№ 38

19 вересня 2024 року

Свято для дітей-інвалідів із «Надії» – від представників Радикальної партії

  • Середа, Лют. 01 2017
  • Написав: 
  • розмір шрифта зменшити шрифт збільшити шрифт

Наприкінці грудня минулого року до мене зателефонувала прилучанка і, представившись бабусею дитини-інваліда, озвучила свою проблему. Зі слів жінки стало зрозумілим, що ця проблема об’єднала ще кілька десятків прилуцьких родин. Напередодні новорічно-різдвяних свят міському об’єднанню сімей, у яких виховуються діти інваліди «Надія», відмовили в наданні приміщення для святкування Нового року. Причина – банальна: через карантин у місцевих закладах освіти, пов’язаний зі спалахом застуди та грипу, міська влада вирішила перенести відповідні новорічно-різдвяні заходи аж на 16 січня…
«Наші дітки так чекали на свято! Сумлінно готувалися до нього», – з болем у голосі розповідала моя співрозмовниця. Наприкінці вона попрохала бодай чимось зарадити ситуації, зробити так, щоб хлопчики та дівчатка з вадами здоров’я теж долучилися до святкової новорічно-різдвяної круговерті й отримали максимум позитивних емоцій.
Звісно, мені, як депутату, не в силі було відмінити епідемію грипу та карантин. Порадившись зі своїми однопартійцями, ми вирішили негайно порадувати діток із «Надії» солодкими подарунками від Діда Мороза. Це, власне, і стало початком нашого знайомства з міською громадською організацією.


Перші подихи новорічно-різдвяного свята юні представники з «Надії» відчули в перші дні Нового року. Дітки отримали солодощі від народного депутата України Олега Ляшка.
Хоч відтоді й минулого чимало часу, однак і досі не припиняються телефонні дзвінки від вдячних батьків, бабусь та дідусів прилуцьких дітей-інвалідів. За солодкі подарунки, привітання з новорічно-різдвяними святами і, зрештою, за максимальну увагу дорослі щиро дякують лідеру Радикальної партії, народному депутату України Олегу Ляшку, голові Чернігівської ТО РПЛ, депутату Чернігівської обласної ради Олегу Авер’янову та іншим небайдужим людям, котрі, уперше за роки існування «Надії», з теплом у душі поздоровили прилуцьких дітей із особливими потребами.
Що ж, по-іншому й бути не може! Адже Радикальна партія на чолі із її лідером, народним депутатом України Олегом Ляшком, постійно реалізовує одну зі своїх важливих соціальних засад – і словом і ділом підтримувати людей. Робити так, щоб кожен громадянин (незалежно від віку та стану здоров’я!) почував себе повноцінним членом українського суспільства.

Віктор Копачевський,
депутат Прилуцької міської ради
від Радикальної партії Олега Ляшка

Прочитано 1579 разів
Оцінити матеріал
(0 голосів)
Опубліковано в Прилуцький Парламент
Web-editor

Веб-редактор та адміністратор сайту.

Website : gradpryluky.info

Написати коментар

Переконайтеся, що Ви заповнили поля, помічені зірочкой (*). HTML коди заборонені.

Фото зі статті

Систематично Благодійний фонд молодіжної ініціативи «Надія»...
Не дивлячись на військовий час, міська рада не лишає комунальні...
Прилуцька дитяча лікарня, у рамках співпраці з Державним...
адання пільг, компенсацій особам, які постраждали внаслідок...
Пропонуємо інформацію про ще одну з вулиць нашого міста, яку було...
Благодійний фонд молодіжної ініціативи «Надія» з Благодійним...
На виконання Національної стратегії зі створення безбар’єрного...
Нещодавно в Прилуках розпочалися роботи з грейдерування та...
У 2024 році КП «Послуга» розпочало реалізовувати проєкт...
У лютому 2022 р. Прилуцький район був частково окупований, а...

Хто на сайті

Зараз один гість и жодного зареєстрованого користувача на сайті

Телефон редакції

050-916-95-31

Підпишись на нашу розсилку!