№ 38

19 вересня 2024 року

Представлено новообраного мера та депутатів

  • Середа, Груд. 09 2020
  • Написав: 
  • розмір шрифта зменшити шрифт збільшити шрифт

Перша частина першої сесії 8 скликання

2 грудня в міському Будинку культури голова Прилуцької міської територіальної виборчої комісії Прилуцького району Чернігівської області Тетяна Назім доповіла про підсумки виборів депутатів і міського голови міста Прилуки, які відбулися 25 жовтня 2020 року, та оголосила рішення комісії про обрання міським головою міста Прилуки Ольгу Попенко. Для Ольги Михайлівни це вже друга каденція поспіль.
У ході урочистої частини, яка, звісно ж, проходила з дотриманням проти- епідемічних вимог, Ольга Попенко урочисто склала присягу міського голови. На її адресу лунало чимало привітань. Крім того, Ользі Попенко вручили 2 ордени. Перший – «Архистратига Михаїла» від Онуфрія, предстоятеля Православної церкви Московського патріархату, за заслуги перед українським православ’ям – міський голова отримала з рук митрополита Ніжинського та Прилуцького Климента. Другий – «За розбудову України» – їй вручили представники команди «Батьківщина».
Варто зазначити, що перша сесія була скликана відповідно до Постанови Прилуцької міської територіальної виборчої комісії Прилуцького району Чернігівської області від 20 листопада. Згідно з цією постановою Прилуцькою міською територіальною виборчою комісією було проведено реєстрацію тридцяти чотирьох новообраних депутатів Прилуцької міської ради.


Відповідно до закону перша сесія новообраної міської ради скликається територіальною виборчою комісією не пізніше як через два тижні після реєстрації новообраних депутатів ради. В обов’язковому порядку на установчій сесії оголошується інформація голови територіальної виборчої комісії про підсумки виборів депутатів і міського голови, що й було зроблено.
Таким чином, до складу Прилуцької міської ради 8 скликання увійшло 34 депутати, із них 24 чоловіки та 10 жінок. За всіх новообраних депутатів присягу на вірність Прилукам зачитав Павло Сакадьол.
По закінченню урочистої частини міським головою було оголошено перерву. Про дату та час проведення 2-ї частини першої установчої сесії усім депутатам пообіцяли повідомити особисто.

Прочитано 640 разів
Оцінити матеріал
(0 голосів)
Опубліковано в Міські новини
Web-editor

Веб-редактор та адміністратор сайту.

Website : gradpryluky.info

Написати коментар

Переконайтеся, що Ви заповнили поля, помічені зірочкой (*). HTML коди заборонені.

Фото зі статті

Систематично Благодійний фонд молодіжної ініціативи «Надія»...
Не дивлячись на військовий час, міська рада не лишає комунальні...
Прилуцька дитяча лікарня, у рамках співпраці з Державним...
адання пільг, компенсацій особам, які постраждали внаслідок...
Пропонуємо інформацію про ще одну з вулиць нашого міста, яку було...
Благодійний фонд молодіжної ініціативи «Надія» з Благодійним...
На виконання Національної стратегії зі створення безбар’єрного...
Нещодавно в Прилуках розпочалися роботи з грейдерування та...
У 2024 році КП «Послуга» розпочало реалізовувати проєкт...
У лютому 2022 р. Прилуцький район був частково окупований, а...

Хто на сайті

Зараз 1406 гостей и жодного зареєстрованого користувача на сайті

Телефон редакції

050-916-95-31

Підпишись на нашу розсилку!