язковим критерієм кожного забудовника.


Розвинена інфраструктура – запорука комфортного й безпечного життя


При покупці квартири в новобудові мало взяти до уваги тільки її власні характеристики: планування, метраж, поверх, якість реалізації проєкту, наявність оздоблення, відсутність дефектів тощо. Потрібно також врахувати, що знаходиться поза квартирою, а саме – інфраструктуру самої будівлі, житлового комплексу та району в цілому. Відповідність інфраструктури вашим запитам – важливий аспект вибору житла.
Поняття елітного житла в мешканців Чернігівщини дещо стереотипне. Люди вважають елітними будівельні комплекси, які розташовані безпосередньо в центрі міста і виглядають помпезно, а ще, як правило, дороговартісні. Насправді, це не зовсім так. Елітним, насамперед, є житло, для будівництва якого використовують сучасні високоякісні технології, житло, де компанія-забудовник створює максимально комфортні умови, де є хороша інфраструктура.
Усе це чекає на власників квартир ЖК «М’ятний квартал». Вранішня запашна кава жителів сучасної десятиповерхівки, особливо тих, хто проживатиме вище другого поверху, буде «приправлена» краєвидами історичної частини Прилук, де розташовані Собор Різдва Богородиці, Спасо-Преображенський собор, Миколаївська й Іванівська церкви та Стрітенський собор, а також улюблене місце відпочинку прилучан – паркова зона із затишними місцями для гарного дозвілля. Усе це розташовано в безпосередній близькості від житлового комплексу – 500-х метрах.
Дуже важливим є й те, що в пішій доступності знаходяться чотири школи – №1, 2, 5, 7 і один із найкращих у місті дитячих садочків №15. А також міська рада, центр надання адміністративних послуг, центральне відділення поштового зв’язку, відділення сімейної медицини та стоматологічна поліклініка.
На відстані близько 300-т метрів від ЖК «М’ятний квартал» знаходиться центральний ринок, продуктові та продовольчі магазини, аптеки, спортзали, кафе та ресторани. На такій же відстані – автобусна зупинка, від якої курсує міський транспорт у всі частини міста.
І навіть до центрального міського пляжу – менше кілометра по набережній найбільшої окраси Прилук – річки Удай.
Більше того, прибудинкова територія самого житлового комплексу «М’ятний квартал» буде облаштована сучасними ігровим та спортивним майданчиками.
У відділі продажу Вас проконсультують
із будь-яких питань.

Тел. 093 17 00 470
osnova-bud.com.ua

Прочитано 770 разів
Оцінити матеріал
(1 голос)
Опубліковано в Міські новини
Web-editor

Веб-редактор та адміністратор сайту.

Website : gradpryluky.info

Написати коментар

Переконайтеся, що Ви заповнили поля, помічені зірочкой (*). HTML коди заборонені.

Фото зі статті

Систематично Благодійний фонд молодіжної ініціативи «Надія»...
Не дивлячись на військовий час, міська рада не лишає комунальні...
Прилуцька дитяча лікарня, у рамках співпраці з Державним...
адання пільг, компенсацій особам, які постраждали внаслідок...
Пропонуємо інформацію про ще одну з вулиць нашого міста, яку було...
Благодійний фонд молодіжної ініціативи «Надія» з Благодійним...
На виконання Національної стратегії зі створення безбар’єрного...
Нещодавно в Прилуках розпочалися роботи з грейдерування та...
У 2024 році КП «Послуга» розпочало реалізовувати проєкт...
У лютому 2022 р. Прилуцький район був частково окупований, а...

Хто на сайті

Зараз 1404 гостей и жодного зареєстрованого користувача на сайті

Телефон редакції

050-916-95-31

Підпишись на нашу розсилку!