№ 38

19 вересня 2024 року

САМОВРЯДУВАННЯ

  • П'ятниця, Сер. 18 2023
  • Написав: 
  • розмір шрифта зменшити шрифт збільшити шрифт

Зустріч молоді з міським головою

Другий рік поспіль Україна зі всією світовою спільнотою відзначає 12 серпня Міжнародний день молоді.
Напередодні цього дня найактивнішу молодь Прилуцької громади запросили на зустріч із владою. Спілкування відбулось у сесійній залі Прилуцької міської ради. У ньому взяли участь міський голова Ольга Попенко, секретар ради Роман Гоголь, начальник відділу сім’ї, молоді та спорту міської ради Олена Чабак, заступники міського голови та найактивніші представники молодої прилуцької спільноти.
Як влучно зазначила Ольга Попенко, молодь є рушійною силою всіх процесів, які сьогодні відбуваються в нашій державі. Саме за нею майбутнє та наша перемога. Однак, майбутнє неможливе без пам’яті про наше минуле, про наших воїнів-звитяжців, завдяки яким сьогодні ми маємо змогу вільно жити, працювати, вірити в краще.
Хвилиною мовчання присутні на заході вшанували тих, хто загинув внаслідок збройної агресії російської федерації проти України, хто віддав свої життя заради нашого із вами майбуття. Вони назавжди в наших серцях.


У ході офіційної зустрічі міський голова відзначила представників молоді Прилук у 8 номінаціях і нагородила Почесними грамотами виконавчого комітету та грошовими преміями. Це «Медичний молодіжний Оскар», «Нова генерація», «На захисті України», «Новий вимір», «Яскравий талант», «Честь професії», «Відданість спорту» та «Україна починається з тебе».

Договір терміном у 12 місяців

Саме на такий строк укладено договір із переможцем конкурсу на виконання робіт із вивезення твердих побутових відходів у місті Прилуки.
Конкурс було проведено 31 липня. Зареєструвався лише один кандидат на виконання робіт – комунальне підприємство «Послуга».
Під час розгляду поданої пропозиції комісією було встановлено, що вона відповідає кваліфікаційним вимогам, передбаченим конкурсною документацією, і не підлягає відхиленню.
Так, із конкурсної пропозиції КП «Послуга» видно, що по даному підприємству відсутня заборгованість зі сплати страхових внесків та інших платежів адміністрування, які здійснюють органи Пенсійного фонду України, але наявна заборгованість за платежами, адміністрування яких здійснює ГУ ДПС у Чернігівській області, а саме за платежами «надходження від розміщення відходів у спеціально відведених для цього місцях чи на об’єктах», а також «Частина чистого прибутку комунальних унітарних підприємств, що вилучається до місцевого бюджету». Відповідно ж до листа КП «Послуга», оплата податкових зобов’язань буде здійснена в межах реалізації міської цільової Програми «Фінансова підтримка комунального підприємства «Послуга» Прилуцької міської ради Чернігівської області на 2023 рік», затвердженої рішенням міської ради від 7 липня поточного року.
Підприємство на своєму балансі має 13 одиниць спеціалізованої техніки. Крім того, КП «Послуга» надані довідки про те, що воно надає послуги з вивезення та знешкодження твердих побутових відходів у місті більше 10 років, має достатню кількість кваліфікованого персоналу, має можливість власними силами здійснювати щоденний передрейсовий медичний огляд водіїв транспортних засобів, має можливість власними силами здійснювати щоденний контроль за технічним станом транспортних засобів, виконання регламентних робіт із технічного обслуговування та ремонту спеціального обладнання.
Переглянувши всі надані документи, члени конкурсної комісії дійшли висновку про визначення КП «Послуга» переможцем конкурсу.
Аналогічне рішення було прийнято і членами виконавчого комітету міської ради 8 серпня цього року. У зв’язку ж із тим, що конкурсант був один, договір із ним як із переможцем було укладено строком лише на 1 рік (12 місяців).
Нагадаємо, що проведення конкурсу на вивезення твердих побутових відходів (сміття) в Прилуках було зумовлене тим, що спливли терміни попереднього договору.
Востаннє конкурс на визначення виконавця цих робіт проводився ще 10 років тому.

За матеріалами міської ради

Прочитано 48 разів
Оцінити матеріал
(0 голосів)
Опубліковано в Міські новини
Web-editor

Веб-редактор та адміністратор сайту.

Website : gradpryluky.info

Написати коментар

Переконайтеся, що Ви заповнили поля, помічені зірочкой (*). HTML коди заборонені.

Фото зі статті

Систематично Благодійний фонд молодіжної ініціативи «Надія»...
Не дивлячись на військовий час, міська рада не лишає комунальні...
Прилуцька дитяча лікарня, у рамках співпраці з Державним...
адання пільг, компенсацій особам, які постраждали внаслідок...
Пропонуємо інформацію про ще одну з вулиць нашого міста, яку було...
Благодійний фонд молодіжної ініціативи «Надія» з Благодійним...
На виконання Національної стратегії зі створення безбар’єрного...
Нещодавно в Прилуках розпочалися роботи з грейдерування та...
У 2024 році КП «Послуга» розпочало реалізовувати проєкт...
У лютому 2022 р. Прилуцький район був частково окупований, а...

Хто на сайті

Зараз 269 гостей и жодного зареєстрованого користувача на сайті

Телефон редакції

050-916-95-31

Підпишись на нашу розсилку!