№ 38

19 вересня 2024 року

Новий спортмайданчик майже готовий

  • Четвер, Січ. 05 2023
  • Написав: 
  • розмір шрифта зменшити шрифт збільшити шрифт

На міському стадіоні «Супутник» триває завершальна стадія робіт по облаштуванню новенького мультифункціонального майданчика зі штучним покриттям для занять кількома видами спорту. Готовий він уже на 90%.
Нагадаємо, що даний майданчик підходить як для гри в баскетбол, так і для гри у волейбол, великий теніс чи, навіть, мініфутбол, за умови встановлення захисних сіток перед трибунами. Як зазначив директор Прилуцької дитячо-юнацької спортивної школи Віктор Харченко, прилучани отримали мультифункціональний майданчик, рівня якому немає в усій Чернігівській області.
Цілком зрозуміло, що для повної картини поруч із спортивним полем мають бути й нові трибуни для глядачів. Вони також наразі встановлені вже на 90%. Лишилося встановити трибуни зі східної сторони та вимостити обидві ці зони для вболівальників гумовою плиткою. Усе разом, у комплексі, вимальовується в дуже гарну спортивну споруду, де зовсім скоро зможуть тренуватися як дорослі любителі спорту, так і маленькі прилучани, зокрема вихованці дитячо-юнацької спортивної школи.
Міська влада постійно турбується про те, аби заняття спортом стали звичкою та нормою для прилучан, а тому з року в рік докладає чимало зусиль задля розбудови спортивної інфраструктури Прилук.


Усі ми знаємо, що наша Прилуцька ДЮСШ визнана одним із кращих спортивних закладів не лише Чернігівщини, а й усієї України. А тому цілком зрозуміло, що міська рада переймається долею цього закладу, його розвитком. Наразі продовжується зміцнення матеріально-технічної бази Прилуцької ДЮСШ. Уже придбано штучне покриття для ще одного майданчика та території комплексу, яке буде встановлене за прийнятних погодних умов.
За останні роки на міському стадіоні вже облаштовано кілька спортивних майданчиків зі штучним покриттям, і зупинятися на цьому міська влада аж ніяк не збирається, оскільки вважає, що наших прилуцьких спортсменів, які своєю працею досягають високих результатів і проставляють наше місто на різноманітних рівнях, потрібно підтримувати.
У планах – завершити будівництво трибун навколо основного футбольного поля, а також розпочати будівництво нових легкоатлетичних (бігових) доріжок. Легка атлетика – дійсно однин із пріоритетних видів спорту в нашому місті. Ми маємо багато чемпіонів України, Заслужених тренерів, які виховують серед прилуцьких спортсменів майбутніх зірок. І навіть військовий стан і повномасштабна війна не стали нашим землякам на заваді того, аби показати на всеукраїнському рівні високі результати. Так, із останніх звитяг, звання чемпіонів України привезли додому Алевтина Дубіль (стрибки у висоту), Дмитро Лесенко (стрибки в довжину).

Інформація «ГП»

Прочитано 612 разів
Оцінити матеріал
(0 голосів)
Опубліковано в Міські новини
Web-editor

Веб-редактор та адміністратор сайту.

Website : gradpryluky.info

Написати коментар

Переконайтеся, що Ви заповнили поля, помічені зірочкой (*). HTML коди заборонені.

Фото зі статті

Систематично Благодійний фонд молодіжної ініціативи «Надія»...
Не дивлячись на військовий час, міська рада не лишає комунальні...
Прилуцька дитяча лікарня, у рамках співпраці з Державним...
адання пільг, компенсацій особам, які постраждали внаслідок...
Пропонуємо інформацію про ще одну з вулиць нашого міста, яку було...
Благодійний фонд молодіжної ініціативи «Надія» з Благодійним...
На виконання Національної стратегії зі створення безбар’єрного...
Нещодавно в Прилуках розпочалися роботи з грейдерування та...
У 2024 році КП «Послуга» розпочало реалізовувати проєкт...
У лютому 2022 р. Прилуцький район був частково окупований, а...

Хто на сайті

Зараз 292 гостей и жодного зареєстрованого користувача на сайті

Телефон редакції

050-916-95-31

Підпишись на нашу розсилку!